12

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Тююхх,ако ги хванат,язък им за...парите;нямат да могат да си ги...харчат.

11

Гошко Петлето

преди 10 години

Бат Пламене откогато ни напусна няма работа.Умирам си на помощи с 300 лева.Безработица и гадните чорбаджий недават повече от 420 лева заплата на месец.А по рано ти ни даваше по 1500 лева-ядене-пиене и здраво елитни студентки( които нямаха под 5-ца в студентската си книжка) за духане.Умираме прави ШЕФЕ идвай си..затвор да е Български да е...ама без такава заплата че по лошо и от Зандан.Ти баща ти майка!Обичаме те бат Пламене както и бачо Ангел.Ква мутра съм сега без пари?Смърт е това за мен.

10

Денисла

преди 10 години

Затвора за тия гадове, всички в региона са им плащали. Изумен съм от това, че имотите не са им конфискувани толкова време. Щом са избягали - значи са виновни, а щом са виновни всичкото им имущество отива в полза на държавата.Ако тук ги осовободят (като Петното и Килърите) или им дадът присъди от по няколко годиники - това ще е абсолятен срам за българското правосъдие.За Октай - 3 години и половина, а за тези колко ли ще е?

9

Анонимен

преди 10 години

Цвъко вече пречупи гръбнака на организираната престъпност, тия са некви кокошкари, щом ги е изтървал.

8

Анонимен

преди 10 години

Намерени са в Банкя

7

Анонимен

преди 10 години

Съседна на България източна страна??? Тия май са били в Севестапол и са се уплашили от руснаците.

6

Цвинокио

преди 10 години

дееа и мизерниците, вече имах билет за Микронезия!

5

Анонимен

преди 10 години

Шефовете на Дупнишката комуна?!!!

4

Борисов

преди 10 години

А сестра Галева?

3

Кела

преди 10 години

Момчета няма да се притеснявате тук е Справедливия Български съд както общежитие Казичене където ще стоите само проформа в предвид кинтите които имате като мен.Навън в чужбина е лошо.Там представете си Хората нямат страх от Мутрите както мишоците в БГ и си лежим като попове в техните зандани с разни ***.Идвайте си като мен защото в БГ е живота имаш ли кинти.Ние ги имаме защото сме Бизнесмени които скоро ще сме до Левски и в учебниците по История защото младите искат кат нас а не за 400 лв.

2

?!?!?!?!?

преди 10 години

Ха-Ха-Ха и КОЙ ще ги закопчае ? При положение,че бачкат за управляващите ? Пак цирк да се имитира някакви действия от страна на Офчеф

1

Анонимен

преди 10 години

ура,сега ще бъдат освободени официално !!!!МАРЕК ДУПНИЦА-ШАМПИОН !!!!