171

Анонимен

преди 10 години

До 186Интересно, вы проверили всех руских мужиков в трусах они или нет, или через одного?Посмотрите что у вас творится? София это не България, какво става по селета? Още не сте свалили шалварите а тръгнали Русия до управите.

170

§§§§§

преди 10 години

До ViturStStИстината за снайперистите беше на английски език, не на руски между Катрин Ещън и Урмас Пает.Можеш да я слушаш на английски в You Tube.Самите те също го потвърдиха

169

xyz

преди 10 години

Ne vlizajte "mejdu shamarite" , kakto se kazva v pogovorka ! Neshtata sa po-slojni i ne tolkova "nevinni" , kolkoto izglejdat otstrani , za sajalenie ! Ima visshi organi , otgovorni za vsichko tova i rakovodeshti vsichko tova , i koito yavno pribyagvat do krajni deistviya ! Dori ne znae chovek kakvo da si misli po slojniya vapros s Ukraina , mnogo protivorechiya , sporove , nedovolstvo vodeshti do choveshki jertvi i grubo narushavane na choveshki prava - nai - loshoto ! A kade e razuma ?!...

168

Анонимен

преди 10 години

Да. Българиски журналисти...отдавна вече няма Бългрски журналисти...само *** поддържащи зад-океански пагубни за нас идеи. Защо нито един БГ Журналист не описа кризата в Киев такава каквато беше - повторение на Либийски, Сириийски, н-ски...сценарий. Да ги бият, за да им дойде акъла...А тези отряди за самотбрана само си вършат работата момчетата...господ да ни пази от демокрация по американски модел...

167

Бор

преди 10 години

До ПичНапълно прав си за комунистите. Не слагай равенство между комунисти и Русия обаче! Чърчил например е искал София да бъде превърната в една хубава картофена нива. Нямали сме малшанс просто. Въпроса е сега какво? Слаба разделена държава, където бившите комунисти станаха демократи русофоби (щтото е модерно) и се кланят просто в другата посока.

166

продажници

преди 10 години

Видяхме ви как отразявате "обктивно" в Киев, плямпахте че е мирен протест, а се оказа фашиски метеж, уж полицията трепеше, а се оказа че трепят полицаи, да ви таковам у четвъртата власт, продажници такива!

165

Анонимен

преди 10 години

Какви ли не *** номера ще спретне запада, за да скара България и братската ни Украйна. Не всички без "опознавателни знаци" са руснаци. И не само руснаците могат да говорят руски. Ние да не сме *** като тия гледащи CNN европейци. Дай му на европееца един бус с няколко човека за да настроива братски народи един срещу друг. Стига провокации от ЕС с подкрепата на САЩ и МВФ.

164

Анонимен

преди 10 години

А вие днес, кога веке сичко се преобърна в мир и тишина и настанаха добри времена, за голи само обещания, що ви прави Русия, бягате и се преселяте, ставате убийци на сами себе си, на жените и децата си! О! Вашите души и на онзи свят щат ся казни за това във вечните мъки и в пъкъла! А телата ви ще теглят на тойзи свят от руското робство и с кървави сълзи ще прекарате злочестий си живот.

163

Анонимен

преди 10 години

путин е *** албинос, издаде се с тези лъжи и увъртания

162

Анонимен

преди 10 години

Маски долу.Маскирани унищожават технически средства за информация,надявайки се да скрият истината ,която залива целия свят.

161

Анонимен

преди 10 години

Явно комунистите не са българи , щм като и посегателството срещу бъларски журналисти не ги жегва , що за животни са нашите комунисти , бездушни *** .

160

Анонимен

преди 10 години

mi OSADETE GO DEAMA TRIABVA ZDRAVO DAMU STISKA

159

Анонимен

преди 10 години

Публична тайна е, че сталин убива г.димитров в москва защото г.димитров се многократно се оплакава от терора на който е подложено населението от окупационните войски на червената армия.

158

до 167

преди 10 години

Че те, руснаците и сега все още ходят без "долно бельо"Ненормалник!Този примитивен народ ли ти е кумира?

157

Анонимен

преди 10 години

Димитър Кенаров, журналист на свободна практика, и фоторепортера Боряна Кацарова са на заплата от щатите така че такива провокации са очаквани и не минават!!!

156

оптимист

преди 10 години

Това което са завладели руските царе Путин няма да го отстъпи. Въпроса е да не пойскат и Аляска

155

ViturStSt

преди 10 години

Значи Обама като унфрендне Путин във фейсбук е вмешателство на САЩ в политиката на суверенна държава, а Путин като влезе с танкове в суверенна държава си е неква негова вътрешна работа да не му се бърка там запада.

154

Анонимен

преди 10 години

Само едно не мога да разбера защо лъже Путин като *** , каква му е сметката , та нима няма да излезе н яве кои точно части са участвали втази операция , не можеш да скриеш конспирация с 20 000 уастника а и още колко подръжка , няма как да им затвориш устата на всичките , совен ако целта ти не е да омаскариш всичко и всички , виждате ли нищо не е така както ви го представят , простестите са дирижирани , атентататите са дирижирани

153

Анонимен

преди 10 години

До морски 5 Отговориморски преди 17 минутиБългарския народ винаги е подкрепял и ще подкрепя Русия.С изключение на случаите когато ни напада като 1916г и се наложи българския народ да изколи наглата руска *** и да я прогони до р Прут.Въздържайте се от думи като "винаги" защото всеки медал си има две страни

152

Анонимен

преди 10 години

*** все обясняват каква мизерия била преди 1944г. Пък не е лошо да се припомни, че след 35г "мъдро" ръководство на БКП през 1989г станахме най-бедната държава в Европа с дълг над $10млрд. и БВП под $4млрд.