687

Анонимен

преди 10 години

Съвета на Руската федерация подготвя законопроект, който предвижда конфискуването на имущество, активи и сметки на европейски и американски компании на руска територия, включително и частните, в случай, че приложат санкции към Русия, съобщи РИА Новости.Законопроектът предполага даването на такива правомощия на президента и правителството за защита на суверенитета от покушения, заяви автора на мярката депутатът Андрей Клишас.

686

Анонимен

преди 10 години

Войната в Украйна свърши, следва втора серия с нови подробности. Сега сигурно ще се докаже, че милиционерите и гражданите убити на Майдана в Киев са загинали от едни и същи стрелци и куршуми. Остана да разберем кой ги подготви и кой им плати. Истината ще бъде твърде тежка и жалка за цяла Европа. Сега наред е дипломацията, този път нещата са далеч по-сложни. Остава да разчитаме на Кери и арменския нюх на Лавров, а историята със Сирия вече изглежда като детска градина. Актуални в тази ситуация се оказаха и публикуваните преди 20 дни спомени на бившия министър на отбраната на САЩ Робърт Гейтс.

685

Анонимен

преди 10 години

Не случайно още този вторник сутринта представители на Лондонското сити предупредиха правителството на Камеран да не се занимават с никакви ограничения към Русия, защото загубите ще са непревидими. Осем часа по-късно във вторник, когато завърши пресконференцията на Путин в Угарьово всички проумяха, финансовия удар на Москва и че всъщност става дума за дълбоко проектиран процес на предвидимостта.

684

Анонимен

преди 10 години

Оказва се, че през през последните 36 часа Путин и екипът му са разиграли неочаквана финансова операция. Тактическото указание е било Сбербанк да изкупува американските пари, тоест акции с намаление до 30% отстъпка. Последиците от него се оказват феноменални за руската хазна. Така Кремъл надскочи всички спекуланти, които се навъртаха за лесна плячка като ги наказа жестоко. От цялата финансова паника руската държава спечели повече от 14 млрд. долара. Това наистина еработа по ноти

683

Анонимен

преди 10 години

Нещата са ясни! Ако Крим отиде в Русия, то Украйна ще стане част от НАТО!Кремълският хипофизник си мисли, че не могат да го прецакат. Ще го прецакат и още как!

682

Венелин

преди 10 години

Ясно е, че Крим ще се върне към Русия и никой не може да го спре. Най-малко украинците. САЩ и НАТО като цяло също не могат да направят нищо. Обама няма да започне война, защото знае, че не може да спечели нищо. Всичко ще си остане в сферата на "санкции". Русия ще наложи ответни "санкции". ЕС ще понесе икономическата цена, а ние в още по-голяма степен.Ако обаче се стигне до съюз между Китай и Русия срещу САЩ и изостряне на положението до "студена" война, искан референдум за оставането ни в НАТО!

681

до790

преди 10 години

На 30-40 години света се обръща на обратно.Запада си спечели едни 25 години ,но Мечката и Дракона ще си взимат своето ,а дали днес или след 20 години Афростан ,Нюлжир ,Англистан и Турчланд ще са в Б отбора и ще догонват.

680

Анонимен

преди 10 години

До СтойневКак хубаво ще наторим добруджанската земя с *** като теб които сами ходят да се предлагат на чужда държава,която и да е тя.Това се нарича национално предателство,а твоите"братушки"може само да те заплюят в лицето затова.

679

Така

преди 10 години

Руските войски са в подготовка да нахлуят в Молдова,в Приднестровието.Браво ***-лер.

678

Анонимен

преди 10 години

До до 785Как добре ще ми пасне едно килимче от меча кожа на вилата.Нали знаеш какво се прави със стръвниците.Така че ходи да плашиш гаргите.Твоята мечка гладна ще си умре ако не й дойде ума в главата

677

Стойнев

преди 10 години

Аз имам 7000 декара обработваема земя в Добруджа и съм готов да се откажа от нея и да я предоставя на братушките безвъзмездно, да разположат свои бази без да им поискам и лев. Да живее братска Русия и по-скоро да обърне малко внимание и на нас!

676

Анонимен

преди 10 години

До BGРазбира се теб например може и в чувал да те изпратим да"влезеш" в любимата ти русия.Време е да изхвърлим ***

675

до 785

преди 10 години

Незнам какво усещаш ,чустваш, мислиш ,но цял свят разбра ,че баба Меца се е наспала и е гладна!И дори се моли да не е стръвница ,че ...Другите детско-политически закачки са просто за политиканстване по-български.Мразя хора държащи се неадекватно и говорещи глупости и то пред факти.

674

Анонимен

преди 10 години

В Украина терористи вече управляваха .Начело с Янукович.Но тяхната свърши.Да се готви джуджето от Москва,защото в Русия също има мислещи нормални хора,които ще изметат това недоразумение с наполеонов комплекс без покритие

673

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗащо виете на умряло червени *** Усещата ли как изтичате в канала ***.Свършено е с вас Вие сте просто тор.

672

Анонимен

преди 10 години

В новинарската емисия по Евронюз съобщиха ,че Катрин Аштън от вчера си е изключила телефона и е неоткриваема за медиите които искат тя да коментира скандала от записания разговор с естонския външен министър,след като от Естония признаха ,че разговора е автентичен и се е състоял ,тепърва започва голямо е*ане на еврео-майдански *** и оядени бюрократски брюкселски пърдялници

671

Анонимен

преди 10 години

В Косово също търговци на човешки органи станаха президенти, защо и в Украйна терористи да не станат. СЛед като Запада ги поддържа...

670

Анонимен

преди 10 години

До "Ало "студентката" не си ли чувала думата правопис" - това е фалшив профил на клакьор с умишлена диалектна грешка.

669

BG

преди 10 години

Neka i Bulgaria vlezne v granicite na Rusiq , neka togava d a vidim Iujnata ni susedna kakvi pretencii 6te ima ...

668

Анонимен

преди 10 години

До студенткаТи кажи.Помоли някой да ти прочете отново поста ми и кажи къде видя "първопис"Или имаш дислексия?Имаш ли изобщо завършено начално образование?.Излишен въпрос.Червените *** ви набират по простотия