30

Анонимен

преди 10 години

Кремълското империалистическо джудже предприема поредните маневри да заблуди света.Но толкова яко е нагазило в тинята, че вече измъкване няма.Накрая самите руснаци ще го разкарат!

29

до 30

преди 10 години

Че кои докара мис Д..е ,плеймеитките,чалгата и проституцията ?До 90 година имаше ли ги ?Или и ти ще ми разсъждаваш ,че са образователни филми!А дали знаеш ,че цялата индустрия е собственост на Хазари?

28

Бай Григор

преди 10 години

Трупали бронетехника ,ха ха ха ,че няма да трупат цветя я .....

27

Мехмед

преди 10 години

Честит 3 март на всички българи и нейните граждани без дядо Иван сме наникъде поклон пред Русия .

26

Анонимен

преди 10 години

Учудвам се колко много хора се възбуждат от името на Русия, на дядо Иван; на Големия брат... А като стане дума за руска танкова колона, направо се изпразват.Иронията е, че същите тези хора по едно време разправяха как сексуалните извращения и противоестествените влечения били на Запад...

25

до 24

преди 10 години

Хахахахаахахахахахаххахахахаххахахахахахаххаха яж си хапчетата за деня!

24

zeus

преди 10 години

Миналата година Федералния резерв на САЩ връща на Китай част от оставеното за съхранение злато. След проверка от страна на китайците се оказва, че кюлчетата са само позлатен волфрам. Реално федералния резерв няма злато, а далаверата за 600 милиарда във фалшиво злато е от управлението на Клинтън. Съвсем удобно новината не се появи в нашите медии. Та Обама да си гледа фалиралата държава, че скоро собствените му хора ще го виснат на клона.

23

До 16 червен червей

преди 10 години

Какво още чакаш, нещастен продажник, гнусен ***, отивай да лижеш г.за на Путин!ДОЛНИ СЪЩЕСТВА!Вие само хабите въздуха!

22

androsbg

преди 10 години

Русия се опитва да покаже сила, но е прогнила от корупция феодална държава. Европа и САЩ дори нямат нужда да си цапат ръцете във война - просто трябва да блокират сметките на руснаците. Всички чиновници по време на мандатите си изнасят откраднатото в чужбина и след това и те емигрират... Това е Русия. И тези дечица, които тук пишат хвалебствия за руснаците, даже не са стъпвали там, никога не са си имали вземане даване с руснак. В *** им глави са едни романтични представи за освободители и пр.

21

Шубелия

преди 10 години

Мале, малееееееее....

20

Анонимен

преди 10 години

Просто мачкайте, г-н Путин !

19

от 21

преди 10 години

*жертви

18

Анонимен

преди 10 години

До 19Те и украинците са дали жервти в Освободителната война.

17

Анонимен

преди 10 години

Най-накрая да стане ясно, че неутрална Швейцария е офис на Федералния резерв.

16

Анонимен

преди 10 години

Отивам да се боря с братята Руски/ако има нужда/,те са дали много жертви за България да бъде свободна /заръд политиците не е много свободна/Честит 3 март ! Не забравяйте братска Русия!!!

15

Шоп

преди 10 години

До АнонименТая супер-хипер сила държи парите на руските олигарси. Светнали са се, че ако Путин победи Европа, няма да могат да се скрият в планината като по времето на Хитлер. Тоест вече и Швейцария е срещу руските фашисти.

14

??????

преди 10 години

До АнгелKoЕ как преди малко като са разговаряли снощи и са се разбрали да проведат разговор за Украйна което не означава нищо...А иначе рублата се е сринала с цели 5%

13

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Господин Путин,Тук на Балканите има един малък, славянски и православен народ, който е поробен вече 25 години.Този народ се нуждае от помощта на братска Русия !Този народ е ограбван, прогонван, циганизиран и ислямизиран насилствено.Държавата му е превърната в колониална провинция на Брюксел и Вашингтон.Този български народ реве с канска сила за помощ !Ще го чуе ли отново Дядо Иван ? Във Вас ни е надеждата за спасението на България !Като гледам ... май и за спасението на целия свят ! ...

12

Лизард!

преди 10 години

Те парите да не вземат да е обезценят в САЩ ,че тогава ще гледаме Севера и Юга.Да ви в лихварите смешни!Русия държи ресурсите ,тръгнали с хартии да ги замерват и виртуална бакалщина!

11

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

До Анонимен 3те държат пърите на целия свят,на Швейцария не и дреме,защото Русия ако нападне малката страна,целия свят ще воюва с нея защото там са им парите....