176

до БГ

преди 10 години

Българите не искат ДПС, но не искат и да се връща и Боко - сложна дилема, редно е ГЕРБ да намерят диалог с останалите партии без ДПС, но те не могат да намерят помирение с нито една партия в Парламента и извън него...

175

Велес

преди 10 години

Честит празник Българи!-АТАКА я е имало,има я днес и ще я има вовеки веков ! Атака е гаранта , че България ще върне своето величие, че българина отново ще стане Човек !Злобейте,антибългарски *** !

174

Анонимен

преди 10 години

Шумиии Марицааа окървавенааа......се чува сега от шествието! Смачкай ги Волене!

173

Анонимен

преди 10 години

геберастите газ пикаят - Волен ги лиши от кражбите покрай магистралите, а както е видно вече си изгубиха и наркоканалитетъжно, мнооооооооооооого тъжно

172

Анонимен

преди 10 години

Един от малкото адекватни политици! Пръснете се от яд герберушки!

171

Анонимен

преди 10 години

Волен сега е пред централата на ЧЕЗ. Прави ги на мармалад в момента!

170

Анонимен

преди 10 години

Тоя път само пици ли раздават, или има и по някой лев?

169

Анонимен

преди 10 години

Вятъъър ечии, Балкан стене, сам юнак на коняяяя!Господ сили да ти дава Волене! Никога не се предавай! Ние сме с теб в борбата срещу тези ибрикчийски хамерикански ***.

168

Анонимен

преди 10 години

И ПРОДЪЛЖАВА ДА ХОДИ БЕЗ ФЕС ТОЗИ ИБРИК !

167

Анонимен

преди 10 години

Сус бре кьопек продажен. Пита ли Доган за разрешение бе, пудел?Всички атакисти сте селски *** и градски ***.

166

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТОЗИ СЛУГИНАЖ НА ДПС КАК НЕ СЕ СРАМУВА НА ТАКИВА ПРАЗНИЦИ ДА СИ ПОКАЗВА НОСА !

165

Анонимен

преди 10 години

Волен преди малко от движещата се платформа: Долу османлиите, долу ***!Само ти ни остана Волене да се борим срещу тези *** *** в парламента!Честит празник на всички българи! Да живее свободна България!

164

пловдивчанин

преди 10 години

Напред,Волене!Само ти се осмели да попиташ всички посланници,как може да се живее с 143лв.мин.пенсия,само ти предложи депутатите да взимат минималната работна заплата,само ти предложи да се махнат субсидиите на партийте,само ти си поиска златодобива обратно в държавата,само ти поиска електроразпределението отново да е държавно,само ти поиска 28млрд.лева да остават в БГ а не да отлитат по света.Само ти си патриот в парламента,всички други са продажни онанисти,които нон стоп продават БЪЛГАРИЯ!!!

163

Анонимен

преди 10 години

Понеже непрекъснато повтаряте думата "Майдан" : Да те светна малко. Майдан е дума с тюрски произход и означава "мегдан", площад . Напр в Белград възвишението Кале мегдан - т.е. площадът с крепостта. По същия начин е с киевския площад - нарича се Площад на независимостта. А вие поватряте като зомбирани : майдан ,та майдан... Защо не цитирате за кой площад става въпрос?

162

3 март 1878г.

преди 10 години

Атака - победа! С теб сме Волене, платените *** по-долу се давят в собствената си помия

161

БГ

преди 10 години

*** от Юруш, вярно е, че и преди вашето крепене на кворума в българското НС ДПС е участвала в управлението на Родината ни, но нали вие бяхте националисти и се борехте с доганизацията. Не съм очаквал че точно уж националистите ще позволят на сокола пак да управлява. ТОВА Е ИРОНИЯТА - вие станахте *** на ръководството на ДПС. Благодарение на доброволния *** гьотферен сидер ага ДПС имат най-много областни замове, имат най-много комисии в НС.Честит празник на всички българи!Еничари!

160

Анонимен

преди 10 години

Ще осъдя кабелния ми оператор,че ми е натресъл тази простотия "АлфаТВ".Не че не я изтрих де,ама...

159

Анонимен

преди 10 години

Сидероглу с какво право празнува българския национален празник? Защо не ходи да купонясва с покровителите си от ДПС?

158

Анонимен

преди 10 години

Браво, Цветанов - доста герберастки *** си мобилизирал за Празника, интригантино гнусен !

157

Пресцентър-АТАКА

преди 10 години

ПУСНЕТЕ СИ КАНАЛ3(АЛФА) И РЕЧТА НА ЛИДЕРА НА ПАРТИЯ АТАКА В КОЙТО ИЗКАЗ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО ДПС ГО ИМА-КОЙ ГО СЪЗДАДЕ И КАКВА Е РОЛЯТА НА ГЕРБ(БОЙКО БОРИСОВ)КОЙТО ИСКА НОВИНИ НА ТУРСКИ ЕЗИК КАКТО СТАНИШЕВ(БСП) КОЙТО СЕ ПРОДАДЕ НА ДЕСНИТЕ *** И АНТИКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС!ТАЗИ И МНОГО ДРУГА ФАКТОЛОГИЯ-БГ- ЩЕ ЧУЕТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЕГА НА МИТИНГ ШЕСТВИЕТО 3 МАРТ ГРАД СОФИЯ С ВОЛЕН СИДЕРОВ!