270

аС

преди 10 години

Този, както го гледате на снимката, си е един чист превратаджия. Без никакви законни основания да управлява, издава заповеди и да предоставя територията на Украйна за плацдарм на американско- натовски сили ...

269

БАЧКАТОР

преди 10 години

Сред руското население на Крим не могат да се намерят привърженици на Майдан, които минимум открито защитаващи своята позиция. Впрочем, сваленият от Майдан президент Виктор Янукович също не се ползва с по-голяма популярност: в Крим открито го наричат предател. Народът вече издига нови ръководители - най-известен от тях стана новият кмет на Севастопол Алексей Чалий.

268

БАЧКАТОР

преди 10 години

Освен това вежливи хора разоръжили украинските военни и граничарите в Балаклава, също без конфликти запечатали оръжейните помещения и ги взели под охрана.На този фон в Крим продължават проруските митинги. Жителите на Симферопол, Севастопол, Керч, Евпатория с руски знамена искат провеждане на референдум за статута на полуострова. При това вече обявеният референдум За разширение на автономията никого не задоволява. Много хора открито признават, че биха искали да видят Крим или в състава на Русия, или независим.

267

БАЧКАТОР

преди 10 години

Фото: РИА НовостиКрим е напълнен от вежливи хора.Така наричат неразговорчивите въоръжени бойци в униформа без отличителни знаци, които на 28 февруари взеха под контрол най-важните стратегически обекти на полуострова: Върховният съвет, летището на Симферопол, Севастополското летище Белбек и редица други. Във всички случаи минало без сблъсъци, а въоръжените гости се държали изключително коректно, което и станало повод за ново определение, което бързо получило популярност в руския сегмент на Интернет.

266

БГ

преди 10 години

РУСИЯ Е В НЕИЗГОДНА ПОЗИЦИЯ В МОМЕНТА,ДА ОСТАВИ УКРАЙНА ДА СЕ ОПРАВЯ,КАТО СЕ ОПАРИ ОТ ЕС И ТЕРОРИСТИ,САМА ЩЕ ТЪРСИ РУСИЯ

265

Анонимен

преди 10 години

турчинов е възможно НАЙ-ГЛУПАВАТА фамилия на тоя свят

264

до 392

преди 10 години

пита се , кой е по, по-гаден?

263

Kadirov

преди 10 години

Терористите и революционерите вървят ръка за ръка в световната революция против християнството(и умерените мюсулмани като живеещи в мир с християните,пример Сирия).Разман Кадиров коментира призива на украинския революционер Дмитрий Ярош към търсения терорист Доку Умаров"да действа срещу Русия"."Известия"Разман Кадьiров сделал заявление о ситуации в Крьiму

262

Анонимен

преди 10 години

Трловете до там ли изпаднаха, че подхващат опорната точка за християнството като консилидиращ фактор?Това директно руснаците я спускат тая тъпня, със сигурност не е местна

261

Анонимен

преди 10 години

Няма западен гаден капиталист, който и да си мечтае да има и половината от имането на руските олигарси.

260

Анонимен

преди 10 години

Руска военна интервенция в Украйна - най-необмислената постъпка на Кремъл с много лоши последици.

259

Въх, ми ся...

преди 10 години

385 писа:Руснаците ще клекнат, иначе рискуват много, а Путин не е толкова глупав, все пак той и останалите олигарси милиардери ще трябва да си харчи милиардите, а който има много пари не ги рискува!------------------Амереканците рискуват много, а и Обава не е чак толкова ***, защото той и американските банкери искат да си харчат милиярдите, а кой има повече пари от руските олигарси??? - правилно, американските банкери.псНадявам се, че и едните, и другите ще клекнат, иначе ние ще го отнесем.

258

световна революция

преди 10 години

Всеизвестно е,че Бандар бин Султан е заявил на Путин"Ние контролираме чеченските групи"l .Някой ще обърне ли внимние,че т.нар.украински националист е призовал терориста Доку Умаров"да действа срещу Русия".Последните революции не вървят ли ръка за ръка с терористите,ето това е планирано за Русия-войната и световната революция са срещу християнството,да изглежда невероятно,невъзможно,ама как,конспиративни теории докато резето хлопне.

257

Анонимен

преди 10 години

От кой ще я освобождаваш бе Гербер че тя си е свободна от 1989 нали така бе Гербер

256

К.р за ЕС

преди 10 години

Ставайте хора и да освободим България на 3ти март!!!!!!!

255

Анонимен

преди 10 години

Руснаците ще клекнат, иначе рискуват много, а Путин не е толкова глупав, все пак той и останалите олигарси милиардери ще трябва да си харчи милиардите, а който има много пари не ги рискува!

254

i

преди 10 години

1. Путин и неговият отбор "пропиляха Украйна". Пропиляха я бездарно. Кремъл показа едновременно и слабост, и глупост. Украйна можеше да се запази в зоната на руското влияние като се отстъпи по нещо, като се договорим с някого.2. Избяга путиновата марионетка Янукович, който не умееше, не можа (а може и да не е искал) да изгради нормални отношения с Русия. Мястотото на провеждането на пресконференцията му - в Ростов на Дон, е свидетелство за идиотско его, а следователно и за егото на неговия патрон. Янукович е съратник, но не такъв, че да бъде пускан в столицата на Русия.3. Майданът пр

253

ето революционерите

преди 10 години

youtube/watch?v=j0kTv_8lwiQ "Мирните"протестиращи,коя държава и правителство ще позволи това?(you tube RT From bricks to bullets)

252

fck

преди 10 години

Украйнската армия я съветвам да напусне страната ,че до седмица ни Майдан ни Украйна ще има... нито половината земно кълбо... да отиват на Хавайте на почивка ,че Руснака ако ги добара жална им майка. Украйна е новото бойно поле официално от днес.. и да се молим да не стигат до нас ,че и ние сме едни ЕУ *** може да ни заличи путин с две натискания на копчето на клавиатурата.. Руснака пак ще пие кафе в Берлин ми се струва :)

251

ето революционери

преди 10 години

Haaretz"The ex-Israeli soldier who led a Kiev fighting unit"-"Бившия изрелски войник,който водеше бойна част в Киев".Друго..RT"Ukraine nationalist leader calls on 'most wanted' terrorist Doku Umarov to"act against Russia"-Украински лидер националист призовава най-търсения терорист Доку Умаров да "действа"срещу Русия.