82

Анонимен

преди 10 години

НационалистЪп хахахахахааа

81

Анонимен

преди 10 години

Някои украинци си мислят, че Украйна ще цъфне и ще върже, точно както в България някои вярваха на ***. Е, ние цъфнахме и вързахме, сега е ред на Украйна.

80

Анонимен

преди 10 години

До нaционaлистъНе се хабете с тези тъпизми и глупости. Европа засилва приятелството си с Русия

79

Анонимен

преди 10 години

А по законите на войната който нападне военни бази не се третира като мирно цивилно население. Така че забрави---------------------------------------81 а когато Военната база нападне мирните ГРАЖДАНСКИ ИНСТИТУЦИИ ТОВА КАК СЕ НАРИЧА , бъди спокоен оградените военни бази никой няма да напада .

78

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСАМО ТИ СИ ВЯРВАШ В ТОВА. ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛЕВИ СА ПРОРУСКИ НАСТРОЕНИ

77

нaционaлистъ

преди 10 години

Всичко се променя, нямa вечни фaктори, Укрaйнa отхвърли руското робство, товa е единствения ФAКТ, центрaлите ( AЕЦ) се спирaт, нови се строят, експортa променя посокaтa си вносa също. Филми, кaто " вечнa обвързaност" не съществувaт! Укрaйнa покaзa нa Европa, кaк трябвa дa се действa с Русия- силово!

76

Анонимен

преди 10 години

78 само дето ЕНО е с най-много депутатаи и въобще какво намесваш Русия , тя изобщо я няма в сметката на левите в Европа и да не говрим ,че Русия днес нито е лява нито е дясна а тоталитарна или по точно авторитарна . Между другото Путин мълчи вече ТРЕТИ ДЕН след Олимпиадата .

75

73

преди 10 години

На п-в Крим украинското население е само 20%, срещу 60% руснаци, 10-12% татари и турци и 8% други. Както забелязваш в Севастопол беше подменено административното ръководство и начело беше сложен чист 1000% руснак. В този район няма размирици. Русия има право да изпрати допълнителни контингенти с своите бази в Крим. А по законите на войната който нападне военни бази не се третира като мирно цивилно население. Така че забрави.М.д. за Крим мнението на Турция е съществено, а не на ЕС.

74

ЗА 72

преди 10 години

В РУСИЯ ИМА 40 МИЛИОНА МЮСУЛМАНИ САМО ВЪВ ФАНТАЗИИТЕ НА НЯКОЙ ИСЛЯМИСТ.

73

Анонимен

преди 10 години

69 Ще се преброим на 25 май и ние и Европа и Украйна , нали за това сме демократични страни , хората се явявяват на избори и опрфдлят . О ужас ' ФАШИСТИТЕ БАНДЕРОВЦИ ПРЕДЛАГАТ ИЗБОРИ САМО СЛЕД 3 МЕСЕЦА " , вместо да наложат една ДИКАТУРА НА МЕЙСДАНА както направиха БОЛШЕВИКИТЕ НА ВЕМЕТО и нашите червени дупедавци с тяхната ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕРИЯТА

72

ЗА 72

преди 10 години

ТОВА, КОЕТО ТИ ОЧАКВАШ И РЕАЛНОСТТА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОЧЕВИДНО.В ЕВРОПА ЛЕВИТЕ СА ПРОРУСКИ НАСТРОЕНИ, ТОВА Е ФАКТ.А РУСОФОБИТЕ СА ЕДИН ФАЙТОН ХОРА.

71

наблюдател

преди 10 години

На Украйна и да и харесва и да не и харесва няма дори теоритически шанс да се откъсне от руската орбита на влияние. Тя изцяло индустриално е зависима от Русия - износа и е основно за Русия и не може да се насочи към ЕС, енергетиката и е изцяло зависима от Русия - 4 АЕЦ от руски тертип, работещи само с руско гориво. Технологическия добив и преработка на суровини също са изцяло руски. България с къде, къде по-малки зависимости не може да се махне, каму ли Украйна

70

Анонимен

преди 10 години

69 Да нямаш Румъния предвид , че е най-пресна

69

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАЗ НЕ ТЕ КАРАМ ДА ВЯРВАШ, ПРОСТО ТАКИВА СА ФАКТИТЕ

68

Анонимен

преди 10 години

66 Не съм съсввсем сигуре , че ако изпрати армия няма да се счита за агресия особено ако тази армия е срещу мирни граждани или ако е изпратена за да не пзоволява нормалното функциониране на НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА УРАЙНА , да Крим е със особен статут и никой не би пречил според мен на местните институции , но той все пак е по юрисдикцията на Украйна и едно евнтуално анексиране ще бъде тълкувано като инвазия .

67

Анонимен

преди 10 години

Кво дa проверявaм бе 63 ко, ТОВA ЛИ СA ТИ " ДОКAЗAТЕЛСТВAТA" ЗA русофиЛия в ЕВРОПA?? ТAКA И ОЧAКВAХ! A СЕГA ИЗГЛЕДAЙ ФИЛМЧЕТAТA В ТУБAТA ЗA ПРОТЕСТИТЕ В МОСКВA МИНAЛAТA ЗИМA, ЗA РУСКAТA AНТИПУТИНОВA ОПОЗИЦИЯ...ЗA ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ СРЕЩУ ПУТИН и ЗA ЕВРОИНТЕГРAЦИЯ руснaци! русия е рaзделенa нa европейци и б...дове, които се определят aзиaтци, отгоре нa всичко товa сa повече от 40 милионa МЮСЮЛМAНИ!

66

до 57

преди 10 години

Дори и такива да са не виждам в това нищо лошо.

65

ЗА 64

преди 10 години

До АнонименВ Украйна левите имат много добри шансове, защото в Европа левите са във възход и работят за независима Европа. Така че каквито и седесарски асоциации да се правят е без значение.

64

шутове

преди 10 години

Нагли типове!Господ забавя, но не забравя!Ще гниете в ада!Защо когато бяхте на власт се подлизвахте на руснаците, а сега станаха много лоши!Загрижихте се за милионите си в западните и американските банки

63

Анонимен

преди 10 години

I TRIMATA KOITO VIJDATE NA SNIMKATA SA MILIARDERI.