64

уф!

преди 10 години

Златната Орда е воиска на Монголската империя изпртене на запад !Златна по-посоката на света!Не само са първи ортаци на Османската империя ,но и населението е предимно от Тюрското племи Огузи.Има учебници ,литература и куп история ,ами вземете го прочетете!Това което вие мислите ,че ни е рода по "Татарска" кръв е изкуствено татаризираната Идел-Урал или с други думи Волжска Бългрия последно зовяща се Казанско Ханство!

63

Режимът в САЩ

преди 10 години

отново забърка Европа в хаус на ръба на войната. Кошмарът на англо-саксите е да види един съюз на ГЕРМАНИЯ и РУСИЯ. Докато Великобритания е съюзник 1 клас и снея обменят рзузнавателна информация, Германия я държат на къс повод и е съюзник 3 клас. Тотално я подслушват както Русия и фрау Канцлеринката беше много ядосана, че и слушат телефона. Наглостта на УСА я изрази много точно Нюланд - Да им го начук...м на ЕС. Преди да въведе ЕС ЕВРОТО-запалиха Югославия - за да кърви в Европа Сега пак същото

62

Анонимен

преди 10 години

И минусите ви плaтени руско- болшевишки пудели нa КутеФ нямa дa променят скорошнaтa грaждaнскa войнa в измисленaтa държaвa русиЪ, зaщото всеки поробител рaно, или късно си плaщa сметкaтa с лихвите! Поробените нaроди в РФ ще извоювaт свободaтa си, след Укрaйнa идвa въстaние в Кaвкaз и т.н южнa русия, тaм руснaците също сa мaлцинство! Дa живее Сувереннa Укрaйнa, тяхнaтa сaможертвa в биткaтa с окупaторa русия НИКОГA НЯМA ДA БЪДЕ ЗAБРAВЕНA от бългaрските нaционaлисти!

61

do 66

преди 10 години

няма бе - те нарочно се пишат руснаци. Ти и в Болград като отидеш никой не казва, че е българин. Всеки се крие и се пише за руснак. Но хората много добре знаят за какво става дума.

60

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 57 Те за Запад си нямат и на идея какво става в Крим,***. Те кримските татари да си протестират.Имат право,ама е все тая какво искат точно те. Но истината е,че ако не искат да се съобразяват с болшинството ,то ще ги пратят при майданците. Тази статия ми вади очите,не щото съм комунист,а щото истината не се казва както е.Пропускат се важни факти ,които имат голямо значение. А ти като ти е полиран мозъка от западни медии,то си е твой проблем.

59

Анонимен

преди 10 години

ТАТРИТЕ СА *** МЕЖДУ ТЮРКИ ,ИРАНОИДНИ КАТО АЗЕРБАИДЖАНЦИТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ПУТИН И ТОИ ИМА ТУРСКИ ЧЕРТИ В ОЧИТЕ СИ САЩИЯТ БЕШЕ БРЕЖНЕВ ДА НЕ БИ ДА СА БЪЛГАРИ АИ СТИГА МАКЕДОНСКИ ИЗЯВЛЕНИЯ КРИМСКИТЕ ТАТАРИ БИЛИ БЪЛГАРИ ДРУГ ПЪТ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ХОРАТА СЕ СМЕСВАЛИ НИ ДА НЕ СМЕ ЧИСТИ БЪЛГАРИ,БЪЛГАРИ,СЛАВЪНИ,ТРАКИИЦИ,

58

Тони

преди 10 години

Много интересно как ЕС ще подкрепи една нова Украйна ръководена от радикали и откровени фашисти,защо ЕС не коментира репресиите и бандитизма който цари в Киев и западна Украйна или има нареждане от САЩ да не се реагира на това!?

57

Анонимен

преди 10 години

За пореден пт припомням ТАТАРИТЕ СА ЕДВА 13% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КРИМ. Няма как да решават и как да променят нешата в Крим.

56

до 57

преди 10 години

Чакаи ,че аз не сгрях ти си за Кримските Татари ,а си против русофилите,Даи да ти го кажа на Татарски!Ашколсум-анадъмну ,***!

55

Registriran

преди 10 години

А ужасът на ЕС Украйна се разпада и западна Украйна пристава на ЕС а източна показва среден пръст, тогава какво? ЕС получава нищо с панделка, още едни балъци за помощи, а богатият изток със залежи от въглища за 300г. промишленост която може да бъде реформирана (ограбена) го няма.

54

ама че народ

преди 10 години

Хиляди са на протест в Катиф (Саудиткса Арабия), да почетът смърта на двама анти-правителствени активисти, които са били застреляни от правителствените органи на реда. Протестът преминал към анти-правителствен. За там обаче никой - нищо. Трябва да се ровим по арабските медии, та да разберем какво става. Просто Ви давам пример, до колко можете да вярвате на информацията която получавате от ЕС каналите.

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонименима една категория продажни на ционистите мишоци и ти явно си от тази категория.

52

Анонимен

преди 10 години

Би трябвало на всички да е ясно, че Украйна няма да влезе в ЕС в този си вид (ако въобще влезе)

51

Анонимен

преди 10 години

НАДУХТЕ НИ УШИТЕ С ПЛАТЕНИЯ ОТ ЗАПАДА УКРАЙНСКИ ПУЧ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ МЪЛЧИТЕ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В КИПЪР КЪДЕТО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ХОРА АТАКУВАХА ПАРЛАМЕНТА НА КИПЪР И БЯХА ПРЕБИТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА ,МНОГО ХОРА СА ПРИЕТИ В БОЛНИЦА,ПРОТЕСТА Е СРЕЩУ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ДЪРЖАВНА КИПЪРСКА КОМПАНИЯ ,В МОМЕНТА В КИПЪР НЯМА ТОК ЗАРАДИ СТАЧКА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ

50

Анонимен

преди 10 години

В РУСИЯ ПУТИН ДАДЕ ПРАВО НА ХОРАТА ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ САМИ НАРОДНОСТА ЗАЩО В ЦЕНТРАЛНА РУСИЯ МИЛИОНИ ХОРА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ ЗА БЪЛГАРИ А НЕ ТАТАРИ ТАТРИТЕ В КРИМ СА СИ ЧИСТИ *** МЕЖДУ АРАБИ,ИРАНОИДНИ,И ХЕТИ ДОКАТО МНОГО БЪЛГАРИ СА СИ ЗАПАЗИЛИ ИРАНОИДНИЯТ ВИД НЕ СТАВИТЕ КАТО МАКЕДОНЦИТЕ КЪДЕТО ОПРЕДЕЛИХА ЧЕ И ЕГИПЕТСКИЯТ ФАРАОН БИЛ МАКЕДОНЕЦ

49

Анонимен

преди 10 години

Имa еднa кaтегория СЛЕПОЦИ се нaричaт, товa сa " нaште" руски ***! Четaт стaтиятa, кaто Гяволa Евaнгелието, по зaпaдните медии дaдохa снощния митинг нa кримските тaтaри срещу русофилскaтa упрaвa, дaдохa свaлянето нa руския флaг, дaдохa готовите с животa си дa зaщитят Укрaйнa хорa! В тaзи стaтия всичко товa е зaвоaлирaно, смекчено, но пaк ви вaди руските зъркели! Прорускaтa местнa уорaвa в Крим си отивa русофилчетa и никaкви кaмиони, милиционери и снaйперисти не могaт дa спрaт гневa нa поробе

48

Наско

преди 10 години

В нашите медии цари тотална цензура за случващото се в Украйна след метежа,в Киев се разхождат разни типове с оръжие и маски,липсва власт,милицията не излиза по улиците,продуктите привършват,парите по банките свършват,бензина също,хората вече се чудят за какво беше всичко това!

47

Анонимен

преди 10 години

Какво толкова лошо има като се разпадне Украйна?Ами Каталуния,ами Баския,ами Шотландия,ами Чехословакия,Югославия,Османската Империя,СССР,Британската империя и т.н.?Нима съпрузи не се разделят след 20 . брак?Света не свършва с една раздяла!

46

Вигенин

преди 10 години

отново се направи на мъж, че реагирал остро на новите власти в Киев срещу отмяната на статута на бълг. език като регионален за 300 000 етнически българи. Това е реакция на Унгарците, заради тяхното малцинство. Румънския министър също изрева. Румънците притестират заради това, че освен румънски в Украйна се води и молдавски език. Признаването на молдавския зачерква плановете на Букурещ за анексия на Молдова и ролята и на закрилник на молдавското малцинство в Украйна. ТОВА Е ИСТИНАТА за Вигенин

45

Ники

преди 10 години

Каквото повикало такова се обадило...........