8

Анонимен

преди 10 години

Браво!

7

Анонимен

преди 10 години

Конфискува се, репатрира се, кара се извън града, литър бензин и толкоз! А *** да положи 10 дена обществено полезен труд.

6

Рали1

преди 10 години

Това ли е най-важната новина за деня,че е пусната навсякъде.Кажете какво се случва в Кърджали ? Защо се мълчи,какво става там,защо са задържани още преди да стигнат до града."България без цензура"внася в парламента законопроект за стимулиране на бизнес ангелите".Текстът, който ще регламентира ролята на държавата в подпомагане на стартиращ бизнес,вече се подготвя от напусналия ГЕРБ Светлин Танчев,който стана представител на движението на Бареков."Откога партията на Бареков е в управлението ни!

5

Най-после

преди 10 години

В София се сетиха да разкарат каруците. Всяка вечер на смрачаване по ул. Суходолска е върволица от каруци, натоварени с дървени трупи. От къде ги секат представа си нямам, но са опасни за движението.

4

БГ съдия

преди 10 години

Коня,коня на луканка,тогава ще ви призная.

3

Анонимен

преди 10 години

Голям смях е паднал! :)) Ама тъй де, след като аз внимавам къде паркирам и как карам и тия трябва да внимават и да спазват закона. Ако не, санкции! Сега мангасарят да плати 50 лева за да си взема "каляската" от наказателния паркинг.

2

бай Курти

преди 10 години

Ай хафтеееееее....................

1

Анонимен

преди 10 години

ЕС нарича това дискриминация на ромите и расизъм.