234

българин

преди 10 години

До лично мнение:Твоя работа, за мен повечето янки са простовати, наивни хора. НО, ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИТЕ, ВИНАГИ СИ ОТСТОЯВАТ ПРАВАТА И ИНТЕРЕСА - И У ТЯХ СИ, И В ЧУЖБИНА. Демокрацията не са я измислили те, но при тях тя ФУНКЦИОНИРА. По ирония на съдбата, от всички "велики сили" (Англия, Франция, Германия, Русия, Италия (условно - в миналото), САЩ, Китай), САМО САЩ и гражданин на САЩ (МакГахан), и италианският консул Позитано НЯКОГА СА СЕ ЗАСТЪПВАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ В КРИТИЧНИ ЗА НЕЯ МОМЕНТИ.

233

лично мнение

преди 10 години

НЕНАВИЖДАМ ГНУСНИТЕ, ПОДЛИ, НАГЛИ И БЕЗКРАЙНО АЛЧНИ АМЕРКАНЦИ И ТЕХНИТЕ ПДЛОГИ - ЕС! РАНО ИЛИ КЪСНО ХОРАТА ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ОТ Т. НАР. "АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ" И ЩЕ ИЗМЕТАТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ МАЗНИ ***!

232

българин

преди 10 години

Пак да повторим (за зашеметените българи и множеството СЪВЕТСКИ "руснаци" и руски *** в сайта):Който защитава руските интереси в България, е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

231

българин

преди 10 години

До Анонимен 382: Вярно. Дано украинците се справят по-добре от нас. От друга страна, Русия е мног по-опасна за Украйна (както и за България) от САЩ. Също и от ЕС.

230

българин

преди 10 години

До Анонимен *** 372:Никой не те кара да обичаш англичани, французи или австрийци, но те не са ***, а народите, построили съвременната европейска цивилизация (заедно с германците, италианците и скандинавците). Явно, *** СИ ТИ. И САМО *** КАТО ТЕБЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА "РУСНАЦИТЕ" (сбор от българи, скандинавци, немци и татари). Изобщо няма нужда да обичаме НИКОЙ ЧУЖД НАРОД. Достатъчно е да си обичаме нашия. А НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА НАШИЯ НАРОД, от 10ти век насам, Е ИЗРОДСКАТА ИМПЕРИЯ "РУСИЯ".

229

Анонимен

преди 10 години

СЪЗДАВАНЕТО НА РУС ЗАПОЧНА ОТ КИЕВ.ТАКА,ЧЕ/УКРАЙНА ИМА ПРАВО ДА БЪДЕ САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА А НЕ ГУБЕРНИЯ.НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОМРАЗА М/У УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ А ПО МИРНОМО ДА СЕ ПРИЗНАЯТ.ЗАЩОТО ЩЕ ЖИВЕЯТ ВЕЧНО КАТО СЪСЕДИ.СИЧКИТЕ * СЕ ЗАБЪРКВАТ ОТ САЩ И РУСИЯ.

228

българин

преди 10 години

Да поправим техническата грешка от предишния постинг:Който защитава руските интереси в България, е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

227

отвратен от световни

преди 10 години

ОТ МРЪСНИТЕ ИГРИ НА САЩ И САТЕЛИТА ИМ ЕС/ И РУСИЯ ЩЕ ОПЕРЕ ПИШКИРА ОБИКНОВЕННИТЕ УКРАИНЦИ,Т,.К БОГАТИТЕ ОЛИГАРСИ НА УКРАЙНА ОБРАХА БАНКАТА НА УКРАЙНА И ЩЕ НАСТЪПИ ГЛАД .ТАКА Е БИЛО И ЩЕ БЪЛЕ ВИНАГИ.АТОВИТЕ СЕ РИТАТ,МАГАРЕТАТА СТРАДАТ.ПРИ НАС НЕ Е СЪЩОТО.КОМУНИСИТЕ/НОМЕНКЛАТУРАТА СИ НАПРАВИ 'ПРЕВРАТЧЕТО '' ЗА ДА КРАДИ СЪСТЕЗАТЕЛНО,ЗАЩОТО ПРИ БАЙ ТОШО СЕ ДЕБНЕХА И КЛЕПАХА.

226

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен:Ей, отворен, Севастопол НЕ Е ПОКАЗАТЕЛЕН, там има руснаци като тебе.

225

българин

преди 10 години

До Да живее Русия !Истината е точно обратното на надрасканото от вас. РУСИЯ И ВЧЕРА И ДНЕС, ОТ ПОНЕ 10 ВЕКА НАСАМ, Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ, ОТ КОГОТО СА ИДВАЛИ ВСИЧКИ НАЙ-ГОЛЕМИ ЗЛИНИ. Това са го отбеляязали още нашите възрожденци - Раковски, Ботев, З. Стоянов, даже и Вазов на старини. щитава руските интереси в България, е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. А руският народ е един от най-изстрадалите на света. В същност, в бившия СССР (главно в Молдова, Украйна и Русия) живеят към 2 000 000 БЪЛГАРИ.

224

Анонимен

преди 10 години

Просто напишете в тубата Севастопол и гледайте за народната любов към превратаджийте!

223

Да живее Русия !

преди 10 години

ЗА РУСИЯ:Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението.(Казано пред Мариана Конова)Русия ще разпери криле, ще се издигне. Ще мине още време, трудно ще й бъде, но Русия ще си остане Русия.(Записано от Бойка Цветкова)Гърците са хитри, а турците са мешан народ, различен от нашия. Да търгуваме с тях е добре, но никога няма да станем искрени приятели. С Русия нещата са други. Русия няколко пъти ни е помагала, ще ни помага и в бъдеще, защото сме славянски, християнски народи, свързани от векове.(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

222

Го4о

преди 10 години

Путин да не се притеснява. Като го подгонят (като Янукович) да се скрие в КРИМ или на българското черноморие.

221

Анонимен

преди 10 години

До ТОЙ КАЗАЗащо трябва да обичам нации като ,Англичани ,Французи ,Австрийци и друга подобна *** ,който с поздравили Турската полиция при залавянето на Левски ,че са заловили един престъпник .Защото трябва да обичам народи който искат да я няма България и нас Българите и като цяло нас православните Е това никога няма да стане .

220

putin

преди 10 години

нещастници, добре че бяхме ние да ви освободим. Естествено че имахме интереси. Запада имаше интереси също но нишо не направи. 20 млн руси умряха за свобода , *** такива. Ако не съм аз ще говорите на турски пак след 50 ина години. Кой друг народ има толкова топли 4увства към Българите бе ***. Традиционно топли чувства, ами азбуката, ами историята......нима ще се продадете на Запада който ви заробва със заеми? Срамота.

219

Салазар

преди 10 години

Има много войнстващи момченца тука но като им спрат тока и викат мама да им донесе фенерчето,войната носи само смърт и болести и само дрогираните психопати и се радват

218

ТОЙ КАЗА

преди 10 години

Цели 500 години българите са били под османско робства! Така възхвалявания запад го е болял к*ра за нас, до като братска Русия не ни освободиха, вярно, имали са интереси, но все пак ни освободиха за да ги мразим само след 100 години....Мразете комунизма, но не и руснаците, все пак те са славяни като нас и нека ги не забравяме какво са направили за нас за разлика от англичани, французи, американци и прочие....

217

С.М.

преди 10 години

До Z.BrzezinskiАми изправен е пред решение. Според мен изчаква хубаво да им излезе помията.Което вече стана, но при нас не достига тази информация. Доста голяма част се отватиха от методите на революцията!

216

една българка

преди 10 години

Искам да попитам защо медиите ни държат в пълно недидение относно случващото се в Украйна? Защо показват само една малка част, като я изкривяват през призмата на "демокрацията"? Нали Путин е загубил влиянието си в Украйна? От какво толкова ги е страх тогава? Как едно клипче,на което украинка говореща перфектно английски език (без акцент!)си стои на Майдана, а зад нея битката е в пълна сила и призовава споделяйте и колко бързо обиколи фейсбук...Много прозрачни станахте вече!!!!

215

Анонимен

преди 10 години

До ***А***а другите 90% да си останат в заблудата, че живеят в демокрация и да продължават да се зомбират от ЕС и Сащ. Че като ви сложат чиповете още по-демократично и свободно ще си заживеете ;) Не ме разбирайте погрешно, аз не съм комунист! Не подкрепям Русия, но това което се опитват да направят сородистите е Новият Световен Ред.Почти са го направили де, но Русия нещо им се пречка.