74

Анонимен

преди 10 години

ОБАЧЕ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ СЕ ИЗНЕСЛО ЗА МОСКВА НИТО КРИМСКОТО

73

Анонимен

преди 10 години

В Харков ръководството на местната администрация си е изнесло багажа директно за Москва.Вакуум в местната власт.

72

звер

преди 10 години

До Анонимен 111ти какво добро видя за българия от ес, какво хубаво видя за себе си и за народа ?само мизерия и износ на капитали и работна ръка. превърнахме се в един инкубатор за евтина работна ръка . да ти пикам на ес.

71

Анонимен

преди 10 години

в Харков са били пребити няколко десетки маиданисти от неизвестни лиЗа със сопи УКРАИНА Е РАЗДЕЛЕНА НА ДВЕ АНТИЕРОПЕИСКА И ПРОЕВРОПЕСКА

70

Анонимен

преди 10 години

Модераторе,недей трий!СЛАВА УКРАЙНА !

69

ВИВА Брюксел и Вашин

преди 10 години

А такааа, ей сега Русия набързо ще убеди украинците, че са били излъгани и направени на *** от братята американци. Хубаво ще им врътнат кранчето и да ги видим тогава ЕС и Американците как ще им хвърлят едни торби пари помощ, или просто ще ги потупат по рамото окуражително и ще им викат бийте се срещу комунистите :)

68

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 109 Какво са победили бе ***? Майдановците седят само в Киев и тук-там в западна Украйна. В останалите части,вече са готови за тях ,а полицията само чака да си отмъсти. Беркут може да бие лошо,ама Казаците от Крим бият доста по-лошо.А ако двете групи ги бият заедно,то положението ще е катастрофално А ако се разминат само със здрав бой,ок,ама може и здраво да ги е*ат майдановци.

67

Анонимен

преди 10 години

До ПАЗАРДЖИКХАХАХАХАХАХАА хубави вицове рано рано сабален ... :))))

66

Анонимен

преди 10 години

До vbvbvvbАбе то има и неписани закони...Те попадат в категорията "морал","чест" и "достойнство".Но за такива като теб те са извратено пречупени през призмата на вярност към втората ви Родина.

65

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ЕС МОЛЯТ РУСИЯ ДА Е ЧЛЕН НА ЕС.ОТГОВОРА БЕ СЛЕДНИЯТ РУСИЯ Е ЕВРОПА И АЗИЯ.КОИТО ИСКА НЕКА ДА ДОЙДЕ ПРИ НАС. ТЯ Е НЕ ЗАВИСИМА НИЕ СМЕ БОГАТИ .КОЙ МОЖЕ ДА СПРЕ РУСИЯ.НА КОИТО ИСКАТ ПОМАГАТ НО БЪЛГАРИТЕ ПЛЮХА НА ПО-ГОЛЕМИЯТ СИ БРАТ ОТИДОХА ПРИ ЕВРОПЕЕЦИ И СЕГА ГЛАДУВАТ И ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛЮВАТБЪЛГАРСКОТО СПАСЕНИЕ Е БРАТСКА РУСИЯ .ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН МЕРЦЕДЕС

64

търсещ истината

преди 10 години

Докато Русия обещава реално икономическо сътрудничество и придобивки за Украйна, ЕС предлага само празни приказки.

63

vbvbvvb

преди 10 години

НИКЪДЕ В КОНСТИТУЦИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗАПИСАНО , ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ПРОТИВ ЕС. НИКЪДЕ В НИТО ЕДИН ЗАКОН НЕ Е ЗАПИСАНО , ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ЖЕЛАЕШ И ДА РАБОТИШ ЗА НЕГОВОТО РАЗПАДАНЕ. БЪДИ АНТИ ЕС. НЕ НАРУШАВАШ ЗАКОНА

62

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ - НАРОДЕ ????УКРАЙНА - НАРОДЕ !!!!

61

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Мадорковци стрелят по протестиращи невъоръжени хора във Венецуела!И там ще има Латиномайдан и бесило за чвесистките гадове!

60

Kreti do 105

преди 10 години

Стъкмистиката не ме интересува , първото което ни каза професора по Статистика в Техническият Университет във Виена бе е че статистиката е наука с която може да се манипулира резултата .С полякинята сравнявахме заплатите в градове като Пловдив, Варна и Бургас с аналогични полски.Ако питаш Дянков утре и Совалка ще пратим до Луната като преди това кацне на марс.

59

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 10 години

НАРОД.

58

до 103

преди 10 години

Абе нищо хубаво не ни очаква разпадне ли се Русия тогава очаквайте Китайско-ислямска инвазия на стария континент Сибир ще стане ктиайски ! И какво ще им противопостви Европа нито е военна сила населението застарява ! Мюситата ще се плодят а Джамите ще никнат като гъби в европейските градове ! Така че ако с Русия е лошо без нея е много по-лошо!

57

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЩе приключа разговора с вица за постоянните заеми и газа. Ама ако разговарям с някакъв туийнейджър ми е ясно, кой не е чел като е бил зает да си лекьосва гащите)) Айде със здраве)))

56

neni4a

преди 10 години

И прочетох,че в Харков,митинга който се е провеждал в подкрепа на майдановци е разтурен от ввъоръжени със сопи хора ,а полицията само е стояла и гледала безучастно. Та може да ви стане ясно какви са настроенията в източна Украйна. А про-майданските писачи може да реват на умряло на поста ми .Слагайте ми минуси,че да ви видим колко сте такива *** тука

55

Анонимен

преди 10 години

Руската *** е разтвориля яко бузки и запада и го набутва с пълна сила