14

АТАКА-ПОБЕДА!

преди 10 години

Волен назначи ГЕРБ на власт и после ги уволни.

13

Див аграр

преди 10 години

Българи,опичайте си акъла на изборите! Никога повече БСП и ДПС във властта.И двете водят политика , против Българския народ, за сега. Днес уволняват директори и се поддържат един -друг в НС, утре ще искат да развеят турското знаме чак във Видин....Осъзнайте се!Кое не е еднакво за всичките??? Нима, турскоговорящите, ако покрият критериите за прием, не ги приемат за студенти???Просто мисля, че сме прекаленно толерантни, и това ще ни излезе през носа един ден.ДПС отстъпват ли, когато ги засегнат?

12

Българин

преди 10 години

БСП и "Атака" - спрете турцизирането на Родината ми

11

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ като приближат изборите и почват да насъскват българите срещу цианите и турцитя. Така спечелиха с помощта на Атака и бунта в Катуница и кметските и президентските избори през 2011 г.

10

Анонимен

преди 10 години

Аз съм *** и Вие сте прости каза Борисов затова се разбираме --Повярваха му ГЕРБ и простаците

9

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ АХМЕД БАШЕВ ИЛИ АНДРЕЙ БАШЕВ ТОЙ ЩЕ КАЖЕ КАКЪВ Е , НЯМАЛИ КОЙ ДАГО СПРЕ , ЯГО ВИШ ТИ УВОЛНЯВА НА ЛЯВО И ДЯСНО , НЕКА НЕСЕ ПРАВИ НА МОМА УЩИПАНА , НАГЪЛ ЧОВЕК Е

8

АТАКА-ПОБЕДА!

преди 10 години

Ако не беше Атака ГЕРБ нямаше да види власт. За това Бойко трябва да благодари на Волен, преди да го плюе!

7

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ да казат честно и ясно най-накрая дали подкрепят възродителния процес на Живков или не. Ако не го подкрепят, тогава значи подкрепят тайно ДПС, ако да тогава са против човешките права на ЕС.

6

Pimp C

преди 10 години

Миков,още малко ,направо започвай обратно броене от трибуната.....

5

Hitler

преди 10 години

Безчинствайте си турци тоз народ търпи и 500 години може да търпи , безчинствайте си.

4

Един

преди 10 години

Ааааа, защо ревете сега, защо?! Аз ли избрах ДПС+БСП+Атака, да управляват България?! Аз ли се опитах да назнача Пеевски за шеф на ДАНС? Аз ли пратих полицаи да бият хората по улиците и се правя на нечул и невидял? Сега ще седите и ще търпите големия турски х*й, това си заслужавате. Нали Борисов бил най-голямото зло на България? Хайде поемете го сега големия, *** турски х*й. Да ви е сладко.

3

Някой

преди 10 години

Можел всичко а?! Ще видим, ще видим.

2

Анонимен

преди 10 години

Миков ти си пиян или така изглеждаш,но и в двата случея си зле,ама много зле,муцуно от Перник

1

Анонимен

преди 10 години

Това е истината,селски кмет сега депутат върши простотия и го пази и ДПС и БСП.Ако в Рибнево си искат директора,защо се уволнява,защото не играе по гайдата на ДПС.