149

до 178

преди 10 години

Защото такива има само по лъжливите руските медии.

148

VDCH

преди 10 години

До до 160Лукойл е 75 % собственост на консорциум от банки регистриран в Холандия. А това за Козлудуй, че го мислиш за руски - no comment

147

Сър Пичук

преди 10 години

Брей, на малцината червени *** явно са им вдигнали нормата за "мнения". Ла*нометите са на бързи обороти. ***, платена ***, фашисти - откъде ли ми е познато!?

146

Анонимен

преди 10 години

Съгласен съм със 163 Христина тука всички си правят вятър на устата :)

145

Ори

преди 10 години

До nikonik01Ти бил ли си в Украина умнико??? Това със сламените къщи е точно толкова вярно, колкото и че в България жибеем в сламени къщи. Що се отнася до стандарта, то да ти кажа, че живеят по- добре от българите, а пенсионерите могат да си плащат парното, тока, водата, газа (щото са газифицирани, отново за разлика от ЕВРОПЕЙСКИТЕ БЪЛГАРИ), да се хранят нормално и, о боже остават парички да спестят и пратят (вярно малко) на роднините в европейска България. Я сега ми кажете, европейски тикви, колко наши пенсионера си позволяват този живот???!

144

Анонимен

преди 10 години

Кръволока Путин съвсем разкри грозната си мутра. Негови снайперисти стрелят от покрива на хотел Украйна който се извисява над Майдан. Стрелбата е съвсем безразборна. Това обаче по никакъв начин не смущава нашите комунисти да величаят кървавия диктатор Путин и неговата парцалена кукла Янукович.

143

Анонимен

преди 10 години

до 160....ако икономиката на България беше в западни ръце сега нямаше да мрънкаш че си най беден,най нещастен и най изчезващ в Европа...

142

Анонимен

преди 10 години

Колко са мощни украинските демонстранти ! "Страшните" Беркут изглеждат безпомощни и жалки пред тях ! Кога и у нас така ?!

141

VDCH

преди 10 години

nikonik01Ами *** във Великата задокеанска демокрация. Там скоро може да ви наградят с безплатна екскурзия до някой концлагер. От мен един съвет: Livingston - на около 100 км северно от Ню Орлеанс, Луизиана. Стопанисват се от FEMA. Служителите са строги, но справедливи. Обичат майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен.

140

до 160

преди 10 години

Посмали малко ***,то само Лукойл е 20% от икономиката не да не говорим за Козлодуй и Газпром.

139

Анонимен

преди 10 години

има ли комунисти има и кръв,няма нищо чудно

138

Христина

преди 10 години

На кой в България му стиска да влезе въоръжен в американското посолство?Тука мъжете са само във форума

137

Анонимен

преди 10 години

Днес еврочалмите и еврогейовете са много активни и си мислят , че като крякат по форумите ще разширят афрогейското съюзче.

136

Анонимен

преди 10 години

Явно кризата на запад е близо за да стават такива неща в украйна.Русия също е империя и се бори за визстановяване сферата си на влияние.Както винаги страдат невинните хора и на запад и на изток.От 19 век насам две огромни империй се борят за доминация в света-Британската империя и Руската империя:3 войни на британската импеия в афганистан през 19 век,една на СССР,една на САЩ.Борбата между Усия и Англия за контрол и влияние на Балканите,Кримската война и.т.н.Днешните събития са само продължение

135

АЗ ,СЪМ БЪЛГАРЧЕ..

преди 10 години

УКРАЙНСКИТЕ КАЗАЦИ , ЩЕ ПОБЕДЯТ !!!БЪДЕТЕ УБЕДЕНИ В ТОВА!!КАЗАШКИТЕ КОННИЦИ СА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ОЩЕ ОТ ПСВ!

134

nikonik01

преди 10 години

Ако България е абсурдна държава Украйна е такава х2! Там димки и боеве редовно стават в техния парламент ,фемени-мемени , престъпност > от БГ, Корупция > от БГ, беззаконие > от БГ, по селата много живеят още в сламени къщи , 70 години комунизъм, милиони загинали от глада през 1922 и ВСВ 1941-1945,Чернобил ,огромна липса на инфраструктура, през 2005 една Украинка на морето ми каза 60$ мин заплата 200 $ среднен годишен БВП на фл от насел. Украйна: 7295$, България: 14103$, Русия: 17518$ . Смятай...

133

Анонимен

преди 10 години

Четете *** и разберете, че такава държава като Украина НЯМА. Това е измислена от коминтерна страна, която като гледам няма и да я има. Западната част е била Полска, а по-голямата източна част е била Русия. За разлика от нас те и сега са с по-висок стандарт на живот и сравнително запазена промишленост. Вероятността тази промишленост да бъде ликвидирана или да не работи за обществото (като у нас) е много вероятна, ако влезнат в ЕС. В момента целия огън се подклажда от гадните Поляци.

132

Анонимен

преди 10 години

Целта на световното правителство е да се предизвика гражданска война в Украйна. Изпълнителите на тази *** поръчка са САЩ с подкрепата на ЕС. Тъй наречените протестиращи или бунтовници срещу режима в Украйна са наемници и терористи финансирани от американските международни лобита.

131

Истината

преди 10 години

*** гей организации от типа отворено общество и бъгларски хелзински комитет "инвестираха" 5млрд долара за да могат да въоръжат и организират 50 хил провокатори водени от открит гей и бивш боксьор. Само че:1) За евреите това не е Русия 1917 2) В САЩ пускат електрошокове на бременни жени, всичката тази *** щеше да е обявена за терорист и изметена на същия ден3) не могат 50хил души да избиват полицаи и да решат съдбата на 40млн. защото.. просто не е редно

130

за 141

преди 10 години

Трагедията на България е че САЩ изобщо не се интересуват от България. Това ни прави бедни и зависими от руската ***.