55

Анонимен

преди 10 години

С настъпването на Българското "Ракиено време" коментарите се засилват! Факт!

54

БЛЯД!!!

преди 10 години

ДА ПРИЧУКАТ СЛУГАТА НА МАСОНИТЕ КЛИЧКО И ВСИЧКО ЩЕ УТИХНЕ .МАСОНИТЕ НЯМА ДА СПРАТ ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ ВОЙНА С РОССИЯ А США ВСЕГДА ХОЧЕТ ВОЙНУ!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 10 години

Запалете свещичка за Матушка Рус. Вечна и памет!

52

Пламен

преди 10 години

Време е да се действа малко по-твърдо. Сигурно е вече, че америка за украйна дава пари за тези "мирни" протести. Не мога да разбера и колко глупава нация е украинската, че да даде властта на боксьор! Все едно шимпанзе да води счетоводство на голям корпорация!

51

Анонимен

преди 10 години

Руските *** докато не направят война нема да мирнат

50

стоян петров

преди 10 години

Русофилистоци, колкото и да тролите вашата империя се разпада. Всяка империя има живот около 500 години. Руската няма да направи изключение. Е турската продължи около 600 но за историята 100 години са един миг. Така, че дали ще сме живи когато тя се разпада или не, няма никакво значение. Важното е, че това ще се случи.

49

Анонимен

преди 10 години

Виждам 4-5 жени на предните линии от редиците на *** готови да се бият с жандармерията.

48

Анонимен

преди 10 години

*** обърнаха преди малко казани за *** като барикади за предстоящото настъпление на полицаите.

47

Риа новости

преди 10 години

"В больнице умер второй милиционер. Сегодня днем он находился на службе по охране общественного порядка в центре Киева, где получил ранение. После доставки в медицинское учреждение милиционер скончался", говорится в сообщении.Ранее в СМИ со ссылкой на МВД появилась информация о гибели двух сотрудников милиции в результате массовых беспорядков в Киеве.

46

Анонимен

преди 10 години

Украинските ченгета започват да блъскат по щитовете с палки. Това е знак че след малко ще има голямо пребиване.

45

varg

преди 10 години

Норвежката блек метъл сцена нарежда поддъжниците на Израел и Америка да влеят трезви мисли в главите и заедно да се изправим гордо пред врага си.

44

Мартин

преди 10 години

И всичко това заради някви дето не се наядоха не се лапапаха ....мамичката им да горят в ада , че хората заради тях се избиват .....те докато си барат та*аците и се чудят на кой остров да отидат това лято или за постоянно

43

st

преди 10 години

До neni4a Политиците в Сащ никога няма да допуснат това което е в дивашките страни, хехехехе от народ до народ разлика от тук до луната.

42

АМИ АКО

преди 10 години

в измислената страна ХАмерекуния, на площада пред бялата шатра обявят че не искат ПРЕЗИРЕНСКА хамерекуния а кеч звезда с нациски татуирани знаци, и почнат да трепят ченгета, КАКВО ЩЕ СТАНЕ??? Или обявят че президента не им харесвал щот приличал на *** а те били бели?? какво ще стане??? Или пък БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ С МАКЕДОНСКИЯТ ОТИДАТ ДА ДАВАТ СЪВЕТИ НА ТИЯ КОИТО ХВЪРЛЯТ ***,, ХА ХА ХА КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ? И АЙДЕЕЕ СТИГА ПРОСТАЩИНИ НИЕ ЗНАЕМ КАКВО СТАВА И КОЙ ПЛАЩА, РУСИЯ ЗАВИНАГИ....

41

Анонимен

преди 10 години

Преди малко запяха украинските *** някаква тяхна песен, която се препокриваше от нотите на Шуми Марицаааа, окървавенааа на 60-70 %.

40

Анонимен

преди 10 години

Kakav e toq protest , sled kato liderat im e Klichko bashabozukovich ! Bez malko i nie dase hvanem s Volen efendi !

39

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

преди 10 години

*** да се измете и каквото става за прасетата да се яде от прасетата, крайно време е войската да влезе в действие и виновниците на прасетата..

38

Анонимен

преди 10 години

Баба Ванга е казала,- Кръв ще се лее в Европа а като падне Сирия ще стане страшно

37

neni4a

преди 10 години

До Анонимен Там съм вече,мерси много

36

Анонимен

преди 10 години

до 36Бързо взимай че трият тука линковете на секундата дето се казва.livestream/activistworldnewsnow