27

Анонимен

преди 10 години

ненормалници.Тия трябва да се изметат от това министерство

26

макето

преди 10 години

Що се смеете бре унуко ако е на 5 години ама е пръв овчар и комита у селото а седне ли на маса по 3 кани вино изпива ама има още да се учи що знаете вие гражданието

25

nqkoi_si

преди 10 години

Направете матура по родителство ( да включва само елементарни логически въпроси като " Ако излезете от стаята за малко и оставите детето само в стаята, нужно ли е да приберете ножа от масата?"). Ще се учудите колко голям процент от родителите са ***, а още по-голям процент са чиста проба ***. Децата на 4 години и да не говорят дори, това нищо не значи, защото не един гений е проговорил значително по-късно от връстниците си.

24

Елена

преди 10 години

А който с години не е приет, защото няма места? Какво ще му тестват?

23

Мнение

преди 10 години

Пълни глупости.По-долу 24 е на 100% прав - в училищата се ходи заради купона и 1% , които искат да учат са малтретирани от останалите орди неграмотници. Родителите им са още по арогантни - налитат на бой защото си си позволил да направиш забележка на дете им, което се държи като пълен хулиган.Нещо моето семейство не се вписва на държавата на мутрите, милиционерите и политиците!

22

Анонимен

преди 10 години

Parazitite ot darjavno administrativnia aparat otchitat deinost. za da ne si pomislim che samo poluchavat zaplata. Sashtoto go napravi i Siderov vchera kato kaza che iskal da smenia imeto na Musala! Govoriat ne po sashtestvo i biagat ot reshenieto na istinskia problem

21

varg

преди 10 години

Какви матури бе 80 % от хората в България са неграмотни.На какво ги учите по-дяволите в тия училища ?

20

китодар

преди 10 години

е да и трябва да напишат 200 страници минимум.аз викам за преминаването във втори клас да се прави по една дипломна от 1000 страници! барам да покажат колко им е акъла!може и физически тестове за барети да направят като се преминава вече 3ти клас!за 4ти клас ще е изненада!

19

Ненормалници

преди 10 години

Предлагам направо в екипите за *** да присъства и даскал с тестове, за да може още от раждането да се види какво им е нивото по рождение.

18

Анонимен

преди 10 години

В същото време в университетите се учат неща отпреди 20 години и дипломите които издават нямат никаква стойност вече дори и в България

17

Анонимен

преди 10 години

ZA BALGARITE MATURI, A ZA *** PARI. !! PROKLETA DARJAVA!

16

Ненормалници

преди 10 години

И как ще държи матура? Писмено или устно? Защото на тази възраст не могат нито да четат, нито да пишат и дори едва говорят. А и не виждам какво толкова да са учили на тази възраст, че да ги изпитват. Най-много песничка да изпеят.

15

Шаран -БГ

преди 10 години

Болни решения на болни мозъци!! Тези хора, понеже са много и нищо не вършат, а трябва да демонстрират дейност за парите, които получават ИЗЦВЪКВАТ от време на време по някой серсемлик.Тоест, подвикват на магарето ЧУШ! Няма нужда от изпити, тестове и матури за 4 годишните. Децата и внуците на всички служители в това министерство са гениите на РБ. Ако има как да разбере, какви ги вършат родните образователни гении, Ян Коменски ще се обърне три пъти в гроба си !

14

Debora1

преди 10 години

Ax, какви хубави дечица ! Защо не раждат тези българки ? Xубави, хубави деца нo дали ще останат в България...? Mайка България ще плаче зa децатa cи. Като си помисля сърцето ми се къса.

13

детство мое

преди 10 години

Горките деца.

12

Анонимен

преди 10 години

Партийни парашутисти без диплом ,назначени без конкурс и изпити по министерства планират матури за 4-годишни деца!!Тези,които нямат ценз за заеманото място правят матури!!Образованието опитна лаборатория с бели мишки го направихте за 24 години,а резултати все няма и няма!!

11

Анонимен

преди 10 години

Абе вие нормални ли сте от министерството????? Защо не въведете и матура за прием в яслите!!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Матури трябват и за 84-годишните.

9

Златен пръст

преди 10 години

До АнонименНа майчин език ли ще е матурата?

8

ицо

преди 10 години

Ей много умни хора ще произлязат в нашата татковина,ей.....А този който го е измислил това трябва да му бъдат пресовани то.....те.*** до *** бе.