162

до 159

преди 10 години

"Насилственото асимилиране по земите български си е неоспорим патент български"Имало го е само в части от българското население. И е наследено от татарско, византийско и турско робство.Всички - врагове на България. така че не си твърди, че си е наше - Българско.Като чуеш думата "Българин" би трябвало да се отнасяш с уважение, а както тюркско-татаро-турския или там от какъвто си произход ти натяква.Щот си много заблуден от многото книги писани от псевдоисторици.

161

BG

преди 10 години

Сидеров - КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА !!!

160

Анонимен

преди 10 години

До 9667Виж еничарите например отвличани и потурчвани насила за охрана на падишаха.

159

до ястреб

преди 10 години

Гаранции на гол тумбак не давай. Какво ще покаже бъдещето зависи от мен, ти вместо да даваш акъли зад граница вземи си намери някакво хоби. Много добре знам какво имаш предвид, така че недей муча за събитията касаещи турчеещото се население тук.

158

ано

преди 10 години

До АнонименАбе твърде ще е добре. Бог е добър, но не чак толкова. Ще поживеем и ще видим.

157

9667

преди 10 години

Обявявам награда от една дамаджана шербет и извезан фес на този, който може да докаже документирано, че НА ЕДИН-ЕДИНСТВЕН българин насилствено му е сменено името или религията по време на османското управление! Само един-единствен пример!!

156

Анонимен

преди 10 години

Русия ще завземе Истанбул от Турция и ще го върне на България. Кюрдите ще ударят турците от изток и турците ще капитулират.

155

Анонимен

преди 10 години

До 161копи пейст, копи пейст. немаш ли верно повече от една мозъчна клетка?! ще се подуе, не я насилвай. нищо свое не можеш да плеснеш тука. плазмодий.

154

Анонимен

преди 10 години

До 9667Чул те Бог! Да ви се върне за всички арменци, гърци и българи дето затрихте за има няма 20 години!

153

до 156

преди 10 години

Казах ти вече, гълтай таблетките преди халюцинациите да са се засилили.

152

Анонимен

преди 10 години

българия ке падне 2020 година.

151

9667

преди 10 години

До 155Насилственото асимилиране по земите български си е неоспорим патент български.А това, че на този свят всичко се връща, си прав и аз го знам по рождение. Но можеш да бъдеш сигурен, че един ден и ти ще го разбереш! Това ти го гарантирам!

150

ано

преди 10 години

До до ястребСедларов, много ясно :)

149

Анонимен

преди 10 години

Св. Волен Сидеров е по-подходящо.

148

до 155

преди 10 години

не бъркай думите асимилиране и превземане. на кардеша ми как му е било измисленият от дедо ти прекур не те вълнува, но скоро ще трябва да си смениш твоето.

147

до ястреб

преди 10 години

Много ти е късопаметна чалмата, май забрави чий патент беше насилственото асимилиране на населението, смяната на религията и така нататък. На този свят всичко се връща и това ти го разбра от първа ръка. Между другото как ти беше българското име?

146

Анонимен

преди 10 години

До КОСТАС ЛИНКЕсмни дрогата коцтац, тази не ти понася. некакви розови взе да ги бълнуваш. ***, бегай да се гръмнеш, да не те гръмна аз, че ще те пратя на космоса.

145

9667

преди 10 години

До Анонимен 142Защото ви стана навик да сменяте имената на всичко живо и мъртво бе ***! Забравихте как насилствено сменихте имента на турците в България, и на помаците преди това, и на *** преди това, и пак на помаците преди това и т.н. Тази дивотия не беше достатъчна за дивашкия ви калибър, та и гробищата ги осквернихте!

144

до 149

преди 10 години

ние кога, какво и къде бием не е твой бизнес. а може да попиташ приятелката си какво и набивам изотзадзе, когато ти ходиш по цял ден да копаеш картофи, понеже друго да правиш твоят вожд не ти дава. все пак си куха лейка.

143

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 10 години

СКОРО ЩЕ Е.ЕМ МАМАТА НА ВАС ТУРКИТЕ..ОТ ИСТАНБУЛ НЯМА ДА СТАВА МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ...МИЛИОНИ ЩЕ ИЗГОРИТЕ ОТ БОМБИ.ИМАМ ПРЕДВИД - МНОГО ГОЛЕМИ И МОЩНИ БОМБИ.