119

КРАСИМИР

преди 10 години

И АЗ ЩЕ ПОСЛЕДВАМ АДАША

118

КРАСИМИР

преди 10 години

И АЗ ЩЕ ПОСЛЕДВАМ АДАША.

117

Румен221

преди 10 години

Б.Б. (Баш Буда-ла),- Не се сърди батковото...- В предишния парламент вие купихте 17 ОВЕНА от СДС, РЗС и Атака... Сега други политически Джамбази купуват вашите ***...!!! - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА... АЛЪШ-ВЕРИШ! НАЛИ ТОВА Е ДЕВИЗА НА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИТЕ...:- ПАРИТЕ СА ВСИЧКО, ЧОВЕКА Е НИЩО...!!!Ха наздраве, и да ви е честито... За сега Марко, Светльо, Владко, Красчо..., а скоро ще се разбягат и другите крастави Магарета...!!!( очаквано бягат тарикатите, а остават будалите).

116

66

преди 10 години

хубав попътен вятър ...още депутати от ГЕРБ ше го усетят

115

Конгрес на БКП

преди 10 години

Това събрание на ГЕРБ много ми заприлича на едни други събрания преди 1990 година, всички се смееха на изцепките тогава на Първия и не смееха да гласуват въздържал се или против.Ама едно към едно беше всичко, и простоватия език на Борисов(който вече е банален ,мъчейки се да спечели симпатии), и подмятанията му, и мазните усмивки на подмазващите се около него, въобще все едно гледах поредния Конгрес на БКП!

114

rustam

преди 10 години

До Бивш член на БСП - Ало бившия,ти си бивш защото си *** тия другите от герб не са ли били и са комунисти? во главе с кухата лейка бойчето. не се излагай като кифладжия аре оди да храниш добитъка

113

бай БУДАЛ

преди 10 години

Има ли още будали да вярват на БОКО-ЛЪЖЕЦА И ЦЕЦО -НАГЛЕЦА???

112

Анонимен

преди 10 години

Ако правителството изкара мандата след 3 години няма да има ПП ГЕРБ в парламента !

111

Бивш член на БСП

преди 10 години

Малко инфо за троловете. Красимир Стефанов е скрита лимонка на БСП-ДС. Той е назначен от Станишев за шеф на НАП. Б.Борисов е почтен и мислеше, че този човек ще си работи работата без политика. Да ама не. Друго , което е важно той и Бареков са много близки, и днес Бюрека го разказва наляво и надясно. Това е истината.

110

до 128

преди 10 години

Е глупости, всички гербери гласуват за личност- Борисов!!! Те са като облъчени от него!:)))))))

109

БУДА

преди 10 години

КАК ПОСМЯ БЕ КРАСИМИРЕ ??????ВЧЕРА ЗА МЕН ГЛАСУВАХА 150% ОТ ВСИЧКИ 100% ПРИСЪСТВАЩИ В ЗАЛАТА !!!!! ЕЙ....

108

Анонимен

преди 10 години

99 процента от хората гласуват не за личност ,а за партия. Затова всеки ,който напуска парламентарна група,да бъде така добър да напусне и парламента . И да чака следващите избори,на които да го изберат като независим. А тоа дундю красю да не си мисли,че са го избрали за тлъстите му свински бузи!

107

Не го упреквам

преди 10 години

След избирането на Цветанов вчера и след като знае истинските резултати от проверката на Цветанов в НАП, не е чудно.

106

Анонимен

преди 10 години

До Бивш член на БСПКак ерген бе има 3 деца

105

Бивш член на БСП

преди 10 години

Това , че този ид*от напусна ГЕРБ е бонус за Б.Борисов. Моето мнение е следното:-Този комунист-социалист е скрита лимонка на БСП-ДС. Стар ерген за нищо не става. Селянин дошъл в София и пробил с навеждане в кръста рано или късно му го слагат.

104

Анонимен

преди 10 години

Борисов вече изпуска юздите на ГЕРБ и сдава властта в ГЕРБ като вече я дели с Фандъкова, Фидосова, Цветанов, Цачева и Николов. Партия която се управлява от много началници накрая ще се разцепи от караници, корупция и интриги.

103

Силвия Кацарова

преди 10 години

Потъвааа, големия кораб потъвааа.

102

психолог

преди 10 години

Сто пъти *** *** да говорите глупости никой вече не ви се връзва. Апропо защо на конгреса на БКП-БСП-ДС никой от Европа не присъства, а на ГЕРБ всички бяха тук. Каквото и да ви кажа все тая, но това значи , че БСП-ДПС-Атака-ДС са приключили с властта.

101

Анонимен

преди 10 години

Прав е, за какво му е разпадащия се ГЕРБ където Борисов и още 10 човека са му началници. Сега сам си е началник и никой не му се меша.

100

Ханко Брат

преди 10 години

МАЛКО Е !