146

Българка

преди 10 години

Да си отглеждат Цветанов като саксийно цвете, а България ще плаща милиони левове обезщетения заради делата му

145

мафффффиозззззо

преди 10 години

Този палавник, има поглед на африкански ***.Визия за хомосапиенс - груба пародия на жалка имитация.

144

Анонимен

преди 10 години

Да се чете като: "Трмма са вече мераклиите да дръпнат килимчето под краката на Боко". Тройна коалиция? Имаш я вече, Боко! Ако досега си смятал, че нямаш проблеми, то вече имаш мого!

143

сергей

преди 10 години

Герб е единствената партия за момента която може да избута държавата напред , останалото е тъмнина и отчаяние , увито в обещания , опорни точки , манипулаций и пропаганда . И мрачни игри

142

Анонимен

преди 10 години

Какво да Ви кажа:Ами пълно мъртвило. Пълна извратеност. Пълна перверзия. Пълен срам и отврат! Гнус, погнуса, смрад! И знаете ли какво? Май за всичко ние сме си виновни - понеже наивниците са сред нас, понеже податливите на лъжи, са огромно мнозинство

141

Анонимен

преди 10 години

Истината е,че от към щаба на "Бат"ви Бойко все по- силно да мирише на руски партенки...

140

MAШШШШАЛА!

преди 10 години

"този субект е чудовищно неграмотен " - И.Костов за борисов

139

Анонимен

преди 10 години

Този *** човек, но материала си го иска

138

Анонимен

преди 10 години

Боко е като баба Яга за тройната коалиция и крадливите и последователи.Ревете ,плачете но толкова помия никога не се е изсипвала върху бивш министър председател,затова народът пак ще гласува за него

137

Анонимен

преди 10 години

Гербери, студения душ ви чака, ще дойде време да ви обрязваме. Следващите *** след атакистите сте вие. Може да почерпите и с малко баклава, но нека да изчакаме ГЕРБ и Реформаторите да се прегърнат, пък тогава може и Касим Дал да черпи.

136

Пурко

преди 10 години

Трябва да направи някое комедийно шоу, сбъркал си е професията:)))Точно му слушам поредните бисери по твто

135

Анонимен

преди 10 години

Винету що гледа така лошо?

134

133

преди 10 години

Не познавам НИТО ЕДИН умен човек, който да гласува за ГЕРБ без да има пряка полза от това. Всички интелигентни гербери (а те са малко) са в тази партия за да крадат безнаказано и лесно.

133

Анонимен

преди 10 години

Боко на времето малко са те били Димата Руснака и Маргините!

132

Боко Комуниста

преди 10 години

Вот за Боко = 100%. Вот за БКП и Тодор Живков - 99% :) :) :)

131

Анонимен

преди 10 години

Зам.-председателите бяха избрани единодушно с 1101 гласа, без въздържали се и без против. Преди това председателят на ГЕРБ Бойко Борисов бе преизбран за лидер на партията. Борисов бе преизбран единодушно с 1102 гласа. Нямаше против и въздържали се. Това се нарича по народному: лапайте, патки, ябълки! Цветанов пак си остава партийния господар, а нещастната женица Фандъкова и Николов ще бъдат само статисти! Честито на наивниците, които повярваха на Борисовите заклинания!

130

Анонимен

преди 10 години

ТОТАЛИТАРНО ЕДИНОДУШИЕ! Дори и най-големите диктатори изнасяха отчетните доклади на конгреси на своите партии. Сталин не си е позволявал лукса да седи в президиума, а някой друг да чете доклад. При ГЕРБ обаче Пожарникаря Слънце дреме в президиума, а човекът с три прокурорски обвинения чете доклад за европейските ценности. Слава! Вижте им и избора дори един няма въздържал се! Като гласуване в мафиотски клан! Сами се убедете: Делегатите на ГЕРБ избраха за зам.-председатели на партията кмета на София Йорданка Фандъкова, досегашния зам.-председател Цветан Цветанов и кмета на Бургас Димитър Ни

129

Ани

преди 10 години

Товарищи и товаришутки, бях решила да не гласувам на изборите през май, но днес като гледам тая ***, как единодушно си избра Б.(бах) М.(*** и) Б.(***), съм категорична ще гласувам! Гласувайте и Вие, за да не се върне отново Простака от Банкя! Никога повече ГЕРБ!!!

128

Анонимен

преди 10 години

С 99.99%, типично по бaй Тошовски, човекът, който му рaзтривaше ушите, бе преизбрaн, a пaртиятa (ОПГ ГРОБ) вече в ръцете (и преди си беше, де) нa подсъдим!Цвъцко яко е стиснaл зa топките Тиквочa обaче!

127

Анонимен

преди 10 години

Ех суета! Боко не бил искал! Сякаш другите се натискат за коалиция с ГЕРБ? Истината е точно обратната БСП, ДПС, Атака и Цензурата НЕ желаят коалиция с ГЕРБ. И едва ли някой друг има желание за коалиция с ГЕРБ! Нормално е да НЕ искат НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА УЧАСТВА В КОАЛИЦИЯ НА ПРОСТИТЕ!