40

Анонимен

преди 10 години

Да разочаровам малко клавиатурните рамбовци,които говорят за използването на огнестрелното. Тенденцията е не въоръжаване,а точно обратното,както е в Англия. Само че там си имат полиция и хората държат тя да е силна.

39

йованчо

преди 10 години

Грозна картинка се задава. *** се удвояват на всеки 20 години. Сега са около 1 200 000, смятайте след 20 години белите ще са малцинство. При масовата емиграция на българите и останалото застаряващо българско население отсега да я прекръстват държавата.

38

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 47Точно! 17% от 7 млн. са около 1 млн., колкото се предполага, че са ***.

37

Анонимен

преди 10 години

83% от българите притеснени, че след години ромите ще са повечеОстаналите 17% са *** и небългари предполагам.

36

Анонимен

преди 10 години

1. Спиране на всички детски ВЕДНАГА!2. Социални помощи само за хора, които са работели известно време преди това.3. Каторга за тежките престъпления. 4. Бичуване, бой с палки, карцер за по-леки кражби.5. Трябва да се мисли за изселване на ***. Държавата не може да постави полицай до всеки ***, за да следи да прави зулуми.

35

Анонимен

преди 10 години

koi prevyrna tozi velik narod v banda palzqshti plujeci ... koi mu otne chustvoto za chest i dostoinstvo i go napravi dolen daje kum samia sebe si :) koi koi koi ?

34

Анонимен

преди 10 години

abe nqma kvo da se lujem ... bylgarina predpochita da hodi po zavedeniq ...da pie ...da pushi.... da se zaribqva po zapadna i orientalska muzika ... da izneverqva ..da polzva opiati ... da chaka pomosht svishe kato ne pokazva nachenki za borba ( chakane nagotovo )... da si misli che kato e *** i selqnin e gotin .... a po vreme na nacionalni praznici da se osvinva do bezobrazie ...eto tova predpochita bylgarina pred tova da ima 3-4 deca

33

Анонимен

преди 10 години

Завистлив,страхлив,мързелив,алчен,крадлив,предателски,глупав - народ с такива преобладаващи черти не може да съществува! Естествено, че *** ще преобладават - те са задружни,сплотени,държат на традициите си, отстояват правата си, гледат интересите си,хитри и изобретателни са.

32

Тодор Живков

преди 10 години

Ще ревете за моето време

31

мнение

преди 10 години

Навсякъде е модерно да си некадърен, неграмотен и тъпоъгълен. Това е идеалът на младите. Защо да се трудят и образоват ***. Никой не ги кара. Тук ги търпим и много добре знаем такива хора с какво се прехранват и множат. На мен вече два пъти ми обираха апартамента, докато съм на работа. Всички сме виновни. Нашата търпимост е отатък разумните граници!!! Говоря общо за цялото ни така наречено общество, макар да си давам сметка, че сме сбирщина от единаци!

30

ей

преди 10 години

Милионерите нямаше да стават милиардери ако народа беше въоръжен. Ненаказаните цицани убиха родното производство и сега внасяме домати и краставици от Турция. Харчим валута за да я изядем и изсе*ем!Десетина вносители на плодове и зеленчуци и още толкова заедно с дистрибуторите им забогатяват заради тази безнаказаност.Отделно тарикатите дето изкупуват млякото и нямат една крава налична вземат субсидиите на хората с по една-две крави.И още колко неща трябва да ти кажа за да се убедиш, че в осно

29

Анонимен

преди 10 години

83%- познайте останалите 17% какви са...

28

Анонимен

преди 10 години

*** не са виновни! Нас ни предадоха политиците на които все още търпим цирковете и мръсните номера. Те трябва да свършат като Чаушеску в Румъния! Само тогава ще можем да сменим закона и да се освободим от това тежко *** тегло

27

Анонимен

преди 10 години

Milionerite stanaha MILIARDERI , turcite ni prevzeha DARJAVATA , a nie pak si tapchim na edno mqsto , *** ta *** !

26

Поуицай

преди 10 години

Глупавия бг народ реве от поуицейско насилие /надъхван от медиите/ повече от ***,сега се чуди къде е поуицията. Корумпирана била, ама като сгафим на пътя, айде да минем без глоба, ако може. После катастрофи имало. Няма толкова *** народ, за това и ще изчезне!

25

Българи ? Предатели!

преди 10 години

Ако нямаш право сам да се пазиш, не чакай жандари да те пазят ! *** винаги са били в комбини с полицаи и милиционери,Едно време беше забранена търговията на турска стока от ***. Един *** все носеше кожуси и дънки на комшията тогава началник на милицията,. По онова време хората нямаха един кожух. На милиционера жена му с 3 турски кожуха се контеше а децата му все бяха в дънки облечени. Всички виждахме как *** нощем ходеха в дома му с пълни торби, но....Това не е от днес...

24

Анонимен

преди 10 години

Всеки да има право в собствения си дом да стреля срещу *** крадец ! Ако някой взема *** на работа в дома си без педварителен договор за работата, ден и час да бъде глобяван от държавата!*** също трябва да знаят че нямат работа в домовете на българите. Ако е неканен крадлив-гост да плати с живота си.

23

Elia

преди 10 години

Trolche ...

22

ССА

преди 10 години

Плащал съм си всичко до момента на тази Държава, не съм осъждан, не съм под следствие, психично здрав съм. Държавата ме изостави на самоопазване. Нямам законното право да защитя живота и здравето на семейството ми и моята частна собственост. МВР живее от две неразбираеми за мен понятия:-неизвестен извършител-несъобразена скоростИскам и имам право на оръжие! Не ми отнемайте законното право!

21

Анонимен

преди 10 години

До slavcho.dinevмога да ти посадя бор в задния двор