137

мемо

преди 10 години

Тоя ценарий сме го гледали,и пореден път казвам политиката и *** игра срещу народа.Когато наближават избори или българската и турската общност взаимнно са недоволни от власта,все нещо се случва.Как пък се паднаха с делото с имотите на мютийството и със изказването на ДПС и кой ги организира тая шайка протестанти?Всичко на един път стана и всички говорят за това,като че ли е нагласено,и плюс българската общественост както винаги е отрицателна настроена срещу турската общност

136

Анонимен

преди 10 години

Дори в Египет забраниха партията на тези ислямски *** и башбакана им е в зандана, а в България са в Парламента.

135

Ekotoi

преди 10 години

Време е за референдум - за или против етническите партии - не е ли време за сериозни стъпки срещу упадъка на нацията. Интересното е коя партия би я инициирала, защото всички са с толерантни към кой ли не , не само и към народа си. По-малко толерантни към нетолерантните и повече към себе си. , т.е европейско настроените бг граждани. Добро начало а..?Референдум, избори............

134

до ДПС:

преди 10 години

Господа потурнаци! Не стана ли време да ходите да се навеждате? Петък е.

133

до ДПС:

преди 10 години

Господа потурнаци! Само в България дори и на 3-ти март националния празник , една трета от раята в източните Родопи и Лудогорието вместо трибагреника развявате безнаказано кармазъ байрака на поробителя.

132

Анонимен

преди 10 години

"Вижте, българите масово разсъждават така:"*** опит мой човек, от километри си личи, че си манипулатор. Къде си тръгнал с идеали от миналото теза да развиваш.

131

Анонимен

преди 10 години

До 153Mного точно и правилно.

130

Анонимен

преди 10 години

Вижте, българите масово разсъждават така:"Ние българите сме добрички, ние сме работливи, ние сме честни, ние сме втори по интелигентност, ние сме най най най. Но политиците ни са крадливи, такива и онакива, затова сме така мизерни".Това е абсолютно заблуждение.Ние сме това, което сме. И сме мизерни и жалки защото сме си такива, никакви. Явно такъв ни е генът, кармата или не знам вече какво. Няма мистика, няма детски приказки. Това е.

129

Недопустимо е

преди 10 години

Тук всеки знае истината. Тези български граждани просто ви я припомниха. Зад тях има редици други които ще се включат при необходимост. Не дърпайте дявола за опашката да не ви изгори чергата.

128

Анонимен

преди 10 години

до 152След като ти е гадно, че си българин си свободен да се изнасяш оттук. Съветвам същото и всички, които се чувстват повече не-българи отколкото българи, тук е място за хора, които споделят обща кауза, нали се сещаш, нарича се държава.

127

Анонимен

преди 10 години

Като скандинавец който живее в България, изключително много се възхищавам на тези момчета от Пловдив. Живи и здрави да сте. Християнската Европа ви подкрепя! (Извинявам се ако има правописни грешки)

126

до 149

преди 10 години

Да, удряни сме многократно и сме надживели всичките си врагове, всички империи под една или друга форма са се разпаднали и изчезнали. С тези, които имат намерение да направят същото, ще се случи същото и познай кой пак ще е тук.

125

Анонимен

преди 10 години

До до ястребОт тези 1300 години половината сме били полу-роби. Другата половина - жалко съществувание. С малки изключения. Имаме велики моменти някога далеч далеч назад във времето. Сега сме пълна скръб, даже не вярвам как пълни *** като нас още ни има. Няма да е още дълго за щастие.

124

до ястреб

преди 10 години

"Когато холландкият премиер каза, че "Българите са народ, който е неспособен да създаде и поддържа функционираща държава" всички рипнахте да го псувате."Говори каквото си искаш, ние сме тук от повече от 1300 години, били сме тук и много преди холандците да основат държава. Империи са възниквали падали, държави са се появавали и изчезвали, картата на света се е променяла многократно и ние пак сме тук.

123

Анонимен

преди 10 години

До BG Какви ли не ни изкараха ,но само истината не казват ,Българите са тракийски племена ,който са се върнали в своите земи

122

Анонимен

преди 10 години

Никой не ни е крив, че сме такива нещастници. Деца не правим, крадем, емигрираме... как да стане бе братчета. Кой ни е крив? Естествено турците, ***, евреите, масоните, челените човечета....Наистина само пълни *** са останали в тази ***. Дано съвсем обезлюдее.

121

Рали1

преди 10 години

До BGАко имаш повече възможност -пиши .Колкото повече ,толкова по-добре.Поне засилваме желанието да търсят,да четат и да знаят.Стига вече с подмяна,с натиск да се считаме за неудачници .Не сме такива и това вече трябва да се разбере от много хора.

120

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТочно това се очаква от такива като теб,да прекланяш глава и да казваш"Да господарю"

119

Рали1

преди 10 години

продължение "който би трябвало да постави основата на бъдещата Българска историография. За унищожаването на огромен брой ръкописи - "от 30 до 50 товара книги във всеки манастир", свидетелства възрожденецът Йордан Хаджиконстантинов - Джинот.""Воденския надпис на цар Самуил, унищожен от гърците и после обявен за "фалшив". Вместо да съди Гърция, нашата държава и наука угоднически го обяви за "фалшификат"

118

BG

преди 10 години

На всички тук *** като тоя 139, които се срамуват от България и българите, както вече заявих не е необходима генетическа принадлежност която доста трудно (а и съмнително) може да се докаже, та всите сте свободни да се пишете турци, немци, англичани и прочее процъфтяващи нации, *** *** !А бе, *** 139 що пишеш на тоя "утаячен", "долен" и "гнусен" език *** ! Знаеш ли какво е това IYI - знака на оня "***" дето ти създаде държавата, и който ти предаде !