59

Брей

преди 10 години

Ми щом мижитурка на Прокопиев ни е президент, то си е логично и със северно-корейците да сме си дружки

58

1111

преди 10 години

Гейналиев от президентсвото в затвора за дооформчне на халката.

57

До 66

преди 10 години

ПОЖАРНИКАРЯ

56

Анонимен

преди 10 години

Тоя пък с една жена неможе да се оправи, тръгнал държаата да опрая

55

до 64

преди 10 години

КОЙ е каратист -футболист?

54

най жалката

преди 10 години

Мишка в олигофренска постановка в която се вживява на съсел. Ава жалко мишко гнус ме е от жалките ти постановки в които защитаващ не България а прилапането по мишата ти система, а за Северна Корея само можеш да мечтаеш тя не е изчезнал ***, от нея се възхищават и другите Корейци както и има респект цял свят, а ние респектираме с момите дето от кола са влезли да заработват в войската/ за мен нещо друго/ , а за северна корея е известно там са най Коравите пичове признати отвсякъде, а ти ха

53

До 59

преди 10 години

Няма значение по добре Китарист от колкото Каратист-Футболист

52

Анонимен

преди 10 години

Taka г-н станишев се извини на турците а кога ще се извини на хилядите балгари които бяха в беляне по- времето на на БКП ?Това ли искате отново ?

51

ами сега?

преди 10 години

Още през октомври 2010 година кабинетът на ГЕРБ е приел и одобрил Програма за сътрудничество в областта на науката, образованието и културата между правителството на Република България и правителството на Корейската народно-демократична република за периода 2010 - 2013 г."Документът е приет на 1 октомври 2010 година от МС, а подписите под него са на тогавашния зам.-външен министър Милен Люцканов и на посланика на КНДР в София.

50

Анонимен

преди 10 години

Това става ясно от публикация в германското списание " Дер Шпигел" в края на миналата година. Изданието цитира евродепутата Инге Гресле, член на комисията по бюджетен контрол.

49

Анонимен

преди 10 години

Председателят на Европейския парламент (ЕП) Мартин Шулц има проблем и това е невнимателното използване на финансови ресурси, в които влизат и безвъзмездно отпуснатите близо 60 000 евро на пиар фирмата на съпругата на шефа на ПЕС Сергей Станишев Моника Йосифова.

48

до 52

преди 10 години

Петър Стоянов е добър китарист ,но не и президент

47

Анонимен

преди 10 години

Плевня, подновено е сътрудничеството между България и Северна Корея, тъй като подписаното от ГЕРБ споразумение за периода 2010-2013 изтече. Какво се опитваш да кажеш?

46

Българин

преди 10 години

"Призова тези, които му искат имунитета, да четат Конституцията"Да .Това е истината ,но Вие г-н Президент четете ли я ?

45

До54

преди 10 години

С теб съм Колега само дето му беше много крив Суратя :)

44

mmaa

преди 10 години

Айде ГЕРБерастите да не ми говорят за комунисти, а?Негодни *** тиквени!Точно вие ли бе нешастници?!?Вие, които подкрепихте официлно Ал-Нусра и ССА.Вие, които ислямизирахте България чрез Ердоган, колко турски фирми вкарахте, колко джамии построихте?Вие които нарекохте Ботев ксенофоб!!ГЕРБерастки червени чорбаджии резани *** сте, вие сте новото радикално крило на ДПС !!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Говорител на ЕП каза, че проектът е получил много добра оценка от комисия, съставена от 6 независими специалисти, работещи в Европейския парламент, а Моника Йосифова не получавала възнаграждение по този проект.Мъка, мъка .....без пари работят !

42

Анонимен

преди 10 години

СЕВЕРНА КОРЕА ПОНЕ НЯМА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТИ

41

Куроландес

преди 10 години

до 39Най-образованият и културен президент беше Петър Стоянов. Другите са пълни селяни.

40

Анонимен

преди 10 години

От Главна дирекция "Комуникации" категорично отхвърлиха съмненията за конфликт на интереси, породени от факта, че Моника Йосифова е съпруга на председателя на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев. Партията ще участва в разясняваните евроизбори.