51

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 64Отговорът е простичък:"НЕ ВЪПРОСА В ПАРИТЕ А В ТЯХНОТО КОЛИЧЕСТВО"БОЙКО СИ ПЛАТИ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР......ТО ХАРНО АМА СТАНИШЕВ "УДВОИ" МИЗАТАИ бОЙКО ГЛЕДАШЕ ........"УМНО"ИЗИГРАХА ГО КАТО ПЪРВОКЛАСНИК

50

Анонимен

преди 10 години

............

49

до мнение

преди 10 години

колега,ти сам го каза.в момента те повече пречат на хората.не е имало такова управление на държавата от как сме по тези земи а ние сме тук от как свят светува.тези разнебитиха един от най старите народи на тая земя.как да реагира човек?всички се озлобиха,обедняха,откачиха покрай тези *** в последните 25-30 години.докараха ни дотам,че хората да плещят глупости в подкрепа на извергите срещу едно парче хляб.ужас.без радикални промени си закриваме родината.

48

Анонимен

преди 10 години

Роско ще си кажеш ти за офшорките и за ортаците ти Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова! И за господарите ти оттатък океана! Май много си се уплашил да отговаряш пред народа!

47

Анонимен

преди 10 години

Видял Плювню задкулисие!Този имбисил е толкова компрометиран, че дори да каже че утре ще изгрее слънцето никой няма да му повярва и всички ще му се смеят.

46

Анонимен

преди 10 години

Много сгрешихме като избрахме този мушморок на снимката за президент! Този изобщо не знае по каква работа е там!

45

мнение

преди 10 години

според мен вместо да се ругаете взаимно и да си измисляте тези и идеи по които да се противопоставяте, по-добре да се потърси обща тема, платформа или каквото и да е, но да е в полза на всички. само за пример: ако само за миг забравите партийните пристрастия, не е ли истина, че всички политици, от всички цветове и партии, с действията си повече вредят на народа, отколкото да подобряват състоянието му?

44

чекист

преди 10 години

Ама, не беше ли Росенчо човекът който упрекна мнозинството че се бои от хората като не иска предсрочно да отиде на избори? Ами помагат му, в случай, че хората не откликнат на референдума му. Паднат му въпросчетата и нормално е да тръгне Росен на избори

43

до 54

преди 10 години

хахахааа.браво пич.иначе веднага другарите му лепнаха няколко плюсчета.жалка гледка.сигурно половината кутевчета са бивши *** или шапкари с по една гънка,щом не могат да осъзнаят,че сами си режат клона на които стоим и ние комшиите.

42

Анонимен

преди 10 години

до 27Стга с този акъл.Сигурно и енерго-разределителните дружества имаха много акъл,та вземаха на безценица изградена мрежа за да ни дерат днес по две кожи от гърба за ток. И на това ако му казваме акъл,аз съм професор.

41

Анонимен

преди 10 години

мнооого ппростотия има в тук ............................70 ГОД. стигат даги изметем от лицето на земята.

40

овънъръ

преди 10 години

Всъщност Плюнчо нищо не е "разчел". Той просто изчита листчето , което сътрудниците на *** са му донесли

39

Анонимен

преди 10 години

Кака мая иска кодекса на бсп, за да може да ги избират пак нея и сергея,хора от кръга на измисления цар киро и медиите на мулти дпс.

38

Пешо

преди 10 години

Роско си е както изглежда глупав и наивен. Много неправилно е "разчел" какви избори са били гласени. Не три в едно, а две в едно - за чий им е да правят парламентарни избори? Само за европарламент и за президент.

37

nana

преди 10 години

Rosene,--Разбрахме --Престъпници управляват света--а България обикновенни бандити--които не срещат съпротива от никой,,напротив оказват им съдействие,,всички които наричаме УПРАВЛЯВАЩИ.

36

Анонимен

преди 10 години

РОСКАТА Е МЪЖ. ЗА РАЗЛИКА ОТ АРХАРА.

35

Анонимен

преди 10 години

....................

34

Анонимен

преди 10 години

Кака Роска иска кодекса на ГЕРБ, за да може да го избират пак него и хора от кръга на Иво Прокопиев и Капитал.

33

Анонимен

преди 10 години

Роска, кой е зад кулисите, страх ли те е да му обявиш името и защо? Да не би да ти вдигнат на тебе кулисите ли, да не би да изкарат пикантерии за тебе ли?

32

само герб

преди 10 години

браво на г-н президента Плевнелиев.ритайте крадците по кокалчетата г-н президент.жив и здрав и втори мандат.тъкмо и Борисов ще бъде на власт отново.