171

Политик

преди 10 години

Не ми пука!!!..... Ние ще изчезнем последни.....

170

Шоп

преди 10 години

А бе ора, тосе е видело,че оправия нема. Язе откакто съм се пръкнал саде това чувам: След 20 годин ще се опраим. Ша са опрайм ама дудук. Сега като гледам тия двамата как са се хванали за гушата,я ви предлагам на следващите избори да гласуваме за Бат Бойко. Не си прайм майтап.Поне ще гледаме цирк без пари.Ама голем чумбиш ше падне. Та то друго не ни остава. Послушайте батьо си и няма да сбъркате.

169

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 195Ако тук беше добре - раждаемостта да е скочила бе, странник

168

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 193Против демографския срив работят читави жени, но и доста "невнимателни" труженички.Такива труженички са доста често срещани... Ще посоча тези, които знам, а вие допълнете:1. *** колибарки, чукащи се за по някой лев, наричани още "***";2. Служебни *** - за командировка, 13-та заплата, някой ден отпуск, или за да не ги уволнят за некадърност.3. Битови (още комшийси) *** - за дребни ремонти, някой лев,4. Международни - за ***, дето не го щат там..

167

Анонимен

преди 10 години

През 1989 г. скачахте и искахте падане на визите. Резултатът сега е демографска катастрофа.

166

Fats Domino

преди 10 години

Хем стареем, хем намаляваме, а политиците ни стават по-дебели и по-богати.Познайте защо?

165

Анонимен

преди 10 години

В различните култури, обществото реагира по различен начин на жените, които се отдават сексуално на окупатори. Сексуални връзки с чужденци в мюсюлманските страни често се наказват със смърт.Във Франция след края на Втората световна война, са наказвали французойки за любовните им връзки с нацистките окупатори, с публично остригване, разсъбличане, намазване и линчуване - Femmes tondues.За разлика от архаичните нрави в другите страни, в България такива жени се възприемат с възторг.

164

Анонимен

преди 10 години

Моето дете го подготвям за чужбина! Няма вече смисъл да остава тука! Ако работи в България данъците му няма да отиват за инфраструктура на хубавата ни държава или за благоденствие на възрастните му родители! Данъците ще отиват за хрантутене и размножаване на неработещите и с криминални наклонности ***! Оня ден *** ни обраха колата (акумулатор и радио, видяла ги е комшийка) , а ние се счупваме да работиме за социалните им помощи! |Писна ми! А стига толкова!

163

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да си говорим, както и да ни трият от форумите, докато маймуните не се махнат от политиката, докато крадците не се окажат в затворите (ей сега ще ме изтрият заради собствениците на медията)...Та... Демографския срив е поради това, че тия, които могат да раждат избягаха от тия, които ни управляват. Останахме само тия, дето сме на "изпроводяк"...Това обаче е края и на тия, които ни управляват... Мразя тия *** пхендерхули...

162

Станишев

преди 10 години

И накрая ще останат само ***, ама те не плащат данъци .....Ко праим тогава?!

161

Анонимен

преди 10 години

хахахахахаха

160

4ru.eu

преди 10 години

Отварянето на границите след 1990 година, деактивира "файъруола на обществото" и прави повечето български мъже неконкурентноспособни при интернационалния полов отбор. Също както и при приватизацията в България, българите се оказват неконкурентноспособни при интернационалния естествен отбор. Защото да живееш при комунизъм, значи да нямаш собствен капитал.

159

Анонимен

преди 10 години

Католици,протестанти,мохамедани от всички направления се плодят неимоверно.Твърде много от нашите момчета и момичета не знаят какво искат.Няма визия за развитие опора на която да се стъпи.Резултата в БГ е 2,5 стари моми и ергени немислещи за семейство и не знаещи какво бъдеще ги чака от тази безотговорност.Няма да забравя при едно посещение във ВМА в една отделна стая от която се носеше неимоверна смрад имаше жена постигнала всичко в живота само не и семейство.Без близки тя плащаше за младоста

158

Анонимен

преди 10 години

Това е нормално, поради следното:1. Ненормалници вземат дипломи, щото си ги КУПУВАТ. Даже и лекари.(Искате ли да ви лекува такъв?)2. И да учиш - работа няма, щото Лалко-педераста, дето от малък страда от дебилизъм, ти се е оказал началник,...3. Умен си, учен си, решил си да работиш и да си плащаш данъците, но: - *** ти пречат за забавление, но и да ги хванат - нищо не им правят; - Маймони в разните институции ти искат непосилен рекет. И да ги запишеш - записа е незаконен (що ли... -

157

Анонимен

преди 10 години

Политиките на Нигерия и Индия спокойно може да се приложат и в България. Там никой не плаща помощи за раждане на деца и не желаят да изнасят работници за ЕС и САЩ даже и да се опитват да ги излъжат от там с безвизов режим.

156

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да се въведе задължително забременяване на жените. Да живее АТАКА.

155

фрийдман

преди 10 години

Гад зееви ще ви оправи

154

Алекс

преди 10 години

Тази държава ще се оправи, когато детските помощи се СПРАТ завинаги със закон. Когато работещите и плащаши данъци получат адекватна политика от държавата за детски градини, здравеопазване, данъчни облекчения и т.н. И нито един неграмотен, неработил никога ци... ром да няма право да получи и стотинка от социалните фондове на държавата.

153

Фрийдман

преди 10 години

Едуарт Ротшилд до 2030 година българи и България няма да има.Ние ви създадохме ние ще ви унищожим скотове неграмотни

152

йованчо

преди 10 години

Ами те в статията са го написали, в годините когато има икономически растеж и раждаемостта е по-висока, хората се чувстват сигурни. Не мисля че могат да се сравняват нещата с миналото, когато хората са имали по 7-8 деца. Населението тогава е било съсредоточено в селата, повечето са имали земя и всяко едно дете е било в помощ на полето. Хората са се задоволявали с по-малко. Света е бил по-различен.