92

фарс

преди 10 години

Абе другари от ГЕРБ, само да ви попитам, не искам да се заяждам изобщо! Кои от вас са от платените *** на БОРИСОВ?:)) Подозирам за 10-тина редовни ***, които крепят опорните точки редовно на този сайт, ама ще е хубаво сами да си признаете? Хайде, не бъдете срамежливи, картите вече паднаха. Всички разбрахме как ви оргазнизират с разни ПР агенцийки, как ви обучават, как ви се плаща на коментар, и т.н. Вече стана публична тази информация (не че ние не си го знаехме това и преди). Смешни, жалки герберастчета.

91

Анонимен

преди 10 години

Гербер без власт е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н.

90

Spiro

преди 10 години

Формулирам информацията по друг начин, че да могат и хората на заплата при Кутев, да я прочетат по-ясно и да се консултират с ПР агенцията как да отговорят на тази информация по форумите. Даваме ви 1 час за подготовка, другари:)))Финансиране на човек по общини с кметове от:БСП - 90лв на човекДПС - 133лв на човекГЕРБ - 14лв на човекГлссувайте отново за БСП!

89

Край

преди 10 години

Голям успех - правителството оцелява. Даже и на някой министри вече им се иска агонията да свърши ама на Дилян, Серго и Местан не дават. Народа пък нищо не го интересува.

88

Гласоподавател

преди 10 години

Само САТАНАТА техния началник може да ги свали тия от власт,друг никой не може да ги свали!!!

87

Анонимен

преди 10 години

Партията която спечели изборите не беше нито БСП, нито ДПС, много добре знаят, че народа НЕ ГО ИСКА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, дойдоха с клизма на власт заради бездушието и некадърността на Тиквата

86

данъкоплатец но защо

преди 10 години

Днеска рано от зарана,с Вота изненада няма,Йовчев с Орешарски дружкирадостно се гушнаха!Дзън-дзън, дзън-дзъндзън-дзън,дзън-дзън,всичко е лъжа измама.Дзън-дзън, дзън-дзъндзън-дзън,дзън-дзън,пълнят свойте гуши!

85

болен от грип

преди 10 години

Не знам само защо Атакистите си мислят, че някой ще заблудят с тази си негласна пълна подкрепа за кабинета. Не ми се ще герберастите да дойдат на власт и пак да ни управляват неграмотни калинки, пожарникари и физкултурници под вещото ръководство на монтанска нотариуска, ама и от сегашните комунисти, турскоговорящи и псевдонационалисти ми се драйфа наистина. Кога ще променяме конституцията с мисъл за българския етнос?

84

Анонимен

преди 10 години

ЦЕЛУВКАТА НА ЮДА !

83

Човек

преди 10 години

До мъкаМъка,голяма мъка има в тези редове,толкова сте зли и прости,че няма докъде.Злобата която извира от душите ви обременени,пропити от не състоялия се комунизъм и недозрелия социализъм.Напиши едно нещо което е направила БКП или БСП или ДПС за хората в тази България.15 год.лявата ви патерица ДПС иска и получава всичко макар,че е противоконституционна.Иска да говори на майчин език,каква е ***,ако не е българка какво правиш ти и тя и цялата ви *** в суверенна БЪЛГАРИЯ.На това отговори.

82

Анонимен

преди 10 години

Имам чувството, че без ДПС и "Свобода и достойнство" (турския бардак със стари *** и травестити) не може да се състави правителство

81

Анонимен

преди 10 години

Загубеняци тикволизци, тъй или иначе беше ясно, че няма да стане вашата, само губите парламентарно време.

80

1

преди 10 години

До АнонименКОГАТО БЮРЕКОВ ВЛЕЗЕ В ЗАНДАНА КАТО БЪЛГАРСКИ *** И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ И ДА ТИ УВРИ ПРАЗНАТА КРАТУНА. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БАСТУНА НА ДОГАН,ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН !

79

Анонимен

преди 10 години

Както винаги партия "Юруш" подкрепи властта.

78

Анонимен

преди 10 години

На изборите през май отново да гласуваме единодушно за ДПС, БСП и Атака.Ура другари ...да победим и пребъдем във времето и вековете.Родната полиция ще ни пази, другарите ще мислят за нас,ще преборим престъпноста ,правителството ще ни вдига пенсиите всяка година с 5 лева и ще ни показва верния път.ДА ГИ ИЗБЕРЕМ И В ЕВРОПАРЛАМЕНТА.

77

Х

преди 10 години

Какво им пука на атака ,че *** тероризарат българите по селата нали турците са добре.Да сте прочели до сега възрастни турци да са ограбени и убити о селата-аз не съм.

76

Анонимен

преди 10 години

Съгласен съм да сме Президентска република, но не и с марионетка като Роско Плевнелиев, на когото му дърпат конците от Банкя.Мисля, че това никой нормален българин не може да го отрече.

75

данъкоплатец но защо

преди 10 години

Виж ти, Борисов освен да пише във Фейса, бил и поет.Какви таланти ражда пустата му земя, БанкянскаНедей яж ла*на- яж бонбони!

74

Анонимен

преди 10 години

АМИ КАК ДА ГИ БУТНЕ КАТО БОРИСОВ ЯВНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАГЛОСТ И ВЛАСТОЛЮБИЕ НА ТЕЗИ НЕКАОДЪРНИЦИ. ТЕ СИ ПРЕДПОЧИТАТ ДОГАН. ТОЙ Е ТЯХНИЯТ ДИРИГЕНТ,ЗАЩОТО ПЛАЩА МНОГО ДОБРЕ НА ТАКИВА *** !

73

Анонимен

преди 10 години

АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ СТАНИШЕВ, БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, СЪСЕДИ ПО КИЛИИ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФЙСКИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАРЕКОВ !!!