26

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНякой май не си е взел хапчетата!

25

Анонимен

преди 10 години

Бареков и Росен Петров са две силни фигури, които биха могли да измъкнат БЪЛГАРИЯ от блатото, в което я натикаха комянгите и отрочетата им от ГРОБ.

24

abe

преди 10 години

и тоя е същият *** като дукука. Явно неудачниците се надушват. Пълен леш.

23

Срам...

преди 10 години

Внимавайте какво пишете,защото това на снимката е новият вътрешен министър (според премиер Бареков) и ще ви направи носовете като неговия ;))

22

monk

преди 10 години

до вчера си мислех че Росен Петров е патриот, а той се оказа обикновен популист, продал се за пари и постове

21

+-+-+-+-

преди 10 години

Тъс артия, от нужника ли я извади?

20

Анонимен

преди 10 години

Роската по-малко да се друса с химии, че като му гледам муцуната...А пък обективната журналистика да продължи начело с Юксел Пияндура който едно изречение не може да изфъфли без странно смучене/кашляне/бръмчене

19

Анонимен

преди 10 години

Аз нямам телевизор и се чувствам много добре.

18

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

В ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 ПРЕДАВАНИЯ РОСЕН ОПРЕДЕЛЕНО ПРАВЕШЕ "ДУДУЦИ "НА ***,ДЕМЕК НА ПЕЕВСКИ

17

Анонимен

преди 10 години

Аз лично след предаването на Манголюба и репортажа за "***" негледам bTV. Не че и другите телевизии неправят гафове де... Но все пак ако една уважаваща се телевизия незнае коя част от населението да защитава (ще дам жокер: това е и най-таргетираната от рекламодателите група) то тогава тази телевизия незаслужава да и отделям въобще внимание. А тези смешници тръгнали партия да правят - на гол тумбак чефте пищови

16

Анонимен

преди 10 години

KOI GLEDA TOVA BOSFOR TV ZAKRIVAITE Q

15

bobo

преди 10 години

как си попадна на местото Росенчо,те е цензура така са свикнали да действат-през държавния ефир!!! още една палачинка на хоризонта!!! Та я пуста България,вместо да се оправя,тя все повече и повече затъва!! Горкия Росен,мислих го за мъжко момче,а той каква палачинка и той излезе!!! много е лошо като си повярваш,че си велик!!!

14

Гого

преди 10 години

Такива долнопробни *** като тоя не заслужават да живеят! Тоя е почнал вече да се разлага....

13

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО ИЗГОНИХТЕ АНИ ЦОЛОВА И ВИКТОР?ЗАЩО ГИНКА ТАКА РАНО ИЗЛЕЗЕ ПО МАЙЧИНСТВО?ЗАЩО Д.ЦОНЕВ ПРАВИ МЕТАНИ всеки БОЖИ ДЕН на БКП и ДС!ТО СЕ ИЗРЕДИХА ВСИЧКИ ГЕСТАПОВЦИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАСТЪПНИЦИ!МЕТАНИ,*** И ИБРИЦИ ПО БТВ!ДАЛИ ПЕТЪР СТОЯНОВ беше СЛУЧАЙНО ВЪЗХВАЛЯВАЩИЯ ***?ДАЛИ УСМИХНАТИЯ Софиянски НЕ ПОСТАВИ РЪКА НА ЗАКРИЛА на Орешарски,КОЙТО ПЪК ЗАКРИЛЯ БИЗНЕСА НА СТАТА !НА ЦОНЕВ щерката БИЛА НА УЧРЕДЯВАНЕТО НА ЦЕНЗУРАТА!ИЗНЕНАДА НЯМА!САМО лъсна ИСТИНАТА КОЙ ви пълни ПАНИЦАТА!

12

пешо

преди 10 години

уважаеми бТВ, можете да осъдите въпросния бивш водещ за причинени вреди. Ето аз например след вчерашната пошлост веднага си спрях абонамента за Voyo и - бъдете сигурни няма да го подновя повече. Да не говорим, че и различните Ви програми ще избягвам колкото се може повече. Туй то. Поздрави

11

СЕМ

преди 10 години

За тая телевизия има само едно решение: Закривай!

10

Анонимен

преди 10 години

"Оттам обещават обективната журналистика да продължи да присъства в ефира на bTV и в бъдеще""Обективна" е само за плазмодиите, които не пропускат да я гледат всеки ден.Колкото до действията на Росен Петров - хич не ми дреме. Видял е възможност да си направи реклама в политиката - направил си е.Само дето не е питал собственниците на bTV за това. В крайна сметка на мен не ми дреме за собственниците на bTV, така че ЗАЩО ДА ГО КРИтИКУВАМ.

9

ха ха - смех

преди 10 години

БТВ не е ли телевизията на Бойко кратуната !?!?Ха ха , пак ви дойде като гръм от ясно небе , сега очаквам Бойко плачкото да излезе с поредната си ревлива реплика по случая ,пак е предаден и изненадан ,пак му някой му се изака в гащите !! ;)))))

8

Анонимен

преди 10 години

От Босфор ТВ да не се правят на ударени, защото те направиха Бюреков и Петров известни. ако не им се вписваха в концепцията изобщо нямаше да ги допуснат до ефир.

7

Анонимен

преди 10 години

До 6: Гошо ти не си *** - ти си Простото....