43

Анонимният

преди 10 години

Всички ГРОБаджийски *** пищят днес от страх секретарката им поема пътя към затвора, а познавайки го, ако го осъдят ще започне да пее, а оттам и *** от Банкя и още доста от депутатите на псевдо партията ще си правят Правителство в Софийския централен затвор.

42

Анонимен

преди 10 години

Цецо, ако организираната престъпност ни управлява, ти чий гръбнак си пречупил тогава?

41

Анонимен

преди 10 години

важното е че сега живеем добре ,пък Цецо какво казва не ме интересува

40

Анонимният

преди 10 години

Цветан Цветанов споделил, че предстоящите избори за европейски парламент ще бъдат проверка на доверието за политическите партии в българския парламент. Проверката мина г-н Цветанов- и резултатите показаха ,че е и вие , и ГЕРБ предадохте доверието на всички онези хорица, които гласуваха за вашата партия.

39

Румен221

преди 10 години

Браво на Цацаров - Само за 24 часа:- Френското културно аташе псува Сидеров, случаен гербераст му вика ***, кука на Цвък-Цвък, шампион по Муай тай, му налита и го удря в корема, болницата на депутат от ГЕРБ издава медицинско на бияча, шефа на милиционерите във Варна праща искане за разследване с показанията на 12 милиционери (Началника им Юда е 13-тия), бтв и боко.тв случайно снимат, а Цапцаров му иска имунитета!!!Браво, хайде сега действай така чевръсто и с Цветанов!!!.

38

Румен221

преди 10 години

Цвък-Цвък, Йовчев,- Пълна олигофрения е факта, че в МВР има между 5000 и 6000 незаети щатни бройки..."- Значи народа ни пищи кански от масовия *** бандитизъм, а ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ "СТОЯТ" НЕЗАЕТИ ПОЛИЦЕЙСКИ ДЛЪЖНОСТИ...- ВМЕСТО ДА ГИ ЗАКРИВАТЕ НАЗНАЧЕТЕ ГИ ПО 7 ДУШИ В ПРОБЛЕМНИТЕ СЕЛА... И ДА СА ПОДЧИНЕНИ... И НА КМЕТОВЕТЕ...!!!.

37

ДА не говорим за 6те апартамента купени с пенсии от родителите на жена си.. и за това,че шефа на НАП не намери нищо нередно в това след което стана депутат от ГЕРб разбираш ли.. абе цирка е пълен

36

5058

преди 10 години

Анонимния за колко сребълника продаде родината

35

neni4a

преди 10 години

Тоя не казва нищо ново. Ще е по-интересно да кажи,кои олигарси седят зад него и дружката му ББ. Инак е само лафене на празни приказки. Явно отчаянието,че скоро няма да помирише министерско кресло,почва да надделява

34

Цецко е най-долния български политик.. Не знам с какви очи този пумак ходи и говори глупости и лъже и трови страната си пред ЕС.. Тоя физкултурник с 3 обвинения се възмущава,че бил подслушван.. Е извинете ако не е нормално човек с 3 и то много сериозни висящи дела да не е подслушван, тогава кой трябва да се подслушва.. журналисти, продавачи на женския пазар, таксиджии кой.. Точно за такива *** за СРС-тата.. АМа тоя човек няма грам понятие от закон и законност.. все пак образованието липсва

33

Анонимен

преди 10 години

задкулисните евр сем нямат нужда от цц и той го е разбрал и пискабарека ша играй ролята на бба кой ще в ролята на цц?

32

Анонимен

преди 10 години

що не си в затвора бе цецко---до каго ще се моташ--време ти е--подслушвачо мръсен.....и какво чу--п сувни по теб и боса ти боколино-тиквоко!!~!~!

31

pileto

преди 10 години

анонимния колко ти плащат юроде

30

Анонимният

преди 10 години

Сутринта дон Цеци каза, че цвъцко го чакат в пандела с трепет!!! Считам, че и в партията /клиниката/ на д-р Филипов са му приготвили снежнобяла ризка "прегърни се" ;-)))))))

29

Анонимен

преди 10 години

Преди това като се управляваше от сикаджийска мутра и настоящ комунист, ни рева г-н Милиционер. А да питам ли кой стои зад мутрата?

28

Анонимен

преди 10 години

миналата година протестирахте против олигарсите и задколисието ,пък сега отричате ,че го има народе ,народе не си мислете че олигарсите се изпариха и ги няма вече

27

Анонимен

преди 10 години

хората не искат да повярват ,че Пеевски и Доган съществуват просто се страхуват от истината и затова винаги я игнорират

26

Анонимният

преди 10 години

Един *** мутромилиционерски *** плещи за да не заспи.Логореята му от тъпизми край няма!Мисълта му се формира не в надраменната му част , под кръста!

25

Анонимният

преди 10 години

Иначе си е явна клевета, разпространена чрез средство за масова информация, на длъжностно лице при и по повод изпълнение на службата му. За съжаление е престъпление от частен характер и Цветанов не може да бъде съден, тъй като депутатския имунитет го прави наказателно неотговорен по този вид дела. Затова ги плещи такива!

24

Цвъ Цвъ

преди 10 години

Държавата се управлява от задкулисието, от олигархията и организираната престъпност, а моите началници не обичат конкуренцията в тази област.