130

USA

преди 10 години

Treperite A Treperite cherveni nagli bok....Kolkoto i kompromati da Fabrikuvate njama da vi pomogne.....

129

Политбюро на БСП

преди 10 години

Кольо Колев....миришеш на червено.Тия проучвания са само реклама на политическата класа която ти дърпа тирантите и ти плаща.Ами аз поне всеки втори който срешна псува политиците.Това ако го отразите ще е жалка картинката на партиите.

128

Анонимен

преди 10 години

И сам да съм пукайте се от яд! Бареков ще победи и ще ви смаже!

127

Анонимен

преди 10 години

Кольо бил такъв и онакъв! Ама бил червен! Разбира се, че такива като Кольо и Мира Фелационистката не са нито червени, нито сини, нито пък бенбяни! Те са просто "ЕКО" или казано още по-просто ЗЕЛЕНИ! Не може, да се отрече, обаче че макар и да не познават точните цифри, обикновенно и по правило нацелват тренда или ако требе да сме още по-точни, нацелват посоката на вятъра. Все пак Бойчо *** днеска е тука, а утре го няма, а тия хора така или иначе ще трябва да оцеляват по някакъв начин и в бъдеще!! А щом повечето подобни твари минаха на червено, то на всички е ясно, че на Тъпунгеров му е спука

126

трафоПОСТ

преди 10 години

Ето една малка анкета, която да докаже или опровергае Червен Кольо.Ако ще гласувате за Бареков пишете ми минус, ако не - пишете ми плюс.

125

Анонимен

преди 10 години

Важното е, че доверието в БСП се покачва. Не безоснователно разбира се

124

Нормално

преди 10 години

През последните месеци силно се увеличи залавянето на контрабанда, което силно нарушава интересите на гербери. Увеличиха се социалните плащания, облекчава се работата на администрацията и таксите, които трябва да плащаме. Ако не бяха всички тези скандали как ли по-добре щяха да се развият събитията за нас?

123

трафоПОСТ

преди 10 години

До ПетковТе даваха преимущество и на предишните избори, а Медиана сбърка само.. с 10.8 %...

122

до 129

преди 10 години

Платения драскач който пише възхвали за Барека е само 1 а не няколко! Объркал си се че са няколко! Един е и е видно по стила му,който пише под няколко имена! *** е политически труп- жалък,разложил се политически труп!

121

Анонимен

преди 10 години

БРАВО "... За "България без цензура" към февруари 2014 година биха гласували 7,1% от гражданите."

120

Анонимен

преди 10 години

Политическите партии явно подцениха Бареков. И сега ще си плащат. Защото докато те си подмятаха флашки и разни престрелки на словото, той ходеше из България и за много кратко време стана трета политическа сила с ВМРО.

119

Алов

преди 10 години

Мен ме кефи кривогледия Райчев .Да има как да му се изходя в устата.

118

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си с доста гладък мозък за да вярваш на този ***. Учудвам се че има хора, ползващи Интернет (а не пенсионери и ***), които го вземат на сериозно. Доста наивници има в тази държава и е грехота да не ги изклатиш!

117

Иван

преди 10 години

Като гледам масово изпитвате огромна омраза към Бареков! И е нормално......вие блъскате за 600-700 лв. а на него му струва толкова само 1 бутилка шампанско,която дори и не пие а излива върху голи мацки....както когато бе сниман да прави това на френската Ривиера в компанията на Пловдивски олигарси като Ветко Арабаджиев. Сега с парите на Цветан Василев и на Пеевски се опитва да вкара гладни мутри във властта! Битката предстои- ЗАЛОГА Е БЪЛГАРИЯ!

116

До ИСТИНАТА

преди 10 години

Абсолютно си прав! Присъствах на два от митингите и шествията на Барек . Бяхме около 200 човека,от тези 200 3 автобуса бяха дошли с мутри от страната от така наречените клубове по ММА. Гладни мутанти,бедни на които е обещал пари след като влезе в парламента.Мутрите бяха водени от лицето Станислав Недков /Стъки/,мутра осъждана за изнудване и рекет с ефективна присъда,който на миналите избори водеше листата на партията на друга мутра Слави Бинев- ГОРД

115

ИСТИНАТА

преди 10 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО Е ЕДИН ИНДИВИД,ЕДИН ЕКЗЕМПЛЯР С ВИД НА БАВНОРАЗВИВАЩ! ТОВА Е НИЩОЖЕСТВОТО НИКОЛАЙ БАРЕКОВ,ИЗВЕСТЕН В ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДИ ПРОСТО КАТО ЛИЗАЧА НА БОКО,КАТО КА*УТА И ***! ТОВА ЛИЦЕ В МОМЕНТА СЕ Е ОБГРАДИЛО С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ММА БОЙЦИ,НА ВСЯКА НЕГОВА ПРОЯВА КАРА ПО 3 АВТОБУСА С МУТРИ НА КОИТО ИМ Е ОБЕЩАЛ СЛЕД КАТО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГИ СЛОЖИ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА. ТЕ И ТАКИВА ПРИСЪСТВАТ НА НЕГОВИТЕ МИТИНГИ САМО!

114

Pich

преди 10 години

"БСП (24,8%), ГЕРБ (19,3%), ДПС (9,5%), България без цензура (7,1 на сто), Реформаторски блок (6,4%) " Az lichno vijdam 5 partii?

113

Анонимен

преди 10 години

БСП се поразклати, а ГЕРБ изгубиха доста позиции. Новата партия "България без цензура" показва добри резултати. Да видим какво ще стане на изборите

112

Анонимен

преди 10 години

Щом ББЦ започнаха да привличат симпатизанти от ГЕРБ и Атака, значи на хората им е дошло до гуша от празни обещания и флашки и срс-та!

111

адано

преди 10 години

Смятам, че доверието към Бареков ще се вдигне, защото неговата политика е насочена към съвсем различна насока, която подпомага обикновения човек и е насочена към малкия и среден бизнес. Откровено да си кажем популистичните изяви на изтърканите партии отдавна не са актуализирани.