59

До 74

преди 10 години

До колкото помня той беше сложен за председател на ДАНС по времето на Борисов и именно Борисов го махна от там и го прати при президента.

58

стоян петров

преди 10 години

Да не би в предишното управление Цветлин Йовчев да бе старшина? Не беше на много отговорни длъжности, даже съветник на президента. Защо тогава не подаде оставка в знак на протест? Оттегли се два месеца преди изборите, за да засвидетелства уважение на новите си господари.

57

Анонимен

преди 10 години

Вот на недоверие, тефтерчета, сересе-та,доказателства ,бюлетини и т.н. , а всеки ден не се върши и работа за 5 пари, интересно докога може да се изкара така?

56

Анонимен

преди 10 години

Стига сте спорили кой повече Нищо не е свършил. Който се е осрал няма право на подкрепа. До сега всички се ***. Който иска Боко да се върне или Гея и Бея да останат е супер мазохист.

55

rustam

преди 10 години

До мечо ГрухКолега не мечо , *** грух е по правилно . Колкото до хванати тирове с цигари наистина хващаха но на тия които не им плащаха а наглия рекет над фирмите и то от ЕООД НАП??? А ддс то което не връщаха но ревизиите бяха задължителни и лептата за герб също. Ас лично нямъм сипатии към нито една партия или политик за мен всички са ***

54

Дон Кольо

преди 10 години

Може да не са ми симпатични, ама Йовчев е прав. Безочие е, ГЕРБ да имат претенции към сигурността, особено след думите "На всеки ъгъл има дюнер". И тия са си ***, ама имат право в случая.

53

ахахах гебери колкото и да лаете сте за политическото бунище.. спряха ви кранчетата няма пари на власт няма да се върнете.. А Цветанов,че е подслушвал и че си правеше каквото си искаше и натискаше съда, и удряше неубодните това го знаят и малките деца.. Хубавото в цялата работа е,че простите гербери се топят като майски сняг и до края на годината ще са има няма няколко хиляди психично болни объркани човека

52

Пресиян

преди 10 години

Айде пак предните виновни. Ако една власт не може да се справи с кокошкарската престъпност и да защити безпомощните си граждани за два три месеца, трябва да си ходи и народът да го изпрати с камъни. Стамболов се е справил в ония тъмни времена за половин година, въвеждайки закона за разбойничеството в размер на... 1 страничка. Не мрънкай, а работи. Ако не, си ходи!

51

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ КАТО СМЕТНЕМ КАТО УЧЕНИЦИТЕ ОТ 3 КЛАС НА ВЛАСТ ОТ 24 ГОДИНИ ПРЕХОД СА БИЛИ 17 Г. НА ВЛАСТ БСП И ДПС . ТА КОИ НОСЯТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ВИНА ЗА СЕГАШНОТО ДЕРЕДЖЕ НА БЪЛГАРИЯ ?

50

4efo

преди 10 години

В Пловдив сега ври и кипи! Напишете нещо за протеста против връщането на вакъфски имоти!

49

ХА ХА

преди 10 години

До Алоу, ГЕРБерастите!Абе *** ***! Ами ако е извършил престъпление нека да влезе в затвора! Както и всеки друг политик! Или според теб щом са от вашите, могат да те крадат и подслушват?! Не се учудвам, само такива като тебе могат да гласуват за Станишев, Местан и Болен!ОСТАВКА!

48

Анонимен

преди 10 години

Ц.Ц си беше едно Голямо недоразудение в МВР.Също и доста от предишните министри на МВР.Ако на Йовчев от пилитич. сили, разните Отворени общества, разните дромски организации и лобита не му се бъркат в работата , ако и прокуратурата и съдът не стоят настрани и пр. МВР може до поносими граници да се справи със всякакви ***, ако не се правят компромиси и зя всяко нарушение съответното наказание което да се изтърпи или глоби която глоба да се внесе до 10 дни.Иначе пак несъбираемст което е смешн

47

Мира Радева

преди 10 години

Платен *** и Гербер без власт е нещо отвратително ,той е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н.

46

Анонимен

преди 10 години

Нали искахте демокрация - на ви демокрация !!!!!Проверете в прехвалената , най демократична Америка на какво ниво е битовата престъпност ,грабежи ,убийства и прочие !!! Преди не можеше спокойно да си кажеш мнението и критикуваш управлението ,но се живееше спокойно и хората имаха работа ,а сега като крещите по площадите кой ви чува ,кой прави нещо за да има демокрация !?!?!2

45

Анкета

преди 10 години

Военноморския офицер Йовчев = +Старшина-физкултурника ЦвъкЦвък = -

44

ntv

преди 10 години

Slepi, gluhi i nemi navigirat lodkata na bg narod v sveta.Boje, pazi Bg!

43

Анонимен

преди 10 години

Докато не се справят с дилърите и не ги хванат няма да си рещат проблема. Не виждате ли, че повечето които крадат са наркомани? Знаят ги кои са дилърите, но не ги хващат за да е доберат до големите риби и да ги похвалят от Европа. Само, че така много млади хора умират и много семейства се почернят. А и жертвите от битовата престъпност са също много.

42

Класната

преди 10 години

Постоянното използване на бъдеще време и празните обещания са типични за комунистическото политическо празно говорене откакто то съществува. Изглежда е дълбоко залегнало в наръчниците за достойни, уважаващи себе си партийни дейци. А колкото до конкретното изказване на Г-н Министъра-безочие е още да сте на власт!

41

ще това,ще онова

преди 10 години

И този се раз"ще"ка!Голямо "ще"кане,голямо нещо!Всички "ще"кат,та се пилеят!И колкото повече "ще"кат,толкова по-лошо става!

40

ОСТАВКА

преди 10 години

Безочието си ти Цв. Йовчев!!!