18

ядосaмa

преди 10 години

Писнa ми от тия. Многознaйковци!Дaно всички турци,помaци ,*** и други дето се редят до тях и зaд тях нaй - после дa "вденaт"и дa ги "метлосaт"от сценaтa!!!!!

17

?

преди 10 години

Докато в другите постсоц страни агентите и доносниците са по затворите в България ,,управляват'' ли ,крадат ли?Няма друга страна,от която 2-3 000 000 да избягаха от тях.Спомням си как пред 1989 година комунистите и техните слуги от ,,всезнаещи и всеможещи'' мързелановци станаха по-ниски от тревата.*** народ,иска си хляб от 15 стотинки.Ха сега.

16

Анонимен

преди 10 години

----------------------

15

Анонимен

преди 10 години

тези хора трябва да си ходят

14

Човек

преди 10 години

Дано повече БЪЛГАРИ в това число и тези от етноса,смятащи себе си за БЪЛГАРИ да сложат точка на тези избори на една противоконституционна партия /ДПС/ и да ги изтрием от лицето на политическия живот у нас.Тези хора да разберат ,че ДПС е най-вредната партия за развитието на страната,по вредна дори от БСП.Гласувайте срещу тези мръсни, мазни и долни твари от ДС и ДПС - За БЪЛГАРИЯ заедно на изборите,против лъжата,корупцията,кръгове и обрачите на тези мерзавци.Без страх от полицейщината на кабинета.

13

Анонимен

преди 10 години

Винаги когато комунистите са били на власт са съсипвали службите за сигурност, за да могат те и техните милионери да крадат спокойно. Дори Миков беше обявил, че вече нямало контрабанда и закри структурите, които й противодействаха. Сега е абсолютно същото с техните "реформи и оптимизации". Вижте им първия закон, койно приеха и какво си случва. В доклада но ЕК им говорят за проблеми с организираната предтъпност и корупцията, а те реагират като че ли няма такива престъпления.

12

Агент!

преди 10 години

Колкото и тузарски костюм да сложиш, колкото и златни да са ти очелките, отдолу си все същия ***! Агент Павел - доносника! Колко ли живота на български мохамедани си опропастил със твоите доноси? Ти и колегата ти Доган(агент Сава)? Ааа...?!

11

Рали1

преди 10 години

До 2,Недей така гневно.Спокойствието и изкарването на истински документи ги изкарва от равновесие повече и повече глупости творят .

10

Анонимен

преди 10 години

Щом Павката го казва значи е верно ! Може би! Предполагам! Знам ли?!....

9

уууууууууууууууууууу

преди 10 години

я, тоя не беше ли шефа на ***?! Червения ***, *** ***, анадолския ***, лудото сидерче и прочие ***!

8

Рали1

преди 10 години

3,Дано стигне до повече хора!Четете и мислете!От какво се страхуват сега?Ревнаха за този вот,ревнаха и за референдума.Защо нямаше толкова ревове за предишните вотове,а сега е толкова мощно?Страх,да не лъсне още нещо и да се замотаят в отговорите ?

7

Наблюдател

преди 10 години

Тази *** на ДС kолкото пъти отвори уста, толкова пъти потича помия.

6

Бивш член на БСП

преди 10 години

Докъде го докарахме. Местан, Доган, Ахмед и всичките прости тютюнопроизводители диктуват дневния ред в България. През това време Станишев и Първанов си го мерят и нищо не става в полза на народа. Браво аз лично приключвам с БСП или с АБВ. Това е достойно в момента.

5

Анонимен

преди 10 години

България това ли заслужава ?

4

Анонимен

преди 10 години

Какво значи "вота е несъстоятелен", Местане. Това е вот, за да се гласува и по гласовете се решава дали е "състоятелен". Колкото до Боко и Цветанов: Не ми харесват, но това не значи, че този вот е несъстоятелен.Все едно да ти кажат "КОРУМПИРАН СИ"А ти да отговориш "ДА АМА И ТИ"

3

УУУ!

преди 10 години

Ти си несъстоятелен, агент нагъл! И стига си го вирил това пръстче! Заври си го отзад, доносник смотан! Докога този наглец ще ми се изживява като последна инстанция?! ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ НС ЧЕНГЕТА ЧЕРВЕНИ! ОСТАВКА!!!

2

Анонимен

преди 10 години

faktor.bg/***/top-ot-***/15846-skandal-mafiotski-dps-razpredelya-darzhavnite-portzii-na-nash-chovek-i-loyalen-kam-partiyata.html

1

Анонимен

преди 10 години

няма страшно ,ще изкарате още поне 3 месеца на власт