102

Георгиев

преди 10 години

Ало, Пенсионерска Мангалия, не сравнявай пенсионерите с ***. Пенсионерите са работили по 35-40 г и не крадът а получават мизерни пари за труда си.На всичкото отгоре пенсионерите са образовани хора,докато за *** не можем да кажем това .Вече 25 години се краде това , което пенсионерите бяха построили и изградили!Така ,че малко уважение имайте!

101

мдаааааа

преди 10 години

Но и ние сме си виновни..защо им даваме просия например?Преди седмица един млад *** ми поиска ст., беше по-добре облечен от мен, разбира се - дадох му...две-три тупалки в главата и шут в ***...Не че съм агресивен, аз просто исках да му покажа, че пари се изкарват само с труд...май не ме разбра, изскимтя като наритано псе..не ми благодари даже за урока..:)Но други им дават, защо го правят, та така те никога няма да работят, докато знаят, че има балъци да им се връзват на номерцата....

100

пффф

преди 10 години

ако сайдера прокара този закон,ще спечели доста гласове.скоро ще разберем дали всичко е прах в очите.

99

Димитров

преди 10 години

*** ревът ,че са гладни и заради това влизали по къщите на бедните и стари хора по села и крадат на воля. Та в тази връзка да питам , как може старите хора по селата,въпреки ,че са с малки пенсии успяват да произведът нещо ,а *** не могат ? ЗАЩО ??? ИЛи да се краде готова продукция е по-лесно ,а ????

98

Божо

преди 10 години

Защо на комунистите не им пука , че българите емигрират ??? Защото избирателите им си стоят в България, а вече са и "на всеки метър" !!! ибриков , продължавай да крепиш комунистите, защото ти си истински националист, ама съветски !!! *** са такива ,защото управляващите искат това !!! Познавам ***, който ми е приятел и е много свястно момче !!! червените имат ОГРОМНА полза от бедни и безпомощни хора !!! ибриков , продължавай да крепиш комунистите, защото ти си истински интернационалист !

97

БСП +РОМИТЕ

преди 10 години

Ние сме *** ИЗраел! Направихме си д-ва в ЕС.Всеки трепери пред Червено-Черните.България на Социални Пенсии ( БСП ) и *** на Помощи и Самопроизвол (ДПС) =6 000 000. Останалите емигрирайте! Не правите нито деца,нито имате пари. 1 000 000 нещастници едвам преживявате и храните 6 000 000.Това си е трудов лагер.Ние раждаме без пари и бием лекарите. Щото Вишистите са слуги на нас *** и пенсиомерите.Лекарите лекуват НАС!!!!

96

Анонимен

преди 10 години

Ако под 'най-българската партия' се разбира бай *** в Брюксел; умението да се скараш с всички съседни държави едновременно; да наплюеш Запада; да разделиш хората на русофили и русофоби; да печаташ пари за заплати от 1000 лв. и да се удряш в гърдите - спор няма, най-лошите нашенски черти са там. Хубавите идеи са едно нещо, но има значение кой и как ги изпълнява. Нежененият Сидеров с любовницата си да ми говори за Бг традиции и семейство - някак си не ми се връзва.Затова се отдръпват и избиратели

95

Злоба

преди 10 години

Вижте само снимката, колко алчно и злобно гледат от малки. Възпитание, ген или лош живот - не знам, но тези "дечица" след 3-4 години са си потенциални престъпници. Хитрите им злобни очички, само гледат да откраднат нещо, далаверка... Много са мили и жалостиви, докато искат да им дадеш. Като им откажеш - ругаят, плюват и ритат. Имал съм много случаи ... не искам да се сещам.

94

Анонимен

преди 10 години

Само не разбрах защо пък точно за Атака трябвало да гласувам? Има и други патриотични формации, ако това е била идеята. Освен това, безконтролната *** раждаемост е само една част от проблемите на България. Аз не искам да излизаме от НАТО и ЕС, а това се предлага от твоите Атака. Разбирам, че трябва да изгоним 'колонизаторите', но намерили ли са Атака кой да ги замести, защото хората си прибират оборудването, уволняват наред и така си заминават. Къде са готовите работни места след това?

93

само Атака

преди 10 години

На другите избори, сме решили цялото семейство да гласуваме за Атака!Това е най-българската партия!

92

Анонимен

преди 10 години

НЕ ПОЗНАВАМ БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО, КОЕТО ПОЛУЧАВА ДЕТСКИ.ПОМОООООЩ ТОВА Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО!

91

Божо

преди 10 години

До масово гласуванеИ кое им е "националистическо" на тези "партии" ??????? РУСКИ националистически "партии" !!! атака подкрепя правителство, което е избрано с ОГРОМЕН процент *** гласове !!! ибриков е националист, колкото цветелин кънчев е *** !!! Тези, които сега ни "управляват", НИКОГА няма да въведат правила, които да направят БЪЛГАРИЯ НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА !!! другарите и аверите си управляват азиатска територия :((( ибриков добре заработва от това !!!!

90

ПенсионерскаМангалия

преди 10 години

Какво Масово гласуване? Пенсионерите сме 3 000 000! Навсякъде сме- В болниците,в трамваите,в дискотеките,в Кауфланда! И взимаме по 400 лв пенсии и 1 000 наеми.И ходим с млади гаджета!Плащаме 1 лв потребителкса такса! И сме 60 пенсионера на 1 дете в трамвая,дето винаги седи право! Нашите братя *** и те са 3 000 000-не плащат ток,вода,осигуровки,билет в трамвая и не влизат в затвора,дори и за убийство! 6 000 000 сме.Емигрирайте или ни хранете жалки роби! Атака са противоконституционна партия!

89

аз питам

преди 10 години

Щом г-на от Дром казва, че няма нищо лошо да се ражда на 12г. и данъкоплатеца да плаща за това, тогава коя е границата, под която не е нормално?10, 9, 8......Че те след време може да почнат да се *** от 5г. и да раждат на 6 - пак ли ще е нормално г-н Ром от Дром и пак ли аз трябва да плащам на 5г. родилка?:)Много интересна задачка..А апропо, от къде имате пари да карате Майбах?:)

88

Димитров

преди 10 години

Как може деца да раждат деца и за това да се стимулира финансово ??? Що за цинизъм ????

87

масово гласуване

преди 10 години

Масово гласуване за националистически партии: ВМРО, Атака, НФСБ и др....!Иначе от България ще остане в учебниците по история!Нека ви наричат расисти, да си еб.т майката...да не ви пука...:)

86

Анонимен

преди 10 години

да каже някой накого да бутнем някой лев......да се приеме този закон.....???...

85

Пенсионера

преди 10 години

Ние пенсионерите навремето лежахме на нефта и газта на СССР,не работихме,защото ,който не работи се пенсионира! Докато разни *** умираха по заводите ,ние с връзки правехме апартаментчета и имотчета,които сега даваме под наем.И бизнес си направихме. 3 000 000 сме! И гласуваме за този де дигне пенсията! И не пускаме кокала. И 3 000 000 *** са с нас! 6 000 000,а *** дето ни хранят и мечтаят да имигрират са 1 000 000.Работете за помощи на *** и за нашите пенсии,Вие прости роби!

84

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп и атака ограбват Българските данъци и ги дават на потомствено не работещите роми, защо ли???? а българчетата си кротуват като агънце за гергьовден

83

Голям смях

преди 10 години

До 86Ти вярваш ли на това, което си написал или Членуваш в БХК!!!