152

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 178Чернобил слага отпечатък върху сексуалната ориентация на човешкия вид. Периода на полуразпад беше май 25 години. Идва нова вълна от гейове.

151

Анонимен

преди 10 години

Хората с обратна ориентация нарастват лавинообрзно.Трудно ми е да разбера това аномалии на тялото ли са или някакъв вид оргия за сексуално ненаситни и зависими хора.Както алкохола и наркотиците.А може би сме експеримент на извънземни.

150

Бойко

преди 10 години

Твърдо сме ЗА г*й парадите.Не можем да се лишим от тази велика демократична настройка на обществото.Голи ***, демонстрация и организирана внушена покровителствена любов между мъжете е само от полза на подрастващите.Неак видят, ена значт че е нормално и да не се срамуват да пробват да се праскат момчетата, нямо лошо, нека се развиваме!

149

специaлист

преди 10 години

до Целокупнa БългaрияТaкa е, имa ексцесии от подобен тип, но лично aз не смятaм, че някогa ще се стигне до целенaсочено нaкърнявaне честтa и достойнството нa хетеросексуaлните, където и дa било, зaщото и Бог и природaтa сa създaли човекa хетеросексуaлен ( мъж и женa). Нямa кaк гейовете дa стaнaт повече от нормaлните двойки. Нa този свят кaкво ли не му е минaло през глaвaтa и тези пaрaди ще си влезнaт в руслото. Пък кaто нямa кой дa ги псувa, знaе ли човек, може пък и нa тях дa им омръзне дa пaр

148

Анонимен

преди 10 години

BOLEN SIDEROV OT KAKYV BRAK E NAPRAVEN"? TAKYV *** NEMOJE DA SE POLUCHI KAKVO I DA SE PRAVI? SIGORNO E PLOD NA NIAKOI PIANSKA 4EKIA

147

evgeni1234

преди 10 години

Охлюви и слуз,попове и попщини.Ама и Педитата и извращенията са приоритет на религиозните общности.Какви гнусотии се извършват във Ватиканското и православните капища?! Хем Въртоломейчо,хем Хорхето и блудствата с деца,хем пръдливия ходжа с муските хем буйства,и той като юдаисткия Тарикат,който хвана Росенчо под ръка.Даже и Бойкото им подари "златна кутийка " за съхранения на "Кокал гейт".Гнусота на гнусотиите !

146

ххаахха

преди 10 години

Вече всичко, което е в интерес на обществото е популстко, защото ГЕРБ ПСБ и ДПС няма да го приемат.Всичко е популистко защото мръсните мутрофони няма да го допуснат.Без значение дали е от АТАКА или не!!!ХАХАХАХАлооооооо!!!!!!!!!!!! Българи вие сте жалки психопати!!!!Аз ще направя партия и ще предлагам само ви *** и вие ща казвате ДА ДА !!!Овце !!

145

evgeni1234

преди 10 години

Относно "минусите"-не се притеснявам,но би трябвало"отците",когато завалят въпросите защо мамят народте чрез дървени картини-дъски-боядисани,даже и Мосад подържа "благодатния огън"-най-голямата световна заблуда за подържане на геополитически влияния.Господ казва :"Да нямаш други богове освен Мене !" Попа казва:"Има,има,ей-там по стените-цветните "чудотворни дървенийки",стават и за поднос за стотинки и банкноти-според вярата"" Господ каза във Втора заповед: "Не си прави образ и подобие,идол и кумир,нито да им се кланяш,нито да им служиш" А пък Дедото поп казва :"Виж,какво казах по-горе"

144

Мина

преди 10 години

Инсест=кръвосмешение. Когато се влюбваш, то просто се случва.Виновна ли съм, че се влюбих в братовчед ми и живеем заедно от 3 години.Това е най-великото нешо, което ми се случи.Само ми е жал, за родителите и роднините ни.

143

Анонимен

преди 10 години

MNOG IASNO 4E NE E RABOTILA NIAKDE , TE VSI4KI OT BATAKA SA LENTIAI , OT GLADNI MISHKI STANAHA MILIONERI S PARITE NA DOGAN, ZA SMETKA NA BULGARITE KOITO PREDADOHA SEGA E TAZI NA SNIMKATA I ONIA PREDATEL BOLEN SI JIVEIAT KATO CARE,NO GOSPOD NIAMA DA GI ZABRAVI ZA TOVA KOETO STORIHA NA BULGARITE , PO TOCHNO PREDATELSTVOTO

142

Целокупна България

преди 10 години

до специалистПроблемът никак не е малък, защото в държави, където гей-обществата, парадите им и гей-браковете вече са легализирани, самите гейове, които иначе пищят за толерантност и специални права, вече са станали агресивни спрямо нормалните хора и дори за една изпусната дума, която може да се окачестви "законодателно" като проява на хомофобия, може да ви осъдят! Иначе аз също съм против размахването на популистки лозунги и яхване на обществените страхове и нагласи.

141

валери

преди 10 години

Бойко, честит празник!!!!!!Да си много жив и здрав, все така да ми обръщаш гръб и да правиш пакости!Много те обичам, винаги твой - Валерката от Дружба 2 :* ;))

140

специaлист

преди 10 години

Понеже гей проблемите у нaс винaги сa се преплитaли с политикaтa, ще кaжa еднa общоизвестнa, но в същото време недостижимa зa бългaрите истинa! Нa стрaнaтa ни сa необходими честни политици, необвързaни със скритaтa гейщинa, включaя и кaто мaнтaлитет и нaчин нa мислене! Честносттa ( дори дa не я търсим в aбсолютно чистия и вaриaнт), е зaдължителнa, зa дa тръгнем нaпред! Инaк ще рием дъното, ще псувaме гейовете, ще скaчaме по площaди и ще трупaме кинти в джобовете нa лицемерите, нa тези с "опорнит

139

аз

преди 10 години

Деничка е типична калинка от комунистически корен. Гледам и биографията и установявам, че тази девойка никога никъде не е работила. Странно от къде има самочувствието да дава акъл?

138

evgeni1234

преди 10 години

до "149" Не ,грешно представяш нещата,точно както дяволът чете Евенгелието чрез попските уста.Антихрист е дяволът и сатана,който се опитва да се впише в Първа и Втора заповед на Господа;а именно се предствя на бог чрез религиите на пръдливите поп и папа,ходжата и юдаисткия сатанински слуги.Именно,че те използват-всичките те,извадки от Стария завет,обявявайки ги за валидни.А иначе рунтавите попчета-"отци" ,даже "коригираха" и Новия завет по прочит на Сатана."Антихрист" се нарича лукавия,защото на гръцки език "анти" означава-"против" и "вместо".Сатана си направи "образ и подобие" на Христовата Б

137

ха-ха-ха

преди 10 години

Ами очевидно и проститутките в парлиамента са бая. Като добавим към тях и пълните *** - отговорът що сме на тоя хал - от 240 дупетата - 50 гея, 100 *** и 90 едноклетъчни.

136

Ивайло

преди 10 години

Колкото и предложения да внасят, мнозинството ще ги отхвърля.Изглежда за Атака проблем номер 1 са парадите. Какво стана с PR плана Сидеров? Къде са предложенията за вдигане на доходите, пенсиите, подобряване стандарта на живот? Нима хора които носят оръжие в кобура имат морално право да говорят за нормалност?Нима хора които посягат на полицаи могат да претендират за нормалност?Нима хора които гуляят по кубински плажове ще претендират за нормалност?

135

Анонимен

преди 10 години

В Русия не са открити до ден днешен досиетата.В БПЦ е пълно с агенти на ДС. А в МП се крие кой е бил агент.Ама иначе прославят новомъченици убити от болшевиките на които те самите са слуги.

134

BB

преди 10 години

Да си гей е право на всеки ***.ЗА ЗА ЗАрозовите перуки и жълтите прашкипарадитецелкупността на обществената демонстрация и активната гей пропаганда е бъдещетоМасивно лансирано мъжката здрава яка ретроградна красива любов е наше задължениеДецата на улицата има ПРАВТОТ да видят и разберат всички алтернативи когато се касае за ЛЮБОВ

133

Zidarov

преди 10 години

Е сега Серго подаде оставка!