102

БОЛШЕВИК

преди 10 години

Аз като дърт куманизин избирам да ме управляват нашите хора!Борбата е от 1 страна Борисов и Първанов срещу Станишев и Сидеров!Борисов е агент на ДС с агентурен псевдоним БУДА!Първанов е агент на ДС а агентурен псевдоним ГОЦЕ!И двамата мои кумири са били членове на бившата БКП като мен,докато Станишев и Сидеров не са били а и нямат агентурни псевдоними и картончета от ДС.Другари комунисти,нека подкрепим нашите идоли БУДА и ГОЦЕ!

101

ИСТИНАТА

преди 10 години

Сега с факти:Първанов/ГОЦЕ/ препоръчва Борисов/БУДА/ на Генерал Бригадир Аспарухов. Той пък го препоръчва на Симеон Кобурга и БУДА става главен секретар на МВР. След това Доган/АГЕНТ САВА/ предлага на ГОЦЕ БУДА за Генерал. ГОЦЕ му връчва Генералско звание а после БУДА предлага на ГОЦЕ Доган/САВА/ да бъде награден с най- високото Държавно отличие орден "СТАРА ПЛАНИНА"Боже хора,не е ли видно че и 3-та доносници на ДС- ГОЦЕ,БУДА И САВА са навързани като свински черва!

100

Герчо с тамбурата

преди 10 години

И на този калайджия от Сирищник *** му доста почерня

99

Доколенков

преди 10 години

До АнонименКак ще вдигне телефона, бе пич, нали го подслушват!

98

Доколенков

преди 10 години

До kremenaabvХвани единия,удари с него другия! Все червена помия!

97

Анонимен

преди 10 години

СИЛЕРОВ УЧИЛ ЩА ПОП. АКО БЕШЕ СТАНАЛ ПОП ЩЕШЕ ЛА ДОСИГНЕ ДО МИТРРПОЛИТ И ЧЕНГЕ.ВИННАГИ Е СЪРДИТ ГОТОВ ДА СЕ БИЕ.НЕ СХМ ГО ВИЖЛАЛ УСМИХНАТ..С НЕГОВИТЕ ЛЪЖИ ЧУДЯ/СЕ ДАЛИ ИМА ОЩЕ ПРОСТИ ХОРА ДА МУ ВЯРВАТ. ПОДКУПНИТЕ ДУРНАЛИСТИ САМО С НЕГО И ЛЮТВИТО ИНТЕРВЮИРАТ И ТЕ СИ ВЪОЬРАЗЯВАИ ЧЕ СА МНОГО УМНИ.

96

kremenaabv

преди 10 години

Първанов е истински лидер и държавник.станишев превърна БСП в патерица на пеевски доган

95

Божо

преди 10 години

В бсп има три "течения" - баби, *** и номенклатура :((( Предстои сериозно разцепление - бабите при станишев, номенклатурата при гоце, а *** при мазнян, пардон местан !!! сидеров и бареков ще оберат "трохите" и "петната" - червените за сидеров, *** за бареков и обратно !!! ГНУС !!!!!

94

до 94

преди 10 години

Пич, това е проблемът, че продажните медии хвърлят вината върху някакви комунисти, каквито са половината от тях, както и либералните НПО-активисти, деца на бившата номенклатура.Така е най-лесно да си измият ръцете от националното предателство, което направиха в услуга на някои трансатлантически сили!

93

Димитров

преди 10 години

Простаците драскат мръсотии по долу ,но ще им вида драскането след изборите,когато Първанов пак им скрие топката за още десет години ! Седесаро -герберите още не могат да се опомнят от двата му мандата и затова лаят като кучета около кервана !

92

ох

преди 10 години

Като им гледаш ехидните и самодоволни усмивки на снимката,всичко ти присяда от гняв и отчаяние от тежката учист да си обикновен български гражданин,лъган,тъпкан,унижаван и отритван от всякъде.

91

Анонимен

преди 10 години

ПЪРВАНОВ МУ ОТКАЗА , ОБАЧЕ МЕСТАН НЕ МУ ОТКАЗВА И РЕДОВНО ГО ПЛЮЩИ

90

eh

преди 10 години

Не съм фен нито на Станишев, нито на БСП. Но Първанов и компания са просто мутрите в БСП. Все доносници, страшни кариеристи и продажници. На Първанов и Калфин им е за втори път предателството.. Не мога да разбера защо долу пишещите така се радват на Първанов. Всички партии трябва да се изчистят от такива плазмодии

89

До 90 rumen221

преди 10 години

Драги Руменчо, когато някой почне да пише такива работи, веднага лъсват голите му задни комунистически части.Идеята на *** Е, всички сме едни и същи, за това оставете ни намира, не се интересувайте от нас, не ни сваляйте от власт.Еми да, вота се купувал има ли значение като всички са маскари и ето защо да няма Референдум -- ще спестим стотина хиляди лева.Та Руменчо, ти или си *** или си гаден комунист.Оставям те сам да избереш какъв си нещастнико!

88

Bubbles

преди 10 години

Първанка разкарай Петков и Калфата и вземи млади умни и способни хора, само така ще успееш!

87

jan

преди 10 години

До nn 81Защо бе? Да не би да си тлъст, охранен котарак обичащ мазни плъхоци?

86

Анонимен

преди 10 години

Соц=*** - избирайте между гейче и триперлия...Ха да ви е честито? ОЛЕ!

85

mitaski kakalqski

преди 10 години

Neka da vidi stanisev balgarskata darjavna sigornost kak si otmastava

84

Даааа !!!

преди 10 години

Даааа, Първанов има повече акъл от Станишев. На всички е ясно, че СЪСЕЛА е бита карта и почват да го напускат. Сега ще видите като се провали на Евроизборите, как мишките ще бягат от потъващия кораб и ще пристанат на Първанов.Та като заговорихме за СЪСЕЛА нека да споменем и как така не се говори никъде за това, че Европейската Комисия (ЕК) ще разследва г-жа Моника Станишева как е спечелила проект по линията на ЕК.Бедната Моника върнала парите с надежда да прекрати разследването ама не би!

83

да ожалиш електората

преди 10 години

То бива алчност,ама прекаляват.Едно приказват лидерите,съвсем друго вършат,пълно лицемерие.Ама като електората е *** и лесно се залъгва...Безисходицата за простите хорица е пълна.Цял живот ще влачат тежката си участ.Дали някога в България ще се появи честен политик милеещ за народа...А дано,ама надали.