80

memberls

преди 10 години

Леле кой е решил да дава определения,най-големия *** който е в коалиция с най-голямата невестулка в политиката,че и за задкулисие ще приказват,колко *** комунист трябва да си че да вярваш на думите им.

79

anonimen.eu

преди 10 години

Важното,че е кавалер не е мазник като теб!

78

дo: Владимир

преди 10 години

Кви са тези Дасикане Рома в България , не са Турци а какви са тогава?

77

стар турчин

преди 10 години

Вай, Аллах! Добре, че комунизмът подмина навремето Турция. Иначе такива като Местана и Догана щяха да разсипят и седем пъти повече земя и народ. И сега за южни съседи щяхме да имаме нещо като нищо и нямаше да има накъде да се бяга; даже и турски стоки нямаше да има по пазарите...

76

до Владимир

преди 10 години

Искренно ме разсмя:))))Весел човек:)))

75

Бодила

преди 10 години

Днес 31.01.2013 г се нвършват 160 г. от рождението на Великия СТАМБОЛОВ. Как имаме сега Нужда от него.Как ни липсва само

74

Владимир

преди 10 години

Местане псевдо турчино имате време до МАЙ!!! Ако пак нахалствате и преебете и тези избори ще ви изколим като пилци ....много сме , тихи сме с маски сме с брадви сме ...Украина ще ви заприлича на детцка градина псевдо турчино !! Ще палим и ще колим наред долни предатели като тебе само това остана ....Българина е възпитан и търпелив човек , той чака, прощава един два три пъти ...мълчи си , не говори ...в един момент избухва и става мазало такова мазало каквото се помни с векове не ведъж е ставало!

73

безпартиен

преди 10 години

Хвърлям по едно око на Парламента, по-противни квачки от герберките Караянчева и Атанасова няма, просто като ***, думите им пълна демагогия и популизъм...Никога вече ГЕРБ!

72

Анонимен

преди 10 години

Я кажи бе резан фес,как така си увеличихте заплатите с 350лв.,а на пенсионерите давате по 4лв.увеличение,та после ми филосоствай...

71

Анонимен

преди 10 години

Няма ли кой да запуши миризливата уста на тоя коч, че като си я отвори и почва да вони!

70

Анонимен

преди 10 години

Простащината край няма.

69

кв. СИНИТЕ КАМЪНИ

преди 10 години

Кой накара Ромите ''байчари'' да избират Религия , ами самия Тодор Живков

68

Анонимен

преди 10 години

местане щом си убеден в престъпленията на борисов защо разпъваш политически чадър над бандитите

67

Пешко

преди 10 години

Ясно е, че настоящата управляваща *** и нейна патерица Бюрека вземат всички ни за крайни *** - при неоспорими доказателства, че Петното е първа дружка с Бюрека, че е пробутван при Орешарски уж като протестиращ, при участието му в куп кръгли маси пак като "протестиращ", тя (сганта) прилага думите на някой си Йордан Бонев като доказателство, че Боко е с Петното, а самият Бонев пише малко две седмици преди скандала във фейса, че такава среща няма.

66

хехе

преди 10 години

тройкаджиите взеха да изпадат в паника,покрай реалните рейтинги.очаквам десета поредна победа за Борисов а този път и аз ще му помогна,за сметка на сайдера.чакаме референдума.

65

Анонимен

преди 10 години

гнусен резан фес няма ли кой да те прати при алах,бе *** завзехте цяла българия...

64

Анонимен

преди 10 години

"Борисов е кавалерът на задкулисието"А ти си "дамата" на хидроинженера.

63

дo: 71

преди 10 години

А ти ходи си интегрирай Ромите в Сливен наречени байчари ( дасикане Рома) думата ''ДАС'' на *** означава Българин

62

Анонимен

преди 10 години

Да ,ама аз видях снимка как *** Нинова се е прегърнала с Бисер Петното и нежно нещо си планират заедно. Пък дясната ръка на Петното до август 2013 е бил член на ръководството на младежкото БСП . Къде тука видяхте Борисов ?

61

Анонимен

преди 10 години

АНАЛИЗЪТ ,КОЙТО СИ ПРАВЯ Е ,ЧЕ ДОГАН НЕ МОЖА ДА ВЛЕЗЕ В ДОГОВОРКИ САМО С БОРИСОВ И ЯВНО ТОЧНО ЗАТОВА ТЕЗИ КРАДЦИ ГИ Е СТРАХ НАЙ-МНОГО ОТ БОРИСОВ. ЯВНО САМО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ГИ НАТИКА В ЪГЪЛА ТЕЗИ ГЪОНСУРАТИ !ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ МАКАР ,ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ ,НО ТАЗИ ЗЛОСТ НА ТЕЗИ НАГЛЕЦИ МЕ НАВЕЖДАТ НА МИСЪЛТА ,ЧЕ ТОВА Е ПЪТЯТ !