28

анонимен

преди 10 години

Забравих да спомена и аферите Пеевски!

27

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с този Цветанов бе ! Той да си спомни какво е правил. Горна Оряховица ...

26

Анонимният

преди 10 години

Съд за мутрата Цветанов-позор за МВР,..не обвинения ,а ефективна присъда и в затвора за престъпления по служба,зулумища и купища откраднати пари от нещастният ни народец..Въобще, г-да журналисти-ЗАЩО давате дума на този нагъл и *** човек!?!от улицата на 19.02.2013 -изхвърлили от властта мутро-милиционерите

25

St. John Red

преди 10 години

Цецко ти следствен ли си, или си порсто мозъчно увреден? Май и двете.

24

анонимен

преди 10 години

БСП, ДПС и Атака непрекъснато говорят срещу Цветанов, Борисов и президента, но досега не извадиха един уличаващ документ срещу тях! В същото време гърмят аферите на Моника Станишева- Хохегер, Моника и проект за 60 000 евро, Христо Бисеров и луксозния живот на Сидеров зад граница и всички те, потвърдени с документи! Фактите са си факти!

23

Анонимният

преди 10 години

Куп лъжи, заявени с каменно лице това е еталонът на поведение на проваления за пореден път Цветанов.

22

Някой

преди 10 години

Тия докато бяха на власт яко стъпиха на вратовете на много червени ***, но и те са *** като тях. Вече всеки 15 годишен ***, който разбира малко повече от компютри може да те подслушва. Особено ако си със смартфон.

21

Анонимният

преди 10 години

5. Откривайте показно обектиНапоследък депутати и общински съветници от ГЕРБ се активизирали в рязането на ленти, но не на магистрали и спортни зали, а на селски градинки и водопроводи. Целта била да се покаже, че те берат плодовете на труда си, посят по тяхното управление, и да се създава впечатление, че сега не се стои

20

mind control

преди 10 години

Цецо слушай ме внимателно, ти си под мой контрол, когато кажа кодова дума "шестак" ти започваш да правиш зулуми и престъпления. Сега ще броя до 3 и на 3 няма да си спомняш нищо.

19

zeus

преди 10 години

Това пък ако е опозиция:)

18

Анонимният

преди 10 години

4. Не коментирайте с лошо напускащитеСлед серията напускащи! ГЕРБ една от опорните точки на партията е те да не се изпращат със скандали, а да се мълчи по техен адрес, въпреки че люспите не преставали да обвиняват Цветанов и Фидосова за потъването. Преценката за това е да не се влиза в полемика с напускащите, защото от нея могат да излязат тежки корупционни скандали отпреди година-две. Забранено било да се споменава публично и името на Николай Бареков, който от най-приближен до лидера им днес е най-върлият им враг и разобличител

17

Анонимен

преди 10 години

ИДИЙОТ....от НАЙ ГОУЕМИТЕ....МРЪСЕН МАНИПУЛАТОР

16

Анонимният

преди 10 години

3. Доган управлявадържавата, ДПС командва БСП След като атаката по Сергей Станишев в първите опозиционни дни на ГЕРБ не проработила, сега мозъчният тръст на ГЕРБ решил, че удобният противник е Ахмед Доган, разчитайки, че сатанизирането му отново ще хване дикиш сред електората. От два месеца насам Борисов не спира да се опитва да изкара БСП жертва на ДПС.

15

Анонимният

преди 10 години

2. Масово се подслушват опозиционните лидериТова е най-новата опорна точка, спусната на функционерите на ГЕРБ. Целта била да се размие скандалът около подслушванията, за които Цветанов е обвиняем, и да се вмени отговорност на новото ръководство на МВР. Методът за прехвърляне на проблема от болната глава на здравата работил безотказно три години и половина, докато били управляващи.

14

Анонимният

преди 10 години

Виж 5-те мръсни измама, чрез които ГЕРБ се готви да катурне правилството на Орешарски5 ОПОРНИ ТОЧКИ:1. Спират еврофондоветеЗа да се всява смут в бизнеса и държавната администрация, бившите управляващи имат задача от ръководството при всеки удобен случай да натрапват, че Брюксел се готви да затвори кранчето на България по европейските програми. Служители от държавната администрация не отричат, че има известна доза истина в това, но твърдят, че парите са спрени по проверки от времето на ГЕРБ, когато се вършели най-много нарушения на регламентите.

13

v0da

преди 10 години

*ahti maloumniq naglior... To che Balgarskiq narod e mnogo prost e vqrno ama pak slepi i gluhi ne sa oshte i smqtam che mnogo dobre se seshtame koi podslushva i banditski prebivashe i otstranqvashe hora koito ne sa im udobni.

12

Анонимният

преди 10 години

За близо 700 от проверените 1300 специализирани акции, в които е прилагана сила и помощни средства, няма основание по закона, а за над 200 няма дори документ.Проверката показва, че 200-те спецакции са се случили с устно разпореждане. За тях няма документи за това къде отиват и какъв е резултатът от тях.

11

mav

преди 10 години

Много фантасмагории пишете, а нещата са мн простички - и преди и сега, подслушва единствено и само червената олигархия в лицето на наместан и серГей.Още колко скандалчета и флашки трябва да излезнат, за да ви светне тази така ярка и очеизвадна лампичка ?

10

mind control

преди 10 години

Тоя има бръмбари ама в главата и те не го подслушват, а му говорят.

9

Анонимният

преди 10 години

Много тъпо е обаче, когато един *** прави *** опити да нагрее маслото телевизионно преди гротескния обявен вот на недоверие на правителството от ГЕРБ и то точно по темата, в която са най-мерзко жалки, тази на сигурността.