7

защо

преди 10 години

Тиквите пак се появиха.Бяха заспали в дълбок сън.ББи ЦЦ иЦЦ ,че сте прости е ясно не не ви ли е ясно ,че ваш вот никога тяма да мине.Знаете ли защо???

6

Анонимен

преди 10 години

Йовчев е с класи над Цвинокио!

5

Анонимен

преди 10 години

МНОГО ДОБРЕ ! НЕКА ИЗЛЕЗЕ НА ПОКАЗ НЕКАДЪРНОСТТА ТИ ! НЕ МОЖЕ САМО ДА ПАЗИШ ВЛАСТТА А СЕЛАТА ГИ ЗАБРАВИХТЕ ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ ,ЗАБРАВИ И ЧЕ ИМА ГРАНИЦА , И МЪГЛАТА ЗА САМОУБИЙСТВАТА ОТ ОТЧАЯНИЕ Е ПЪЛНА И.....

4

Лютви

преди 10 години

Местан в днешното си изказване за очаквания вот на недоверие:" Борисов пуска Цветанов НАДОЛУ ПО БОБСЛЕЯ!" Ага, ББ и да иска не може там да пусне ЦЦ, защото бобслей е ЗИМНА СПОРТНА ДИСЦИПЛИНА, при която метални шейни се спускат надолу по ледения улей (трека). Пак се оля със своята мания да употребяваш думи, чийто смисъл не знаеш:в случая смеси зимен спорт с трек! Мисля, че те очакват поредните поздрави от Господарите на ефира!

3

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Намерили ГЕРБ за какво да внасят вот на недоверие. :)Точно пък МВР си върши чудесно работата, а тя не беше никак малко през последните месеци.На главата на вътрешния министър едновременно се струпаха протести и бежанска вълна. И с едното, и с другото МВР се справи перфектно !Днес полицията си гледа ненатрапчиво работата. Гражданските и човешките права на хората се спазват. Няма я милиционерщината на Цв.Цв.Няма го и незаконното и поголовно подслушване.Или с две думи обречен вот !

2

vvvvvvvvvvvv

преди 10 години

НАГЛЕЦ ,МРЪСЕН ,ЩЕ ДОЙДЕ И ТВОЙТО ВРЕМЕ

1

az

преди 10 години

Stiga ste pokazvali tazi mur6a na snimkata