11

тра ла тра лала

преди 10 години

Гоце, като решиш що сакаш вземи се изокай, они че те разберат, ама много се не надай, оти освен московси Гейчето не вдява на друг език, освен да си го пуска на фесовете, язикот де!

10

Анонимен

преди 10 години

Гоце измайстори оная старата тройна коалиция.Видяхме до къде ни докараха!Нямам му доверие...

9

404

преди 10 години

гоце редно е когато челенуваш в дадена организация партия и прочие и имаш друг проект да напуснеш там където си членувал от морал етика и прочие и да се занимаваш с другият проект или морала и етиката не са ти априор?

8

Анонимен

преди 10 години

От тая статия само едно ми стана ясно :БСП не е нищо всъщност.

7

долу хомо мафията

преди 10 години

Може Първанов да е комунист, но поне е българин и не е от хомо групата на СерГЕЙ,Местан,Пеевски и Цв.Василев.

6

Yakov

преди 10 години

Държавата ни се е превърнала в труп, в който политическите чакали са се вкопчили и продължават неистово да късат парчета месо от Българина. Вместо да намалят субсидиите на партиите си, да нямалят броя на депутатите, те мислят само за собственото си благополучие. Тази мимикрия е слугинаж в интереса на шепа богаташи управляващи Държавата ни. И.... за кой да мислят, за народа си ли??. А Вие как мислите, съгласни ли сте с това?

5

Анонимен

преди 10 години

БСП ще загуби евроизборите. Това ще доведе до оставката на Станишев, но не и на кабинета. Първанов се връща на бял кон. Комунизмът продължава. Затова Първанов каза, че няма да прави партия от АБВ, явно защото няма дългосрочни планове с АБВ. И тъй като е по-голям демагог и от Станишев, гледайте какво ни чака ;)

4

Rim-London-Paris

преди 10 години

bravo - nai-posle raste broikata na pravovernite!bravo na katholicheskata katedrala!

3

bg

преди 10 години

Г-н ПЪРВАНОВ , стига сте се овъртали а ако не искате да ви смятът за страхливец както през годините така и сега СИ КАЖЕТЕ .......БАСТА , не мога да търпя повече тия самозванци ,кариеристи и КРАДЦИ . УДАРЕТЕ по масата и пак ще ви последват 50% негласували и такива като мен ГЕРБЕДЖИЯ които видя че и БОИКО не е кои е ,а шикалкавенията му сринаха доверието в партията му а силовия ЦВЕТАНОВ ,тотално го затри и ЖАЛКО ,никои вече не им вярва . НЕВЯРВАМ и МРАЗЯ ДПС и АТАКА и освен вас тия са МАСКАРИ

2

Гоце

преди 10 години

Чакам наставления от Путин бе ***.

1

възмутен

преди 10 години

Сега какво правим, Първанов - АБВ-то или БСП-то? Нали не мислиш, че някой ще те трае да си някаква формацийка и да си имаш листи, и да плюеш против партията и да си стоиш в нея? Или едното, или другото - две дини под една мишница нали знаеш? А пък и от два стола много лесно се пада на земята!