240

Анонимен

преди 10 години

бабичките бесепарки много харесват хитовете на шамара като го чуят и спират радиото

239

ЕНП

преди 10 години

Българското правителство заложник на битката ЕНП-ПЕС. Действащият български европейски комисар Кристалина Георгиева /по рождение Сталинка/, изпратена в Брюксел от правителството на ГЕРБ, действащият президент на кръга Капитал Росен Плевнелиев, бившият премиер Бойко Борисов и бившият президент изиграха перфектно картите си. Комплотът между различни интереси този път ще сложи край на управлението на БСП и ДПС.Значи все пак Борисов го е страх. Значи и че интересите на олигархията са били засегнати. Щом е така, не означава ли, че вървим в правилната посока?

238

фен

преди 10 години

Мишо е голям пич ! Да е жив и здрав и все така да громи герберастията !

237

Анонимният

преди 10 години

Със Сикаджииски пари Генерал можеш да станеш и в централата на ЦРУ снимка да си направиш и до всякакви известни личности , но ТИКВА за цял живот оставаш !

236

Анонимният

преди 10 години

Борисов очевидно си въобразява, че показвайки се във Фейсбук сниман в сградата на ЦРУ, това някак си ще изчисти образа му на мутра и сикаджия, за което едва ли има човек в България, който да не е наясно. Не, че и янките не знаят що за птица е Борисов, но при тях важи правилото *** син, ама наш.

235

Анонимният

преди 10 години

Бойко Борисов публикува собствената си снимка на стената си във Фейсбук, застанал мирно в сградата на ЦРУ. Към снимката Борисов не е добавил нито думичка. Позата му е показателна равниииис! по Съединените американски щати. Очевидно с показността на снимката Борисов иска да ни внуши колко го любят янките и колко изобщо тачен е там.

234

Случаен

преди 10 години

Много ходил, много видял, много четял, ама нищо не научил и нищо не разбрал и е един ***. До преди 4 години мразел БСП, а сега мразел ГЕРБ. Явно обича според интереса. Да вземат да се съберат с Бареков и Слави Трифонов и задружно да мразят Бойко, защото нещо не им е угодил. Ало Шамар ти и да тичаш срещу Първанов и Бойко неможеш ги стигна. На светлинни години си от тях. Тъпчо смешен. Зад тях стоят хиляди българи.

233

EC

преди 10 години

Едно голямо ЕВАЛА за Шамара! За смелостта му да изрече истини които всеки от нас инстинктивно усеща, но ни е шубе да ги признаем открито.

232

ГЕРБ рекетира

преди 10 години

Ако Мишо е платен, то какъв тогава е Андрей Слабаков ? Големия дисидент и той се продаде за парички на Борисов и сега е тих като писенце ! И как иначе , в замяна жена му има роля при личните шутове на Борисов и ГЕРБ "комиците "!!!! ГЕРБ рекетира интелигенцията признайте си " столичани" !!!!

231

безпартиен

преди 10 години

БСП са ЕДИНСТВЕНАТА партия в България с вътрешни демократични процедури за избор на кандидати, а не лидеро-мутренски тип организация. Факт! Но това далеч не ги прави 'най-демократичната' партия. Самите идеи на социалистите са за повече намеса на държавата в бизнеса (не че не трябва в някои сектори), за повече държавен контрол, възстановяване на публичен контрол над приватизирани предприятия. Това не са от баш демократичните мерки :)..Отделно по-възрастните им членове са си СССР кадри!

230

Анонимен

преди 10 години

БСП КАТО НАСЛЕЛНИЧКА НА БКП,ПО МАНТАЛИТЕТ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛА.БКП ПРЕЗ В,.С.В.МИНА В НЕЛЕГАЛНОСТ НЕ ПО ВЪТРЕШНИ ПРИЧИНИ/КАКТО ЮГОСЛАВИЯ,ГЪРЦИЯ ОКУПИРАНИ ОТ ХИТЛЕР/А ППО НАРЕЖДАНЕ НА КОМИНТЕРНА/АЛКАИДАТА НА 20 век.ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО БИ РЕАГИРАЛО ПРИ ВОЙНА ДА ОСЪДИ ТЕЗИ КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ ЧУЖДИ ЗАПОВЕДИ.И НА НАЙ ПРОМИТМИТИЯ МОЗЪК ДА СТАН ЯСНО,ЧЕ ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЕИМАЛО.Т.К ИМАШЕ МНОГОПАРТИИНА СИСТЕМА,А НЕ КАКТО ПРИ ФАШИЗМА И КОМУНИЩМА-ЕДНА ПАРТИЯ ЕДИН ВОДАЧ НАЧЕЛО.ИМАШЕ ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ В

229

Мария

преди 10 години

Бсп-Моника Станишева с главен"готвач" Дъбов шефа на СИК-Шумен, започнаха новата изборна кампания. От всички техни простотии, ще спечели " АБВ" на Първанов. Най - малкото е по възпитан и има стил. Една прогноза: След година две ще стане, както в Германия. Голяма коалиция ГЕРБ-РБ-АБВ. Само така Гея, Бея и съчмата, ще бъдат отстранени от властта.

228

Анонимният

преди 10 години

Герб са като куршум с изместен център на тежестта влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа

227

f

преди 10 години

Абе, откога мнението на всеки *** и *** получава отзвук като "новина", пък било то и в хумористичен новинарски сайт като Днес? А и кой точно беше Мишо Шамара, че има значение какво е казал?! Моля, ако ще е така, веднага ме уведомете, когато стане ясно че е пръднал!

226

Kuncho

преди 10 години

Нормално да ги харесваш, нали и ти си толкова *** и нагъл като тях!

225

Къци

преди 10 години

До АнонименАма пък патериците Бойко и реаниматорите се чудят коя коя да подпира.

224

GERB OVER !

преди 10 години

Ако Мишо е платен , то какъв тогава е бездарния Мартин Христов , полицайчето ? А е викнал против Боко , а "са го убили" в сериала и са назначили някой друг -в Бургадидас е пълно с гладни безработни актьорчета верни на Тиквата ! Като "дъщеря му" на Джаро например ...

223

Един българин

преди 10 години

До Анонимният 231"Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат"..., който комунистите не искаха да признаят, че е извършен от техните приятели от Хизбула, на чийто вестник Станишев беше поместен на първа страница, отхвърлящ подобни твърдения !?!Кого се опитваш да заблуждаваш, червен лицемер ?! Един от най-жестоките атентати в историята на човечеството е извършен от българските комунисти - в църквата Светс Неделя ! Ти забрави ли ги тия неща ?

222

Анонимният

преди 10 години

СМС от Бойко до Кулезич:Мисля те! Обичам те! Не ми е удобно да говоря в момента, защото ме слушат, ..Играя в сериала "ПОД ПРИКРИТИЕ" . Вече 4 ти сезон играя и още не могат да ме хванат!"

221

Анонимен

преди 10 години

до АНОНИМНИЯТ ТИ МЯМА ЛИ ДА ПОЧИНЕШ МАЛКО ,БЕ ЧОВЕК