107

Rumen

преди 10 години

Което изследване просто доказва отново че българите са *** народ, заслужаващ съдбата си.

106

Иван

преди 10 години

Вижте какво каза Бюрека при Кулезич? Този човек с 2% доверие нещо много си повярва:"Сидеров вече не го броя за жив. Мисля, че е политически труп", подчерта политикът. И допълни: "Целта ми е да управлявам държавата в продължение на два мандата, за да оправя положението на хората. Готов съм да мина през политическите трупове на Станишев, Борисов, Сидеров и Янев ".

105

фашисткия Герб

преди 10 години

Герб е най-вредната партия за България ,видяхме го през последните 4 години! Тарторите й се гавреха с обикновения българин като го обиждаха по най-долнопробен начин! Богатите се ползваха с благоразположението на Герб и доунищожаваха бедния българин с ниски доходи и високи цени! Беше едно тоталитарно време през Герб с диктатор- Борисов и негови подвластници-Цачева ,Дянков и Фидосова!

104

fen

преди 10 години

Поръчкови простотии.Всички са вън при една малко по сериозна алтернатива

103

Женя

преди 10 години

ГЕРБ никога няма да се върне на власт то е от ясно по-ясно, който вярва в обратното е наивник! Ще имат един процент около 15-те и ще се въртят коалиции, БСП също няма да има мнозинство и те ще въртят коалиции. ДПС си имат абонамент за 7-те процента. Въобще картинката ще се повтаря може би поне още има няма 10-тина години че и повече!

102

Анонимен

преди 10 години

Бих искал да видя и изследване на НЦИОМ, но уви.

101

Барозу

преди 10 години

Ей за т'ва ГЕРБрастите са по-долни и от БСП и ДПС:Кои са комунистите бе?БСП-които подкрепиха Обама и Вашингтон за удар по Сирия, а не Русия.които смъмриха Ангелов, че казал 1 добра дума за Асадкоито ходят в Брюксел, не в МоскваКоито теглят заем МВФ, като ГЕРБ, а не от БРИККъде виждате комунисите бе? Ако глеате партиен произход то ГЕРБ са същите комунисти!Който разделя и слоубетрябва с думата комунисти *** в нечовешки мъки, защото да погубвате Българския народ, долни червени лицемери

100

Анонимен

преди 10 години

До Борисов в Затвора!!!Togava se samoubiha 2ma dushi a sega vseki den se samoubivat po dvama izgnili kokunisti takiva ,vas trqbvashe kato Chaushesku na stenata

99

КОШМАРА

преди 10 години

До Иван 100 ........АЗ САМО СЕ ЧУДЯ ОТ ДВАМАТА ПИДАЛА КОЙ Е БИЛ АКТИВНИЯ И КОЙ ПАСИВНИЯ- БУДА ПРАЗНАТА ТИКВА ИЛИ ***??? НО КАТО ГЛЕДАМ БУДА КАКЪВ Е РАЗГОНЕН МЪЖКАР И НЯМА ЖЕНА КОЯТО ДА ЖЕЛАЕ ДА ГО ЗАДОВОЛИ Е ЯСНО КОЙ Е БИЛ ДАМАТА ВЪВ РОМАНТИЧНАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ БУДА МЪЖКАРЯ И *** НЕЖНИЯ

98

Борисов в Затвора!!!

преди 10 години

Герб ги помпат !! Не може хората ,които изгонихме с камъни и дървета преди година пак да имат толкова голям процент! Герб е партията заради ,която се самоубиха десетки хора и то млади, и те да лежат на съвестта на един самонадеян, самовлюбен интригант и двуличник- Борисов!

97

Самотният Вълк

преди 10 години

Тези дни Атака внася предложение за задължителното гласуване на избори .Следете внимателно кой ще са против това предложение .Аз още сега знам отговора на това предложение .

96

Анонимен

преди 10 години

GERB OT 12 godini vinagi bie komunistite i sega radvayte se che Dogan vi podkrepq otzad

95

Самотният Вълк

преди 10 години

До Peshonizer И аз това се чудя приятелю как така мутрите от ГЕРБ събират толкова много проценти след толкова много провали и разкрития за бандитските им сделки с олигарсите и продажниците на България .

94

Барозу

преди 10 години

За нас няма значение дали ще управлява БСП или ГЕРП.И двете кли ни служат вярно, подариха ни всичко, което наричахте ваше и скоро ще изчезнете.Разделението на комунисти и анти-комунисти е много удобно защото, винаги гласуваш за нашите.Реално ние сме комунистите. Ние спонсорирахме болшевиките, това бяхме ние и така превзехме Русия.Има една партия обаче, АТАКА, малко ме притеснява, но Българите са *** и няма да вържат!!Така, че сбогом, Българи, хахахах!

93

jan

преди 10 години

До А такаБъркаш бе, за БСП ще гласуват 216% и ще преизпълнят петилетката само за 6 месеца.

92

Иван

преди 10 години

До Стойко 96Аз се чудя след този СМС на Будата към Барека,жена му как не е пуснала молба за развод!? Будиста сам си призна че мечтата му е да стане П..дал а когато е пуснал смс-а че приключва любовта си към Барека вече е бил такъв. Има ли са наистина страстни и нежни отношения в Банкя,но Барека решил да се откопчи от връзката им,не зная само жена му как го е превъзмогнала! Барека казва че е минал само с дълги обяснения и молби!

91

Peshonizer

преди 10 години

Как герберунгелите ще имат толкова много проценти - не ми е ясно. Всичките им поддръжници се разбягаха като ***, в момента, в който партийната хранилка секна. Сега след евро изборите, а после и кметските, ще са щастливи ако имат и 5%...

90

Анонимен

преди 10 години

Ако изборите бяха днес, ГЕРП и БСП отново щяха да демонстрират как без да положат дори усилие да прикрият, се купуват близо 100% от *** гласове!!Иначе АТАКА е ясна, срещу нея лъжите са като на Боко простотията, винаги са я отписвали в инаги влиза!

89

до 94

преди 10 години

Викаш по-добре е да дойдат пак ония на власт и не на 2 лева да се радват, ами на замразени заплати и пенсии за години напред, гарнирано с обещания за светлото бъдеще в неопределен срок.

88

Стойко

преди 10 години

Сега разбрахте ли защо е настъпил разрива между Бареков и Борисов? Барека разкри това при Кулезич! Ето:"Борисов ми изпрати SMS, който гласеше: Ти си лош, не те обичам повече. Поводът беше, че съм поканил политик, който той не харесва. После трябваше да се обяснявам на жена ми, че с него нямаме отношения", обяви политикът