95

истина

преди 10 години

Да се накажат да си платят парното за времето на престоя .....

94

Читател

преди 10 години

Като са толкова за демокрация, защо пречат на другите,още повече на задочниците.Човек си работи, взема си отпуск за изпит, а някакви надрусани лентяи не го допускат в университета.Егаси ***!

93

99

преди 10 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В УКРАЙНА Е ЧЕ ТАМ СТОЯТ НА СТУДЕНО И СЕ БОРЯТ А ТУК СА СЕ ЗАКЛЮЧЕЛИ И СТОЯТ ДО ПАРНОТО И СЕ ГРЕЯТ САМО ТЕ В ТАЗИ ГОЛЯМА СГРАДА ЗА СМЕТКА НА ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИИ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ 95% от студентите не подкрепят

92

Анонимен

преди 10 години

Някой знае ли колко са студентитеот тая кукупация?А дали няколкото от тях не са в категорията "Като уча ми се завива свят" и са с по 20 невзети изпити? Та що да не се пробват в друга сфера...Що не окупирате НС?

91

До 119

преди 10 години

Говориш нещо за промити мозъци... ми помисли дали твоя не е промит?!?Ходил си бил по протести... ми като не те искат хората и челна стойка да заемеш, пак никой няма да ти обърне внимание!Явно това напъване, подхранено от преподаватели - политикани в Университета и подопечните им студенти не се харесва на народа. Ако се е харесвало, до сега да сте спечелили избори и да сте в управлението на държавата.Кротнете се сега и се заемете с нещо полезно и смислено.Нещо смислено и полезно, ще има ефект

90

Анонимен

преди 10 години

Големи сте моралисти всички.Заслужавате си *** и Доган, Р.Петков, Гоце, Й.Цонев и останалите. Заслужавате си мизерията, в която те превърнаха България.

89

Селянина

преди 10 години

ГЛИШЕВ на гилотината !!!

88

До 117

преди 10 години

До До 115Ами, повече се доверявам на студенти, които искат да свалят комунисти, отколкото комунист и турци- Първановци, Сергеййвци, Догановци и т.н.Значи или подкрепяш настоящото правителство или си против него, но държиш с други методи то да бъде свалено?Та, ние опитахме с други методи- напълно демократични- протести 2месеца и тези чугунени глави се направиха на ощипани. Явно комунист от демократични методи не разбира., защо не тогава с окупация.А другия вариант е просто да си искаш БСП

87

КОЛЕВ

преди 10 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ ТОЧКА НА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ. НАМИРАМ ЗА РАЗУМНО НА ТЕЗИ *** ДА ИМ СЕ РЗКАЖЕ ИГРАТА ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ : МВР, ПРОКУРАТУРА, ИЗКЛЮЧВАНЕ ОТ УНИВЕРСИТЕТА. БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ "РАНОБУДНИ " СТУДЕНТИ, А ОТ ЗНАЕЩИ СТУДЕНТИ. ОТ ОКОЛО 10 ГОДИНИ, ПРИ МЕН НЕ Е ПОСТЪПИЛ СТУДЕНТ, КОЙТО ДА Е В ЧАС СЪС ЗАНАЯТА!

86

До 115

преди 10 години

Разбира ти кухата лейка...От дърветата не можеш да видиш гората.За какви студенти говориш всъщност?!?От окупиралите Университета всъщност има 3-*** бивши студенти, завършили предишните години и ЕДИН настоящ студент!!!! Останалите са странични хора.Това са ***, умело направлявани от ДСБ и така наречените "реформатори", за да им прислужват в борбата за власт.От тук нататък брътвежите ти за младост, борене за "идеите си" и за принципи са напълно безпочвени. Точно тези драпат за власт - тук!!

85

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен20-30 "студента" не са всички!

84

Анонимен

преди 10 години

Според коментарите, явно народа си иска електрификация и съветска власт.Да напускаме ЕС тогава и да се превърнем в официална втора Украйна, *** народе.Студентите са млади, борят се за принципите и идеите си.Те са умни и ще напуснат тази ***, ще отидат на запад и ще се оправят.Но...промития бг мозък, който остава тук, няма да се промени.

83

kremenaabv

преди 10 години

новите окупатори са провокатори ,в комбината е и охранителната фирма

82

тцЪ

преди 10 години

Жалко, че проф. Илчев нямаше куража да изхвърли 50-тината *** от СУ още по време на първата окупация. Лесно можеше да си "върже гащите" с правилника на университета и невъзможността да наваксат материала до сесията. Пуснете им едни заверки на тия хуманитаристи и гледайте цирк.

81

до 110

преди 10 години

Казваш го, защото никога не си имал възможността и амбицията да учиш в университет ли ? Да ти кажа не зависи къде си завършил, а колко усилия си положил и какво си научил през следването си.. Оправданието на мързеливите е - защо да уча , като и без това мога да си намеря работа за същите пари. Ученето е за знания, запомнете го !

80

Анонимен

преди 10 години

А кой допусна Алма Матер да стане боксова круша? - Самият Иван Илчев, който заедно с кукунделата доц. М. Стефанова заиграваше в окупаторите и не спазваше правилника на университета.Сега какво вие пред медиите?Да си подава оставката и да дойде ректор дето няма да се съобразява с някаква надрусняци, а ще кара според законите и правилниците.

79

Ирен

преди 10 години

Улеле. Превземаа го Университетот. Значи учиш не учиш, взимаш някаква келява диплома и с нея ставаш продавач в Лафката на Пеевски. Те тва е.

78

мама

преди 10 години

До до nikosДа, този професор е ***. Да, този университет не струва, защото не е дори и в топ 200 на Европа. Благодарение на такива професори, академичността в Българие е пълен ***, а повечето студентите са обичливи деца заменили селските дискотеки със софийски такива.

77

Анонимен

преди 10 години

абсолютно е прав професора ,група *** саботират всички останали.нищо чудно някоя партийка да им е дала левчета

76

varg

преди 10 години

Събирам 15 лева за една ножица за ламарина и ще освободя университета от тази ***.