13

az

преди 10 години

едно нещо което е природно заложено не може току така да се премахне ,както евреина никога няма да спре да се лакомее, както *** никога няма да спре да краде, както руснака да пие , и американеца да простее ... тези неща не се променят така лесно

12

2

преди 10 години

Вместо да следят кой има негативно мнение и да налагат санкции ...по добре самите евреи да направят така ,че другите народи да ги приемат добре.Мисля ,че те преекспонират да вменяват вина и държат постоянно пръста в раната...какво да направят немците за грешните решения на Хитлер...да си направят масово сепуко ли ,за да се спре това...

11

bashkircho

преди 10 години

До 12A mi te tam sa vsichkite ludi. Kakto i po komentarite tuk deto osven da pliuat neshta koito ne razbirat drugo ne mogat.

10

bashkircho

преди 10 години

Az niamam nikakyv problem s evreite... imam priateli evrei i sa napylno normalni hora za kakvo revete vsichkite niamate si idea 100%. Govorite razni gluposti na izust chuli ste neshto niakyde i aide

9

Анонимен

преди 10 години

мразя и Хитлер и С талин защото не са изчистили света въшките и гнидите но никога не е късно да се напръска

8

Анонимен

преди 10 години

Евреите са най-алчните за чуждите пари хора,затова никой не ги обича.

7

Античифут

преди 10 години

"Множат се съобщенията в социалните мрежи, пропити с ненавист""Ненавист" е глагол среден между глаголите "Омраза" и "Презрение"Дали антисеитизма е породен несправедливо от расистки, нацистки, фашистки или други възгледи и причини и значи "Омраза" ? А?илиот презрение към тяхната подлост.Народ, чиято гордост се крепи единственно на теории че са по-умни, по-образовани или по-ентилигентни са за съжаление.Пък нека вашата гордост да държи. Ама като излезете пак извън позиция ще викате "Расизъм".

6

Анонимен

преди 10 години

Както на *** генно му е заложено, че всичко , което докосне си е негово и няма сила, която да му обясни що е чужда собственост и що е кражба, така генно е заложено при евреите, че те са висшата раса, че са богоизбрани , а другите сме някаква тор от която те избуяват. Може би затова от римско време та до днес все на някой му писва и редуцира броя им до приемливи размери.

5

zeus

преди 10 години

Антисемитизма не е от вчера, а е вкоренен в Европа от ранното средновековие, явно за това си има причина и не може да бъде премахнат изкуствено.

4

До 3

преди 10 години

Колега, пропускате и закона за махалото. 70 години евреите преекспонираха идеята, че Хитлер и Германия са избили 6 млн. души сякаш по това време не са избити по един или друг начин 50 млн. И да не забравяне, че преди Хитлер да започне да ги избива, беше натоварил де що пътнически кораб имаше с евреи за да емигрират някъде, където са желани. С изключение на един, всички кораби се завърнали в Германия. Това също означава нещо. Явно има причини поради които *** и евреи не са обичани от никой.

3

razgradski pop

преди 10 години

Европа преди всичко трябва да си зададе въпроса ЗАЩО антисемитизма нараства и като намери отговора, според него да намери и решението на проблема..а не да изпитва безкрайно безпокойство..

2

56

преди 10 години

Време е вече евреите да разбертат, че има по-силни закони от тези за парите. Колегата с 2 много добре го е казал.

1

3-ти принцип на меха

преди 10 години

Ако едно тяло действа на друго тяло със сила, то винаги второто тяло противодейства на първото тяло с равна по големина и противоположна по посока сила.(Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.)