23

край

преди 10 години

При мажоритарни избори в два тура. Наистина партиите ще се запазят като имена, но ще се променят хората които влизат в парламента. Най вероятно даже лидерите на паритиите няма да влезат. Станишев не може да бъде избран мажоритано Сидеров абсурд, Яне янев абсурд, Бборисов може би. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА променят изцяло политиката в България. За това са тотално нежелани от политиците - всички политици.

22

Анонимен

преди 10 години

Единственият начин да се промени нещо в тази държава1.Задължителон гласуване 2. Електронон гласуване (като за начало може и машинно, но само ако е въведено за ВСИЧКИ - без да се ползват немашинни бюлетини)3. уседналост поне 6 месеца - нещо което го имаше досега но го гласят да отпаден4. най моног два мандата за общинсик съветници, обл. управители, кметове и депутати

21

край

преди 10 години

ако мажоритарните избори не променяха нищо - отдавна щяха да са ни ги въвели. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА и лицата на прехода ще са вън от политиката. те добре си го знаят това за това и напоително ще ви обясняват как тези избори са най лошото нещо нищо че в половината цивилизован свят изборите са мажопритарни 1/4 от страните са със смесена систевма и само 1/4 са с със чисто пропорционална система.

20

Анонимен

преди 10 години

ТАЯ *** прекалено често си изпуска нервите в парламента ,много е злобна ,разконцентрирана ,не може да се контролира ,не може да се владее,прекалено *** се държи /като волен/а това какво означа няма място във взимане на решения за държавата няма право да пише закони та тя е неузнаваема тя има болни амбиции да е постоянно във власта

19

Анонимен

преди 10 години

Ако въведем мажоритаранат система това значи да имам или две партии (както е в АНглия и САЩ) или два блока по две партии (както е в германия), т.е. най вероятно ще останат дав противосотящи блока герб - РБ срещу БСП-ДПС, а АБСОЛЮТНО всички други партии при мажоритарен вот няма да влизат парламента. Аз пък си мислех, че искаем плурализъм и представителстов на хората. Всъщност ние и в момента сме мноог близок до германската система, въпреки че не сме я въвели.

18

читанка

преди 10 години

Първо четене, второ четене, трето четене... Колкото и да минават на първо четене, на нас не минават тия номера. Махайте се, червени престъпници! И за народа по - добре, а и за вас, ако все още не сте го осъзнали!

17

Анонимен

преди 10 години

мажоритарните избори нищо няма да решата за сължаление - мутри и изпечеин бизнесмеин като Галеви, ковачки и прочие ще си напазаруват по-лесно *** гласове или дори цели села, каккот Ковачки бе заплашил 400 000 души работеищ в предпиятията му, че ще ги уволин ако не гласуват за Лидер и вез 3,7 процента.... или какот Галевите взеха в Дупница 42 процента и само Атака бяха пред тях. нима Борисов не спечеил мажоритарон за кмет - кой бе той - една мутра!

16

Анонимен

преди 10 години

Нищо ново няма да се случи с "новият" ИК. Проблема е тези които го прилагат. Това е измиване на ръце от страна на БСП - "ето махнахме фидофщиновата". А всъщност нищо не се направи.

15

Анонимен

преди 10 години

Добро утро ... избори, изборен кодекс, глупости - изборите са за да си мислят овцете, че от тях зависи нещо.

14

Анонимен

преди 10 години

Манолова както си сменя съпрузите и любовниците, така променя и законите. Докога ще търпим най-голямата манипулаторка на избори, изпечената купувачка на *** гласове Мая костинбродска да си разиграва номерата?

13

иван

преди 10 години

Браво.

12

депутат

преди 10 години

Новия изборен кодекс връща автобусите от Турция и далаверите в изборните секции. Това е свършила клеветническата магистралка сестра Галева. Егати и народното събрание щом Мая Манолова го командва.

11

Анонимен

преди 10 години

Маьо ,хората искат мажоритарни избори ,ти кво си пишеш пак на твоя глава пак ли не чуваш какаво иска народа *** овца

10

д

преди 10 години

И Фидосова и Манолова са си кокошки. Но преференцианалния вот трябва да стане 4% или 5% да видим разни партийни недоразумения как ще помиришат парламента!

9

bobo

преди 10 години

... и що ни се носи славата,че имаме най-красивите жени!!??? Като гледам двете снимки на първа страница-изчадието Златанова и до нея Мая общата,е бати и красотата!!?? Ми .... неам думи!!!

8

Анонимен

преди 10 години

Щом Мая пише законите егаси държавата нали знаете на нея кой и диктува -Доган

7

Анонимен

преди 10 години

два мандата за всичик депутати, области управители, общински съветници, кметове и президнти и задължителон гласуване

6

Бо

преди 10 години

До СпонгиБягат от електронното гласуване, защото червените бабички го мислят за 'кабела от едната страна, телевизора от другата страна'.

5

Анонимен

преди 10 години

МАЯ Е ПРОВАЛ

4

КУДКУДЯЯЯЯЯК

преди 10 години

Кокошката мая снесе поредното червено яйце. Предстои й мътенето на изборните фалшификации и манипулации.