87

Анонимен

преди 10 години

а няма ли нещо за адът през който минава всеки ден българския нормален човек

86

noname

преди 10 години

Представям си адът в Руската армия какъв е - това за тях е като детска игра сигурно

85

Петко

преди 10 години

Като гледам старшината как е седнал на столчето, и обучава бойците, ума да ти зайде и на елитните подразделения. Чибучето му липсва.

84

Анонимен

преди 10 години

ruskata armia e po dobra .xamerikancite sa dezertjori 4erni i eltan jon

83

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше американската армия, досега в САЩ да са направили революция

82

The wizard

преди 10 години

Брех, разбирачи... брех, военни специалисти... То не бе армията по-добра, не бе руската... В сегашния свят няма кой гък да каже на тази армия, ама вие си знаете, че са гола вода. ***, ***... Сега някой умник ще каже, ама ако нямаха техниката и парите... Ами ако, ама ги имат и те тава е те.Сърбите се канеха да си бият овнешки главички, ама ги опърдяха дистанционно. Нищо че са зле... Нещастници.

81

Шоп

преди 10 години

Големи разбирачи сте сичките, ама на ракийка с кисело зейе. А кервана си върви.

80

Анонимен

преди 10 години

Добре ги подготвят войниците в САЩ, само че тези войници предадоха на света всички военни престъпления на непобедимата американска армия.

79

Анонимен

преди 10 години

Американците печелят с много $$$$$. Имат най-модерните и технологични оръжия, самолети и самолетоносочи. Така налагат политиката си навсякъде по света срещу хора, които не могат (или поне почти) да им отвърнат по същия начин у дома с САЩ. За тях всички неудобни противници са терористи, олицетворение на злото и т.н. Но рано или късно ще си го получат. Най-големите *** - живеят в дълг на целия свят. И се налагат със сила. Но ще дойде и разпада и на тяхната империя. Защото са самозабравили се.

78

Анонимен

преди 10 години

явно по доло писалите не са ходили в казарма Има танкисти , артилеристи,пехотинци(кашици),механици А днес има много *** като вас , който си мислят че всичко което хвърчи се яде Повечето от вас тук ще се откажат на 3 ден

77

Нико

преди 10 години

Скоро войниците ще станат излишни и войните ще се водят с роботизирани самолети, и танкове. Така че все тая.

76

Морска невестулка

преди 10 години

Американците са бездарници и не са никакви войници, а прости мухльовци и перковци. Най-добрите бойци и войници са в руската армия, в немската през двете световни войни и в българската от 1878 до 1944 г. Може би и японската армия от втората световна. Американците се мислят за Чък Норис и Рамбо и имат много добри ресурси и снабдяване, но като единици са кръгла нула. Те сърбите ги чакаха да се бият на земята - човек с човек - по време на войните от 90-те години, а американците само пускат бомби.

75

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 102 Пич тази армия до 2008г, в Ирак имат 10000 дезертьори.

74

Анонимен

преди 10 години

Тия дето пият кръвта на кобрата май са франсета или Легион Етранжер.

73

do 68

преди 10 години

Никого не изнудват, армията им е изцяло професионална и добре платена. Няма по-лоялен войник от този, който се бие за пари. Това го е знаел още Александър Велики, чиято армия никога не би го последвала през половината свят, ако не е очаквала плячкосване и богатства. Другият ефективен мотиватор е защитата на родината, и само в това е силата на наборните армии на Русия и Китай.

72

Анонимен

преди 10 години

Вие се шегувате......хахахаха............... Какви са тези шкембеджии? Ако това е елитната им армия ясно защо бягат от физически контакт . Махнете ги,моля ще им се смей цял свят. ХАХАХАХАХА

71

Коиловска сливова

преди 10 години

В България трима пияни селяни нашамариха отряд елитни френски разузнавачи .Стига сте не занимавали с тези позьори

70

Анонимен

преди 10 години

86, какво ще кажеш за "нежните" момчета израснали в Тексас, Аризона, Колорадо, Аляска и т.н.? А ти в кое Трънско или Видинско село си израсал, примитиве?

69

Анонимен

преди 10 години

и след всичко това идват руснаците и ги нашамаросват и всички тия снимки заминават...

68

Анонимен

преди 10 години

Аз признавам само Чък Норис