66

Анонимен

преди 10 години

До стига сте лъгали 59Как си го представяш, че Кунева еднолично и на своя глава, без да е компетентна в ядрената енергетика подписва за спирането на реакторите ?Мисия OSART на МААЕ в блокове 1-4 през юни 1991 г. открива много оперативни проблеми, включително: липса на култура на безопасност заплаха за трудовата безопасност слаба радиационна защита липса на структурирано обучение на операторите непълни оперативни процедури [5]

65

Одисей 1

преди 10 години

До 59Кунева-Пръмова затвори работещите реактори на АЕЦ Козлодуй---------------Блоковете ги затвори БСП защото още при Беровото правителство избрано с мандата на ДПС и подкрепено от БСП започна процедурата през 1994, която тогава дори не включваше никакви компенсации.

64

ахил

преди 10 години

До Одисей1 Вашите приятели от ДПС Ви биха мощен депесарски шут на първото карикатурнодемократично правителство слицето филип димитров. Това е първото про турско правителство на МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

63

сугарени евгениев

преди 10 години

До сикаджийската мутра 55! Много си *** и много си ***, като всички от гербаджийсакта ти престъпна групировка! Безброй пъти досега беше казано какво точно прави и ще праив РБ! Но, езикът на младите, кадърни и интелигентни ръководители на РБ не е за сикаджийски мутри, престъпници, рекетьори и прочее престъпна ***! Нормалните, интелигентни и честни хора в Бъэлгаиря ще гласуват за РБ!

62

Преброяване

преди 10 години

За ГЕРБ +За БКП=ДПС=Юруш=*форматори, Бюрлек Дудуков, Шопарски,АБВ................... -

61

Анонимен

преди 10 години

Одисей, аз пък ще гласувам за герб. Като поогледам партиите все са били в договорки с бсп с изключение на герб. Имат моя глас и този на 7 членното ми семейство. А вие още преди изборите хулехте герб повече от комунистите и ето какво ни докарахте. Гей, бей, луд и държавна сигурност.

60

Анонимен

преди 10 години

Какви реформи ще правят ? Ако толкова много знаят и могат, както се хвалят, нека пишманреформаторите отворят предприятие с поне 2 000 работни места. Можещите и всичкознаещите пишманреформатори нека изтеглят кредит от банка, да инвестират, да плащат заплати и данъци, така че да покажат способностите си за реформи и мерки в едно предприятие за следващите редовни избори. Хайде, реформаторчета, готвещи се да експериментират с народа и държавата и да правят бели на чужд гръб !!!!

59

Българин

преди 10 години

У нас на честните и почтени викат , че са луди. Това е истината драги сънародници. Президента и Борисов са такива в управлението и това не е нормално за престъпниците от БСП-ДПС-Атака-ДС. Нямам никакви сантименти към някоя партия, но просто наблюдавам как ще стане по добре за народа. Със сегашните управляващи е умирачка. Тия *** крадат по 24 часа в денонощието, защото повече часове няма.

58

Българин

преди 10 години

Да обобщим:- т. нар. "Реформатори" - *** на ***- АБВ- уж отлюспени, но реално комунягата винаги си остава ***- Бюрлеков, платен дудук на депераса Шопарски- и прочее и прочее нароени псевдо демократични партийки, които искат да разбият всичко в дясно.А там си е само една партия, която ПАК ше шибка комуно- турците- ГЕРБ!Колото и да не сами проятни това са фактите. Пред всякакви други псевдоалтернативи, само те имат потенциала да изритат крадливите антибългари от властта!!!

57

Одисей1

преди 10 години

Някой от ввас с минусите може ли даде алернатива на Реформатоския блок КОЯ МУ Е АЛЕРНАТИВАТА ХАЙДЕ БЕ ОТКОГА ВИ ЧАКАМ ЗАЩО МЪЛЧИТЕ

56

Бай Ганьo

преди 10 години

До Одисей1 Истинско и грамотно - не може да е печелившо в България! За съжаление! Овцете си искат коч - да ги мърли и да могат да пасът (крадът) на воля....

55

стига сте лъгали

преди 10 години

Кунева-Пръмова затвори работещите реактори на АЕЦ Козлодуй, а Касим Дал е слуга на ислямиста Ердоган и на ГЕРБ. Всичките тия и техните протежета многократно са предавали партиите си и избирателите си, много пъти са били във властта и винаги са се проваляли. Какво им пречи да предадат и поредните балъци, които се хванат на въдицата? Нищо не им пречи. Но вече балъци НЯМА! Запомнете го това, драги лъже-реформатори!

54

Анонимен

преди 10 години

Едно време и дръгаря Лилов се занимаваше с наука като костовата а снахата на бсп си я избирайте може пък да се намерят бунаци да гласуват за вас. Надето май ще излезе най читава от всички ви.

53

Бляк

преди 10 години

Е какво четохме преди има-няма седмица? Какво се промени? Имало ли е разговори с ГЕРБ? Или зависи днес дали не сме станали с лице към възглавницата? Кой го е еня за поредната декларация? Нито на йота не излизате от българския политически мейнстрим, който по същество си е една вада л.***! Пораснете най-после!

52

Одисей 1

преди 10 години

Хекторе много са ти слаби опорните точки подадени ти от тъпата пиарка Моника Йосифова , която май ще изде главата на твоя лидер с глупизмите си , червената партия се разпада .Кой знае може би преди години тя да е прецакала банкера шеф на ПЧБ сега прецаква и Станишев Опасна жена

51

Одисей1

преди 10 години

49 на кое викаш политически труп на 300 000 гласа подадени за тях общо през май миналата година или на 9% подкрепа сега според социологиеските агенции , Добре ако те са политически трупове , кои за тенб не са политически трупове .

50

Анонимен

преди 10 години

ама това тяхно решение е предпоследно

49

Богдан

преди 10 години

Ремонтираното Общежитие с гръмкото наименование БЛОК а всъщност миризлива комуналкада не си прави реклама на гърба на ГЕРБ защото никой не е заревал за тях,както виждате не Борисов а вашата сбирщина е извън парламента!

48

Одисей 1

преди 10 години

Пръмова, Костов, Нейнски, кой---------------------------------------------46 Нито едно от трите . Пръмова-Кунева отива в Брюксел ако не знаешзащото по всяка вероятност тя ще бъде водач на листата , Костов се занимава с наука а Надето с нея не можаха да се разберат поне за сега , пак с назад с материала.

47

Хектор

преди 10 години

Одисей 1, колко ти плащат да пишеш поръчкови лъжи и глупости за тия политически трупове? Никой няма да излъжеш тук, а тия твойте господари на снимката посмъртно няма да минат бариерата, защото хората не са наивници, каквито се опитвате да ги изкарате. Вие сте креатури на ГЕРБ и Касим Дал, разбирай на Ердоган. Нямате шанс.