176

Анонимен

преди 10 години

Къде си Хулигане, да видиш твойте колеги кви тъпни пускат, кръгли *** са! Затова Бо падна от власт, заради тъпия си лекторат!

175

Анонимен

преди 10 години

И всеки който влиза у къщи трябва 1-во да се поклони

174

Анонимен

преди 10 години

Блазя ти!ХАХАХАХАХАХА!

173

Анонимен

преди 10 години

аз си поръчах и ми изготвиха бюст на Борисовкойто в момента стои над камината

172

Анонимен

преди 10 години

Да, от някоя извънземна цаца го е получил!)))

171

6502

преди 10 години

***, отново новината за Борисов е с най-много коментари! Явно Генерала много ви е бръкнал някъде:)) Освен това е явно най-важняит човек в държавата дори в тотална опозиция:) Плюйте, от злобен матрял човек не става:)

170

Анонимен

преди 10 години

Борисов за пореден път настъпва мотиката, която го удря по главата и се чуди защо.

169

Анонимен

преди 10 години

Сигурно е получил информация от извънземните

168

крес

преди 10 години

Гледам по Истори чанел организирането и развитието на Нацистката партия на и Хитлер и самия него. Поразителна прилика с развитиети на ГЕРБ и Бойко (Главата). Датите и имената са променени. Само, че Хитлер са го уважавали и обичали ... а тоя пфу

167

Гошо Първанов

преди 10 години

ЩЕ навра БСП и Сергей в *** ***!

166

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБерите май ще схванат, че тъпите им номера минават само пред овчият им електорат в България, но не и в Европа !Интересното става, когато нарцисът загуби катастрофално. Дано не съм прав, но това ще е пагубно за неговото здраве.

165

bratya Grim

преди 10 години

Pisna mi ot tozi paranoik i ot negovite manii-tu e nay-velik,tu nyakoy go presledva,podslu6va i t.n Nyama li koy da go spre toya ***,banalen e....

164

Гошо Първанов

преди 10 години

БСП сега ще ги клатят адски много: Бойко най-силно, Първанов и той доста силно, Реформаторите по-слабо и последно най-силно народа на изборите. Съргей го чака лошо време, много лошо, комунистите си заминават.

163

Анонимен

преди 10 години

Е как ще ни искат в Шенген, като ББ е разследван за амфетки преди години ? Вие да не мислите, че е само Холандия на тази позиция ? Просто другите държави са ни направили спирачка по този начин. Иначе ако са 10 държави ще е доста обидно....

162

Анонимен

преди 10 години

ЕНП накрая вдянаха, че заради подкрепата си за Мутрата българите ги намразиха!

161

Анонимен

преди 10 години

ВЧЕРА БОЙКО ПОИСКА ПОМОЩ ОТ ЕНП В БИТКАТА С БСП. КАЗА ЦИТИРАМ " СОЦИАЛИСТИТЕ НАБИРАТ СИЛА И МОЩ,СТАНИШЕВ Е ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЕС , ВЪВ ВЪТРЕШЕН ПЛАН СЪЩО ИМАТ ВЕЧЕ СИЛНА НАРОДНА ПОДКРЕПА И АПЕЛИРАМ КЪМ ЛИДЕРИТЕ ДА НИ ПОМОГНАТ КАТО ИЗРАЗЯТ ТЯХНАТА ПОДКРЕПА С ИЗБИРАНЕТО НА ЖЕЛЕВА ".........И КАКВО СТАНА ? ДОРИ ОТ ЕНП РАЗБРАХА ЧЕ ГЕРБ НЕ СА НИКАКВИ ДЕСНИ И ГИ ОТПИСАХА......ГЕРБ СИ ОТИВА БЕЗВЪЗВРАТНО И МЪЧИТЕЛНО.

160

Анонимен

преди 10 години

Да търсиш чест в *** е нелепо, това не са хора, това са ***!

159

Анонимен

преди 10 години

Кво ти пука ве Боце?!Цял свят те разбра,че си Мутре! Цял свят те разбра що ти викат Буда! Цял сват те разбра че си доносник! Цял свят те чу как правищ водна пръчка у кенафа! Цял свят те разбра че за нищо не ставаш,че наричаш народа си лош матрьял,кучета,караш инженерите и програмистите да стават овчери! Кво толкоз те бъркат някви записи?!

158

СПОМЕНИ

преди 10 години

Бойко не го ли е срам да се показва пред хората.Да си ходи тука по пътищата, къде ходи там!Не разбра ли и няма ли кой да му каже, че хората му се смеят.През лятото се видях с позната, която от години е в Германия.Тя се учуди на прогнозата ми, че догодина пак ще спечели и каза, че там му /ни/ се смеят.Показвали Го по германска ТВ на посещение в Брюксел и немските и колеги коментирали, че Бойко върви така, сякаш отива да бие или да се бие с някого.

157

AНТИМУТРA

преди 10 години

Не им се връзвайте на номерата на ***.Този ход с "АБС" е повторение ,римейк на партията"ЕВРОЛЕВИЦА" от 90 години.За да контрират акумулираното недоволство на народа и на някои техни симпатизанти ,БСП привидно се разделя на две и тази втора част АБС(БСП алтернативна)уж се разграничава от "грешките на първите" и го играят "готените".Така ТЕ(БСП) намалят щетите от гафовете си до минимум и печелят по вече гласове на евровота