241

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ Аре вкарай си и една краставица за адет...

240

Дoн Кольо

преди 10 години

Вирджиния до 361Ох,изведнъж ме се отлепи горната срамна устна,извини ме но отивам за си я залепя с тиксо

239

Вирджиния до 361

преди 10 години

След диктатурата на Тикван, четенето и позора на, който бяха подложени много невинни хора, включителни и лекарите от Г. Оряхвица. Изобщо след цялата пумия на ГРоБ сега написаното от теб срещу Волен звучи меко казано смешно, а да не кажа и неадекватно.

238

АТАКИСТ

преди 10 години

до 364Ей музикален инвалид, не ме занимавай с простотиите си на пияна глава. Толкова си се осрал от алкохол, че буля ти Лепа Брена за Цеца Величкович ще сметнеш за един и същи глас.

237

Вирджиния до 352

преди 10 години

По-скоро не мисля, че западът ще направи конфликт в У-на. За радост на човечеството нямт този потенциал ВЕЧЕ. Имат само една Турция в Европа, която е що годе въоръжена и една Полша. Няма да посмеят ето защо отиваме на втория вариант-да чамакаме финасовата им криза да си свърши работата. Например Р-я дава сега кредит от 20 милиарда долара на Унгария, 15 милиарда на Украйна, опрости заеми от по 25 милиарда на Куба и Никарагуа, и е дала заем от 130 милиарда на САЩ. Финансовите оси се изместват вече

236

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТКак по-скопосано? Да дойда да ти налея акъл с фуния ли? Или да ти подаря по-музикални уши?

235

Дoн Кольо

преди 10 години

Предлагам и Жоро Топлото за министър на Енергетиката

234

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТСравняват ги, защото темата е една и съща. Любе са си измислили само припев. Или и него са спиздили отнякъде. Тия са като Калашников в музиката обаче. Разплачи се щом ти харесва.

233

Вирджиния до 345

преди 10 години

Не, аз просто съм в шок от познанията ви по руски език...а за преставите ви за политика..там вече е страшно. Но сте забавни иначе, такъв дебилизм турдно човек би срещнал на друго място. А що се касае до Волен. Просто той иска да върне икономиата и най-вече ресурсите /златото/ на Б-я. Обвиненията срещу него са пресилени, например Цвъ стоя месец в САЩ и никой не го бита "как така?"! А и никога ням да забравя радостните коментари на бг предателите-как се радваха, че Гергана ще бъде екстрадирана..

232

червено, зелено, бял

преди 10 години

Ще съсипят живота на още един човек, дръзнал да се противопостави на грубото, арогантно, анархично и непристойно поведение на един НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!п. п.вие, нацепени батки, които се чудите как да уплътните времето си, не ходете на купени контра- протести, в подкрепа на тези ...; утре ще вдигнат палки срещу вашите деца.

231

Дон Кольо

преди 10 години

Аз предлагам, освен досега изброените от мен, за министър на правосъдието да назначат Николай Кокинов и да вика пак "Ееееее, забрайихти мъ сичкитиьеееееее"

230

АТАКИСТ

преди 10 години

до 345Впрочем Брачед, сега разбрах колко си ***. Поразрових се да видя защо сравняват шедьовъра на Любе със саундтрака на Кръстника. Някакви музикални инвалиди са оприличили двете мелодии за едни и същи или сходни.ще се разплача от смях вече с вас бе!

229

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния Ти сериозно ли мислиш, че Киргизи и Таджики ще се бият срещу НАТО? А грузинците? Арменците ли ще стрелят срещу НАТО? Чеченците? Защо?

228

Анонимен

преди 10 години

Брояча на коментарите показва над 400, а те са около 350...

227

АТАКИСТ

преди 10 години

До Дoн КольоАз всъщност не съм от АТАКА,записал съм се в тази партия защото искам да изплющя Деница Гаджева и гледам да се увъртам около нея и такива ми ти работи.Чакам на Денито да и омръзне ептен оня дърт *** Волен и ще я вкарам на таванската в мойта кооперация и ще счупя креватя с нея.

226

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ Ако не си чувал мелодия от Кръстникът, чувал си какво пеят дечицата на чичко Снегов в болницата. Филма "Топло". Това е темата, едно към едно.

225

АТАКИСТ

преди 10 години

до 345Не съм чувал мелодията в "Кръстникът". Ако ми предоставиш мелодия от филма напиши я тук.

224

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТНе щом казвам. Коментарите под клипа в Ютюб са такива. Проверих, вярно е. А специално текста е боза, както всичките им песни. Откъде-накъде мъглите са пияни, не знам. Може руските мъгли да са такива.

223

Дон Кольо

преди 10 години

Предлагам да накараме бат Ицо Стоичков да влезе в политиката. Той поне е дал качествен съвет за младите. Цитирам: "Студенти, по-малко учети, повичи ибети". И с оказва качествен съвет, учени от Харвърд го доказаха, че секса помагал за оценките. Вижте, той поне е казал нещо вярно, за разлика от останалите.

222

АТАКИСТ

преди 10 години

до 339Щом казваш!