77

Анонимният

преди 10 години

Реформаторският блок е пристанал на ГЕРБ като поизхабена провинциална фолк певица на софийскамутра.

76

Анонимен

преди 10 години

ааа нашта тиква много жълта станала бе.

75

Гацо

преди 10 години

Защо когато видя Борисов и се сещам за филмчето ТРИМАТА *** ?

74

Анонимният

преди 10 години

Да се твърди, че дясното е ГЕРБ ЕООД е смехотворно! Или че ГЕРБ ЕООД са дясна партия? Че може да се работи с тях? Нима опитът на ДСБ и Атака от предишния парламент не е достатъчен, та някой още е мераклия да се опари от същата гореща каша?

73

фен

преди 10 години

сега всички ползвате южната дъга и се кефите, вашата майка комунистическа. тази южна дъга която направи Бойко Борисов.

72

Анонимният

преди 10 години

Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!

71

Анонимен

преди 10 години

Защо се опитва, като не му се отдава

70

Джедай Мастър

преди 10 години

"Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа."Ейч, алоу, Будьони, тебе те бяха хванали да се обясняваш, че правиш услуга на Мишо Бирата и ти се оправдаваше, че Гоце те бил помолил. Така че не се прави на света вода, нещастно ***. И спрете да ни занимавате с шизофреничните излияния на тоя дебелунген във фейсбук, туитър и пр. Ако някой го интересува, той ще си го следи във въпросните сайтове.

69

Анонимен

преди 10 години

Тази душица е непорочна! Първанов го бил помолил! Но дали е така? Да не би Първанов да е намесен в разговора за тежест?

68

virus

преди 10 години

Бе тоя постоянно в facebook всички даржавни сложители и малки ку.ви са постоянно в този смешен сайт. Пиши си в facebook глупчо на никого непречиш

67

анонимен

преди 10 години

Ама тои не може да разсъждава!Тоя е глупав,много глупав и нагъл!

66

Анонимният

преди 10 години

Гробаджиите, какво заслужават друго освен бой по празните тикви, те не се посвенихада подслушват, да рекетират, да съсипват хора и бизнеси, да фалшифицират избори, да се палят хората заради тях!

65

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ са организирана около своя лидер престъпна група, която разглежда държавата като плячка. Значи ли това, че реформаторите, след като се прегърнаха с ГЕРБ, са съучастници и престъпници?

64

Анонимният

преди 10 години

Реформаторският блок, реши да се коалира с Борисов. Ако редовите членове и симпатизанти на ДСБ и остатъците от старото СДС можеха да преглътнат генерала, то хапката Първанов вече им заседна.

63

до ББ

преди 10 години

Г-н Тиква, тъкмо пък Лютфи Местан може да излезе от равновесие! Именно най-ценното му качество е УРАВНОВЕСЕНОСТТА МУ! Като добавим и сигурния му електорат, отличното му владеене на български език, таланта му в риториката, и не на последно място стилния гардероб (никога не съм го видял кичозно облечен!), той е сигурен участник във всяко едно НС и във всяка една схема!

62

Ostavka

преди 10 години

До 64 evgeni1234 :) Платен коментатор ли е според вас, а?

61

Анонимен

преди 10 години

Христо Бисеров в чист като миньорска сълза. :)

60

Познайте кой пише?

преди 10 години

Познайте кой стои зад Фейса на Тиквата. Всеки друг, но не и неговата Мутра. Той така или иначе не е способен да разсъждава. Затова си е купил дрг да му катиска клавишите, както бае Тодор овчаро четеше от листче, така и Лидеро Пожарникаро пише у Гейсбуко, само че некой друг му подготвя речите. Нищо ново под слънцето на България. А и нали Бае Тодор му е учител на Тикви.

59

наблюдател

преди 10 години

Този на работа не ходи ли, че трябва да ни информират за глупостите, които пише някой от негово име

58

Анонимен

преди 10 години

Новата порция СРС доказва тенденцията станала традиция в новата история на БГ- използване на всякакви технологийки, техники и най-вече на продажната българска душа за сдобиване с компромати. И винаги тези компромати разкриват грозните политически лица на съвремието ни- алчни, безскрупулни, безидейни, устремени само към едно- лично облагодетелстване, физическо и психическо унищожение на бедстващия българин пак за една имотна облага и нищо повече. Е не са ли всичките те маскари Алеко!