43

Смешни арести

преди 10 години

И кво, ще го отнесат в ареста, ще постои 24 или 72 часа и това е , много шум за нищо! Да вземат така да арестуват истинските престъпници заради които сме на тоя хал сега!В момента който мисли трезво и не е емоционален ще каже че тази показност за тези петимата е ненужна и смешна>:) Могат да ги вкарат в патрулката и без качулки.

42

Стефка

преди 10 години

Боклучета...

41

Че Гевара

преди 10 години

Отличен,г-н Цацаров,крайно време беше тази държава да има такъв Главен прокурор,все пак има надежда,че времето на мутрите свърши,Моля Ви постъпете както трябва и с Б.Б и ЦВ.ЦВ.Само живот и здраве за Вас и и целият Ви екип.

40

Spiro

преди 10 години

Ама защо се сърдите сега не мога да разбера!? Подобни елементи съществуват и се пробват в политиката благодарение на вас - избирателите. Аз ли гласувах за Волен Сидеров!? Ами тези *** гледат как един депутат си прави каквото си иска, и се пробват и те да минат. Малоумният български избирател е пряко отговорен за тези простотии. 250000 са гласували за Атака. Армия от *** и простаци. Още 1 милион за БСП - наивници и малограмотни селяни (пенсионерите ги пропускам защото не са виновни).

39

_anonimen_

преди 10 години

Ало, атакистите ...предлагам на насочите обичта и вниманието си към Петното ...същия като лидера ви е, само че още по-добър !

38

ViturStSt

преди 10 години

До НепробуденТова само вие си го знаете платените от позитаноЕто истината за петното черно на бялоyoutu.be/SAvyC5TeFgs?t=2m36syoutu.be/C_nS1_zknMc?t=40s

37

Анонимен

преди 10 години

ЕВАЛА на полицаите!!! Крайно време беше. Какъв е тоя шут, забележете - седем пъти осъждан!!! Ще се радвам ако качулатите пичове му обърнат хастара, както и на останалата *** около него. Браво.

36

usa

преди 10 години

Този като го гледам какъв наглец и *** е -за пари ще продаде и майка си.Такива са си за затвора,кой знае колко престъпления и присъди има големия тарикат-вика на журналиста "аз съм боксьорче", А сега се прави на боксьорче пред качулките....ха-ха-ха.

35

Vlado

преди 10 години

Щом тоя *** е на първите страници на всички сайтове, значи е важна особа. А щом такива ***, като него са важни особи, това наистина е жалко !

34

georgi ishkitiev

преди 10 години

Много е лошо като дойдат тези с качулките :), няма връзкари, няма мутри - всички на земята или получаваш палка зад варта

33

hitman

преди 10 години

На тоя трябва да му намажат джипа с вазелин и да му го набутат в дивия. Мутра ли ? Моля ви се. Не обиждайте мутрите. Тоя е ***.

32

Непробуден

преди 10 години

До ГенадиАми толкова ли си ***, та не знаеш кой плаща за протестите срещу това правителство? Що всички вече знаят, че това *** или петно си е от силоваците на твоя гуру Боце. И се прави на луда тази гербадцийска ***, та пита кой плаща на петна и *** да се блъскат в полицаите и после да се търкалят пред камерите! Ранобудни, млади, красиви, интелигентни - всички сте от една марка - виж си байрака на профила - сите сте от една щампа!Добре, че кинтите ви свършват, та малко да мирне София!

31

lisygera

преди 10 години

Тези клоуни, трябва да бъдат смачкани от бой...

30

тупалката

преди 10 години

Егати и Петното,егати и Лай..то,тоя на какъв се прави ,може да се прави на голем бабаит пред журналистите,ама я да се издърви на някой като е сам,ще има да яде тупаници та ше забрави от кое село е дошъл,егати долните измамници и пумияри.На такива трябва да им счупят ръцете и където ги видят -шут в г.за.Долна ***.Сега качулките да ги посъветват по продължително та да им доиде акъла-ако въобще имат такъв.Нека пак да ходи сега и да се прави на отворен-***.

29

СМеешкоо

преди 10 години

До АнонименТъпак, тоя е от бригдата на Бюрек Ага и съвсем случайно Орешака го кани на среща :) Но иначе - да, яко е да му правят *** на лекето. АМа без вазелин.

28

varg

преди 10 години

Цацаров със същата емоция ако работеше за България равен нямаше да имаш.

27

Полицай

преди 10 години

Какви 24 часа, какви 5 лева?!

26

Анонимен

преди 10 години

Браво на българската полиция. Пореден мощен *** на бригадите на агент Буда.

25

Евросъдия

преди 10 години

*** не трябва да напускат затвора. Независимо коя партия или богаташи ги подкрепя.

24

rm

преди 10 години

15 души живеят на едно място, този петното и сдуханите му придружници са баси мизерниците бе, сигурно се пипат вечер.