27

Spiro

преди 10 години

До ТракторТракторе, Трактореее, за съжаление хората, които пускат червената бюлетина нито имат компютри, нито са чували за Интернет, нито дори гледат и телевизия. Това е армията от селяни, неграмотници, ***, и всякаква останала ***. Пропускам пенсионерите, защото те не са виновни хорицата. Те са отделна тема. Не гледай форумите, там няма да получиш представа как ще гласуват българите. Както виждаш по изборите БСП винаги взимат едно 800-1мил гласове. Турците докарват още 400000, и Сидеров едни 250000.

26

Патриот777

преди 10 години

каsask.-Преди време света чу за арабската пролет.Време да се проговори и за българката пролет.Да се обеденим и да погажем на света че съществува все още на катрата тази държава България!!!!

25

??????

преди 10 години

Единственото нещо което ме радва е като мина през Парламента и видя..огражденията..как се чувствате от 10 месеца като в бункер Серго....м**ата ще ви се е*е!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Долен ***!Мръсен мишок!

23

gospodin_nikoi

преди 10 години

Пак правят циркове за отвличане на вниманието

22

Топ Идиот

преди 10 години

А дано, че не мога да ти гледам вече мазната муцуна!

21

??????

преди 10 години

Аз не разбирам защо горивото не пада..след като миналата седмица барела отчете най-ниска стойност от Април миналата година...ей 2.66 лв дизел и 2.58 лв. бензин..толкова зареждам в Австрия!!!!!!!!!

20

muzaka

преди 10 години

Съгласен съм с теб каsask.Мисля,че една национална стачка в държавата ще ни помогне да изметем негодниците.Стига вече 24години простотии.

19

Спонги

преди 10 години

Ха ха ха ха ха . Да ни събори от власт. Кой ви е разрешил да узурпирате властта. Мишка нещастна. Дори вашите хора не те искат. Какво, сега ще се опиташ да спасиш Джуджето-фашист ли. ОСТАВКА, нещастници, ОСТАВКА!

18

Патриот777

преди 10 години

Браво Станишев браво всички ти вярваме ,така е оправихме се няма безработица няма гладни на улицата,заплатата ни се качи до 2000 лева,имаме супер образователна програма ,както и здравната програма е на ниво !Нямам думи колко истина казваш!Излез малко на улицата сам и се поразходи и виж колко добре живеят хората.Даже и някой пенсионер може да те заведе на сладкарничка да те почерпи със боза.

17

kasask

преди 10 години

Не опозицията ще ви събори другарю Станишев ,народа ще ви събори защото ни омръзна да мизеруваме в тая държава ,защото ни омръзна да живеем като *** грабени ,лъгани 24год ВРЕМЕ ЕЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА О мръзна ни да ви гледаме как се мазните на Местан и да правите задкулистни игри Щом сте толкова смел кажете за игрите на всички досегашни политици вкарайте някой в затвора само така българина вече ще повярва на някой политик

16

Анонимен

преди 10 години

Оставка наглецо, оставка!!! Имате по-малко от 10% подкрепа от хората и имате наглостта да управлявате.

15

Анонимен

преди 10 години

Никой не "играе", това не е игра бе ***!. Там си защото уж си избран, а в реалност - заради мръсни долни машинации между вас ГЕРБ и ДПС. И ще бъдеш съборен не от т.нар. опозиция, а от гнева на хората. Някой ден ще си получиш заслуженото. Моли се само да ти се размине съдбата на Луканов или Чаушеску.

14

sokrat62

преди 10 години

А кой, кой ни прати на дъното бе хамстер смотан???? Или пак Бойко ти е виновен!!!! ОСТАВКА, дори комунистите те не щат бе измамник и тях подведе със следизборните целувки и манипулации!!!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Стига бе ... отлепвали сме дъното, с тези 6 милиарда за 6 месеца заеми отчно от дъното сме се отлепили. Направо не ми се мисли какво ще е до идната есен ...

12

оставка

преди 10 години

ДОЛЕН ***!

11

Анонимен

преди 10 години

Вие сами ще паднете,без помощта на опозицията или протестите (за съжаление).Май падането ви вече започна,но този път ще бъде продължително и мъчително на вас.Жалкото е,че както винаги,когато падате и народа страда,но дано този път,и електоратът ви да разбере колко сте жалки.

10

художника

преди 10 години

ИСТИНАТА Е, че БСП и АБВ правят коалиция, за да откраднат гласове от другите, партии които да се прелеят в новата формация на Първанов. Така ще влязат в парламента повече комунисти, които вече ще могат да изолират ГЕРБ и най-вече ДПС , които ги притискат в сегашния парламент. ОТМЪЩЕНИЕТО Е ГЕНИАЛНО ИЗМИСЛЕНО. Не ги гледайте, че сега се карат! Съберат ли се в новия парламент, ще ни разгонят фамилията!!!

9

dimitar

преди 10 години

stanishev varnal balgariya na horata??? na koi hora??? navyarno na svoite(na kuklovodite shtoto toy si e edin palyacho,marionetka,kukla na konci).

8

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА