71

Анонимен

преди 10 години

Еееееееееее, Мутрьо! Ти пък хич не краде! Цяла България знае, че само герберастките ви фирми вземаха обществените поръчки, разказахте играта на обикновения предприемач, взехте му бизнеса, натикахте хората в калта с тези замразени заплати и пенсии, а сега - ни лук ял, ни лук мирисал. Баси тъпата Тиква!

70

evgeni1234

преди 10 години

Мишо да си затвори устата,и да не се спекулира повече по този въпрос,следното: кандидатурата на Пеевски не бе от най-лошите,второ-не бе приета,трето-да не се спекулира в "минало време"! Мишо и Бойкото и Пърданов са от едно котило-айдуци !

69

Dedovia

преди 10 години

Не е вярно, че мутрафона е съобщил такова нещо във Фейсбук защото той не може да пише.Неграмотен е!

68

Анонимен

преди 10 години

Ти ли бе,Андрешко?!?

67

neni4a

преди 10 години

До Иван 137 Е ще продължавам да пиша. С променяне и *** на постове,нищо няма да постигнат. И да се откажа да пиша,няма да ме превърнат в техен член. Абе,някоя тяхна по-засукана симпатизанка,ако ми прави редовно м*нети(веднъж всекидневно),то единственото което ще постигнат е ,да спра да пиша коментари срещу ББ,но ако трябва да го възхвалявам,и ****те,ще се окажат недостатъчни. Това важи и за другите партии де.

66

Анонимен

преди 10 години

ТОЙ мрази умните, мислещите и онези, които са чувствителни като струни към всяко посегателство на свободата, словото и духовността и затова клейми всички които критикуват още по-простия му слуга Цветанов, че са от мафията. ТОЙ СЕ ИЗПЛЮ ВЪРХУ КРЕХКИТЕ НИ, ЗЛОЩАСТНИ МАЙКИ И БАЩИ, ОБРЕЧЕНИ НА МИЗЕРИЯ, ЧЕ ИЗЯЛИ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА ДЪРЖАВАТА. Направи го ТОЙ - БОЙКО БОРИСОВ - докато ТОЙ и ПРАВИТЕЛСТВОТО, И ПАРТИЯТА МУ, ОГЛАВЯВАХА ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ И АЛЧНО КРАДЯХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО

65

Истината

преди 10 години

Бойко Борисовкомунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачевапартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатовсин на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиевплатен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова.

64

Питах...

преди 10 години

Питах. Питах и разбрах че Б.Борисов е имал фирма за охрана!НЕ знаех! Но през 90-те години знаем какви фирми имаше за охрана!Казваха им мутри и рекетьори!

63

Анонимен

преди 10 години

По - лошо от БСП е само ГЕРБ. Но пък каква е разликата? Популисти, некадърници, мафиоти. Герберите само са най-простите, неграмотни и ***. БСП са очиларковци - мошеници. И сега АБВ, абе то си е ГЕРБ + БСП, някаква кръстоска, ***.

62

Бих казал...

преди 10 години

Бих казал, че ГЕРБ престанаха да ме интересуват, безразлични са ми... ама не съвсем, защото знаете ли, все тая дали ще се разцепят или не, но продължават да са заплаха за България. Заплаха казвам, тъй като главатарите им, пък и не малко ученолюбиви членове крадоха и дерибействаха в страната ни така, че дълго раните от Борисовото управление ще ни спомнят за фаталната грешка Борисов. Да не я повтаряме, приятели. Затова трябва да помним!

61

ТВ

преди 10 години

ГЕРБ е партията на народа. Много хора вече започнаха да го схващат и да го разбират. Народът - това не са спящите овчици, а активните (обикновени) хора на България, хората с достойнство, които искат честна игра, справедливост и напредък за всеки, който се бори по правилата.

60

Джедай Мастър

преди 10 години

Само на Него може нещо да му е безразлично, но да го следи с интерес.

59

анонимен

преди 10 години

Само Атака и Волен!Умираите от яд!

58

evgeni1234

преди 10 години

Кой-кой,кой набута Бойко Борисов в политиката,че сега България да го отразява,и носи последствията,Кой бе(питанка) Ииии,даже и Фацебуук са му дали !

57

винетуууу

преди 10 години

Още в началото на тая "УКОпация" казах, че тия редкобради *** нямат никакъв шанс. Ама никакъв! Най-после осъзнаха, /в което не съм съвсем сигурен/ че обслужват чужди интереси. Както казва народът "Един бие тъпана, друг събира парсата". Дойде есента, после зимата, спихна се балонът, белият роял се прибра, заглъхнаха вувузели и тъпани, бляскавите пърформанси и хепънинги, жизнерадостните дефилета, няма ги вече дядовците и бабите, мама и татко с бебето и кучето, свършиха паричките на гербоухия *** Боко Тиквата и прима мажоретката му Роска Ментата, Пашата, Машата, дори Иветка си прибра

56

антикомунист

преди 10 години

Как е възможно мамка му на тая земя да не се е пръкнал поне един умен комунист и да е изобретил нещо за доброто на човечеството ? Само безмозъчна болшевишка *** от некадърници и мързеливци.

55

Анонимен

преди 10 години

Профилът във Facebook е на Борисов,но профилът на пишещия не е на Борисов,така че не го вземам за достоверно,това което се пише,а само за сведение какво може би е моментното настроение на заявителя.Като му е безразлично на ББ какво става в БСП,защо коментира.Да не би да го интервюират и да го питат.Но при динамиката в политическия живот не трябва много да се радва на случващото се защото изненадите тепърва ще предстоят и за ГЕРБ,Реф.блок и други играчи,по-приятни за публиката и неприятни за играчите и най вече за треньорите.

54

антикомунист

преди 10 години

Да живее комунизма и Ленин ! Опппа ....... забравих че леко са се разложили.

53

анонимен

преди 10 години

Тоя *** още ли е жив!Тои довърши България и няма право да говори,само да мълчи!

52

Анонимен

преди 10 години

Borisov ! Dai 5lv na Ataka i im gledai siira !