60

****

преди 10 години

Ха браво госпожо Рийс! Очакваме да започнете и да инспектирате как аджеба ще накажат злодеят Сидеров. После очакваме да поискате и главна женска роля в нов сериал на Босфор ТВ. А какво прави нашият посланик в САЩ в дадения момент, дали някой може да каже???

59

Анонимен

преди 10 години

Ако това, което Сидеров казва, че полицая и момчето са гербаджии е вярно означава, че това е много некадърно изпълнена поръчка. Утре може да ви накиснат вас по този начин.

58

Българин

преди 10 години

До Journey N15Приятелю, тези коментари не са на българския народ, а на т. нар. червени надничари. Те, че са прости, прости са, но освен това следват опорни точки от Позитано.

57

Пенислав

преди 10 години

Гнусни американски терористи! Целия свят ви мрази. Само Израел и Саудитска Арабия ще ви останат съюзници, но и те се мразят взаимно. Вън от страната ни, окупатори!

56

walking dead

преди 10 години

До АнонименНапротив, Гърция е на една дума от освобождаването на цяло и тази дума е дефолт(фалит) и западните партньори на гърция ще пият една студена вода. За това толкова им треперят гащите....:D:D:D:D:D

55

kaspar_garov

преди 10 години

До гхйхх"ДЪРТА КАНДЖЬО ВИЗИТЕ СВАЛИ !КОЙ ТИ ДАВА ПРАВА ДА СЕ МЕСИШ В ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА"Da vi go takovam na oakanata suverenna dyrzava

54

СЕМ И БЛС

преди 10 години

СНИМКАТА ПОМЕСТЕНА ПО ГОРЕ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ГЛЕДА ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ , ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА И СТРАДЪЩИ ОТ СТРАХОВА НЕВРОЗА

53

Agent47

преди 10 години

Щом и Марси-Дарси се изс*а по въпроса "Сидеров", значи определено има нещо нагласено. Вече съм убеден, че акцията срещу него е напълно планирана. Овчиците дето гледат БТВ-то (100 % американка телевизия) се връзват на такива театри и като един блеят доволно, че Сидеров пак се е издънил. Не разбрахте ли, че така както ви пълнят главите с нагласени новини, скоро ще ви направят на овча пастърма.

52

Анонимен

преди 10 години

До walking deadТе гърците ще ядат сега големия бахур с тия заеми.

51

Анонимен

преди 10 години

Америка се държи само на войните ,които води и оттам вади пари да поддържа икономиката, но скоро държавите ще се усетят и обединят срещу този световен терорист!

50

Galabin_Boevski

преди 10 години

Авромагистрала "Тракия" е по-стара от тая измислена държава ,без история и култура ,създадена от всички крадци и мушенници избягали от Европа!

49

Бай Ганьо

преди 10 години

Пак са оакахме пред света ама иначе голям го вадим..Америка не я мислете 90% от милиардерите в света са там/статистика/.Смятайте колко са зле. И ако сравнявате мексиканци и испанци с *** значи заслужавате Волен за перезидент.

48

walking dead

преди 10 години

Американски ***,марш от България! Дори гърците не ви изтърпяха и ви изгониха.

47

georgi ishkitiev

преди 10 години

"Докато през 7 век ние сме имали държава, в Америка е имало само две племена индианци"А сега е обратното :))), колелото се върти

46

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

И тази май е от "дългоносите"!

45

georgi ishkitiev

преди 10 години

закона е подчинен на властта, а в момента те са зависими от Сидеров :). Така че съм 99% сигурен, че Сидеров няма да бъде наказан

44

Анонимен

преди 10 години

Неразбрах... Тази леля няма становище по въпроса със Сидеров, но пък изнесе цяла рекламна кампания на американска фирма и нейните "новаторски" технологии.Демек каката я боли г*зо за БГ, но пък страната и с радост ще ни набута скъпи енергийни решения, които ще изплащаме с поколения

43

гхйхх

преди 10 години

ДЪРТА КАНДЖЬО ВИЗИТЕ СВАЛИ !КОЙ ТИ ДАВА ПРАВА ДА СЕ МЕСИШ В ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА КОЯТО Е ПРЯК ПРИЯТЕЛ С ВАШАТА ИМПЕРИЯ?БИЕМ СЕ РАМО ДА РАМО С ВАШИТЕ ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ ,ЗАЩО НАЛАГАТЕ ВИЗОВ РЕЖИМ НА ПРИЯТЕЛСКА СТРАНА????ЖУРНАЛИСТЧЕТАТА *** ДА ОТГОВОРЯТ ДА НЕ СЕ КРИЯТ КАТО МИШЬОЧЕТА.

42

до 46

преди 10 години

Именно, какви мислиш че са? Те са сбирщина от престъпници бягащи тогава от закона, алчни златотърсачи и лудаци търсещи приключения!

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 45samo che segashna amerika ne e suzdadena ot indianci a evropeici ...